maj 28, 2024

Hepatitis smitte

76 min read
hepatitis smitte

Kære fortvivlet pige

Jeg har læst dine indlæg og kan se at du vist har brug for en snak.

Jeg Hedder Susan og er rådgiver i foreningen, Allan har mit privat nr og jeg har bedt ham om at sende det på en mail til dig, jeg håber meget at du vil bruge det og ringe mig op, du må ikke gå alene med alle de tanker. Jeg kan jo se at du har været igennem en masse og desvæære også har fået smittet nogen du holder af, det må du ikke bebrejde dig selv, du har jo ikke smittet nogen med vilje, så søde ven ring til mig og få en snak, er lige her for dig.

Knus og masser af gode tanker til dig

masser af gode og dejlige varme tanker til alle jer andre smukke og unikke væsner her inde, i er bare så dejlige og støttende for hinanden.

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hei fortvilet pige!

Jeg forstår godt du er fortvilet nå, men skriv til Allan, han har god kjennskap til hepatitisforeningen og vet hvor hjelpen er utenfor disse sider.

Jeg er også forholdsvis ung (31 år), og var fryktelig trist når jeg fikk diagnosen. Syntes dog den første tiden var den verste, hadde mest lyst å selge alt jeg eide, stikke av og gi blaffen i alt. Men ting går seg ofte til når tiden får arbeide.

Ta godt vare på deg selv, håper du, din partner og din venninne kan finne støtte i hverandre.

Klem og varme tanker Elin 2

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Kære fortvivlet skriv til mig jeg vil kunne formidle den hjælp du skal bruge knus allan

Fortvivlet pige har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Tak skal i have alle sammen for jeres svar. Jeg ved godt jeg skal tage mine forholdsregler for partnere… Jeg har smittet ham, men ikke nok med det har jeg også smittet min bedste veninde. Hvad kan jeg gøre? Jeg kan ikke tage flere forholdsregler end jeg gør, alligevel lykkedes det mig at smitte folk.

Ja jeg ved godt jeg er en af de uheldige der har den kroniske, jeg er så en af de få kroniske patienter der også har den i udbrud.

Tror næsten det værste er, at jeg er så ung (22 år) og at jeg føler mig så alene om det!

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Kære Elin 2

Så koselig at du skal til Tyrkia til høsten,ja idag skulle man tro at det er høst så koldt og masser av regn;-(((

Jeg har også læst at de som har hepatitis B får Interferon for at fjerne betændlsen fra leveren, men som sagt så vet jeg ikke nok om det.

Idag kommer vores 3 barnebarn fra København og jeg glæder meg som et lille unge.

Klem og knus fra meg Bente.

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hej Elin2.

Jeg har helt dårlig samvittighed jeg har glemt at sige tillykke med at du er virusfri,det er skønt,ja det giver en et håb om at man kommer helt af med det.

Det glæder mig at du har det godt efter omstændighederne du skriver du har 30 tilbage men kære Elin det skal nok gå det er jeg sikker på,husk at passe på dig selv knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hej Allan .

Håber I har haft en dejlig ferie og solen har skinnet på jer ? Dejligt du er tilbage ….Griner syntes sgu det lige deprimerende nok at være alene her og kun skrive til mig selv !!! Knus fra Mig

Gode forening !

I ønskes alle en dejlig og velfortjent ferie,-men skynd jer nu alligevel tilbage til os !!! Kærlige hilsner Gitte

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 25.06.2007

Godmorgen .

Kære Elin 2 .

Vil bare ønske dig en god ferie ,håber du rigtig vil blive forkælet og får slappet af .Kram

Hyyyl ,-jeg er vist den eneste der bliver hjemme i år !!!

Ja jeg har heller ikke tid alligevel ,eller også har jeg ?? Brugte hele dagen i går på at vente vente og vente uden der kom noget ud af det …,-jeg må sige det er godt nok kamp og spænding til stregen måske også mere end godt er for mit system .Nå men det der ikke tager livet af mig -gør mig vel stærkere ??

Ønsker alle en god dag ….husk paraplyerne ! Gitte

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 25.06.2007

Hei alle sammen!

