juli 17, 2024

Lad os tale lidt om bambus sengetøj og økologisk sengetøj

2 min read

Bambus sengetøj er blødt, temperaturregulerende, fugttransporterende, og så er det skide godt at sove i. men er det lige så godt som økologisk sengetøj? Spørgsmålet er blandt et af de populære kan jeg afsløre. Der er nemlig både fordele og ulemper ved dem begge. Lad os se lidt på nogle af dem her. 

Fordele og ulemper ved Bambus sengetøj

Når vi ser på bambus sengetøj, så er det en klar fordel, at det er lavet af af bambus. Det lyder måske banalt, men det er det. Bambus er nemlig en skøn græsart, der suger Co2 til sig som bare fanden, optager ikke nær så meget plads i markerne som bomuld, og så kan det nemt dyrkes uden brug af sprøjtemidler. Ser vi på en af ulemperne, så er det nærliggende at se på nedbrydningsprocessen, som nemlig desværre stadig sker kemisk. Når bambus skal laves om til bambus sengetøj, skal man nemlig først nedbryde bambussen til små fibre, der senere kan omdannes til den tekstil som bambus sengetøjet er lavet af.

Fordele og ulemper ved økologisk sengetøj

Kaster vi et blik på det økologiske sengetøj, så ser vi også her at der både er fordele og ulemper ved økologisk sengetøj. Bare så du lige ved det, dig der læser med, så skriver jeg jo til robotter, så derfor bruger jeg ord som fx økologisk sengetøj og bambus sengetøj en hel del i teksten, så disse vil blive nemmere at finde for folk der leder efter netop økologisk sengetøj og bambus sengetøj på en given søgemaskine. Nå men tilbage til emnet, Økologisk sengetøj, samt fordelene og ulemperne herved. En fordel er jo klart at der ikke er skadelig kemi i økologisk sengetøj. Og det er jo en skøn faktor. En ulempe er dog at bomuld optager enormt meget plads i landbruget, som kunne være brugt til bedre C02 optagende aktiver, som fx Bambus, eller endnu bedre urskov.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.