Tusen takk for alle lykkeønskinger, det varmer 🙂

Bas24: gratulerer med den fantastisk gode nyheten 🙂 Du har virkelig fått en flott gave, ta godt vare på den og deg selv fremover 🙂

Veronika: selv hadde jeg alat på 144 når jeg fikk diagnosen, men den sank til 42 før behandling kun ved å kutte alkohol. Legen min har sagt at det ikke alltid er samsvar mellom Alat og virusaktivitet, så ikke bekymre deg om det sålende legene er fornøyde og din allmenntilsatnd er ok.

Birthe: har kun lest den første reportasje, visste ikke det var flere, men tar av hatten for deg som har gjort en flott jobb med å skape oppmerksomhet om behandlingen av syke mennesker 🙂 Lykke til med bryllup, og håper du får en fin sommer 🙂

Dorthe: Jeg har lest mye om smitte og sex, blant annet fra flere studier i USA. Utfra det jeg leser smitter hep. c meget sjeldent ved sex (uten blodkontakt), men lett ved blodkontakt. Selv svært små mendger blod kan gi smitte.

Selv har jeg ikke hatt sex siden jeg fikk diagnosen, det er nok først og fremst fordi jeg ikke klarer tanken på å skulle fortelle en partner om hep. c og se reaksjonen.

Så du trenger på ingen måte leve i avhold i 3år så lenge det ikke er blod 🙂

Jeg drar på ferie til min bror imorgen, og blir da borte en uke, ha det riktig godt sålenge,

varme klemmer

Elin 2

Annemarie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 24.06.2007

Hej allesammen

Nu har der jo været en masse indlæg igen :-)) Det er godt at se, at gæstebogen er ved at live op igen.

Ja Dorthe så er det da overstået. Jeg var heller ikke vild med det. Hvor lang tid går der så inden du få nogen svar? Jeg må ligesom Gitte indrømme, at jeg heller ikke kan huske mine tal inden jeg kom i behandling. Men jeg kan huske, at mine levertal var fine. Det var mine virustal den var helt gal med..

Jeg var til samtale med lægen i fredags. Mit blodtryk var heldigvis blevet normalt igen. Så det hjalp jeg slappede af. Nu kommer det væreste. De havde ved Gud også givet mig for lidt piller. Er det sygehus da helt umuligt. Godt jeg har fået Helmer Ring nu. Men jeg er blevet sat op i piller og så må jeg jo bare tro på at der ikke er sket noget, ved at jeg har være underdosseret.. hhmmm..

Ønsker jer alle en god sommerdag

Krammer Annemarie

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 24.06.2007

Hejsa …så er jeg landet efter en dejlig flyvetur .Håber I alle havde en dejlig midsommernat .

Hej Dorthe .

Godt du har fået overstået biopsien ,-måske er det individuelt hvor smertefuldt det opleves …jeg er jo også godt polstret så måske er det derfor jeg mente at have oplevet være ting ?? Ang. sexlivet ,-ja så er det vist som om det er lidt tabubelagt også herinde ,for mit vedkommende vil jeg bare sige ,-jeg har overhovedet ikke lyst !!! og det er fanme overhovedet ikke til diskussion her i huset ….Jeg lever et afholdende liv , min mand kan tage sig en øl eller flere det genere ikke mig , jeg kan alligevel ikke rigtig li øl men han har så måtte acceptere afholdenhed mht lagengymnastik ….griner vi sover med hænderne over dynen !Men altså jeg syntes jeg igen og igen læser og får at vide at hep.c smitter ved blodkontakt så chancerne for smitte ved sex er forsvindende lille .Jeg håber du har fået nogle hæfter/brochurer fra lægen ell hospitalet ellers kan du ringe ind til Susan ,foreningen har rigtig glimrende materiale ,som også kan forberede både din mand og dig på den kommende behandling .Jeg vil gerne anbefale I får fat i den der hedder :Hepatitis C ,Spørgsmål og lægernes svar .Fik du mere at vide om ny medicin ?Gode tanker til dig og din mand .

Jeg sidder og føler jeg skal forklarer et ell. andet mht. til det jeg skrev til Elin 1 ,-det jeg mente med familien var absolut ikke noget med besværligheder omkring de syge familie medlemmer ,det var omkring de “raske” der modarbejdede Elins kamp .

Kære Bente .

Jeg håber du nyder din datters ferie hos jer .Jeg kan ikke komme med gode råd til hvordan du kan hjælpe ,-har ikke det store kendskab til psykiske lidelser og har dem ikke inde på livet .Jeg kan dog sagtens forestille mig det må være afsindig hårdt på alle måder ,-selvfølgelig mest af alt det svære i at man ikke rigtig kan hjælpe , men også det at man hele tiden skal passe på og være varsom med hvad man siger .Jeg håber for jer det er dejligt og hyggeligt .Min søster har lige ringet hun kommer om lidt så jeg må slutte for nu .Kærligst Gitte

dorthe har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 23.06.2007

Jo så fik jeg taget den biopsi, jeg synes sku den gjorde meget ondt, og havde også ondt bagefter,,,, nå ømheden er næsten væk nu. Nu må man jo så være tålmodig med svar på prøven…hmmmm.

Det er rigtig godt at høre at det lykkede at komme igennem en behandling og at man bliver virusfri. Jeg læste at en mente at være blevet smittet med barberhøvl eller tandbørste,,,, gud det har jeg slet ikke tænkt på, at man selvfølgelig kan blive smittet via disse ting også, man skal godt nok også tænke kreativt ind i mellem 🙂 Jeg tror nemlig min mand skal i behandling før mig og så skal vi jo naturligvis passe på at jeg ikke overfører virus til ham igen!!! HJÆLP ingen sex i 3 år fra nu her!!!! ej pjat….! Men der er da en del man lige skal tænke på kan jeg godt se!!

Tillykke med virussejeren til alle jer som er kommet igennem. Jeg kan læse hvad der venter mig i fremtiden.

God sankt hans og søndag til alle derude!!! :)) hilsen dorthe

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 23.06.2007

Kære Elin1

Tusind takk for dine varme ord, jeg vil sende deg de varme ord tilbake til deg, jeg synes att det er så dejligt att du også er her på gæstebogen;-)))). Ja som Gitte helt rigtig sier det er sku ikke altid lige lett med ens familie, jeg vet hvor vanskeligt det er at have en som lider af paranoia, det er jo ingen hemlighet att jeg har en datter som har denne psykisk lidelse, lige nu er min datter på ferie hos os, og jeg er så redd for at jeg skal sige noget forkert til henne så hun skal blive mere syk,nej det er ikke lett det.

Elin godt att du også er ved att vende tilbage til samfundet(stress og mas);-((

Kjempe flott af deg att hjelpe Veronika, du er et utrolig varmt menneske;-))))

Ønsker deg en god Sankt Hans knus og klem fra Bente.

Hvordan går det med dig Morten? og deg 2Leif? Ønsker alle her på gæstebogen en rigtig god Sankt Hans knus til alle Bente.

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 23.06.2007

Hej her og der og allevegne !

1000 tak for søde ord til Veronika og Elin 1.

Kære Veronika -jeg kan ikke huske mine tal …det er det med hjernetågen !Jeg håber for dig du har et rigtig godt netværk ,-også nogen din lille søn er helt tryg ved og glad for ? Nej det er ganske rigtigt ,-livet er ikke kun en nedtur her undervejs i behandlingen ….måske skulle vi (læs jeg) også være bedre til at skrive om alle de gode dage ,-jeg sidder bare ofte med følesen af at det bliver en gang ligegyldigt snak …griner er det jo tit alligevel med mig .Annemarie og jeg taler tit om at “man” måske også har mest brug for at læsse af i nedgangstider ??? Tænker på dig .

Kære Elin 1 .

Du er dæleme en knag (ikke at forveksle med knark -øh hov det kommer vist ind under fyord -jeg mente ældre mand!!!)det er da et fantastisk overskud du besidder ,håber du og Veronika vil få stor glæde af hinanden .Du har jo stadig meget at se til ,fandens ærgerligt når ens søskende opfører sig som nogle man nærmest ikke gider være i familie med ……Jeg bliver nød til at slukke computer nu ,-veninde har lige ringet og spurgt om jeg kan hjælpe i fancy og alt for dyr tøjbiks …Jeg har jo oceaner af tid !!!!!! Griner .Kram

Alle ikke nævnte må have en dejlig dag .Jeg skynder mig lige ud i virkeligheden mens det er lyst …skal jo nå hjem og støve kosten af så den er flyveklar til i aften .Knus herfra Gitte

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 23.06.2007

Hei og gratulerer så mye Elin2,det er virkelig godt å høre at det gikk bra.

Hurra Bente …hyggelig å ha deg tilbake :-))))))håper dere har nytt ferien selv om det var kaldt..bestandig godt å komme litt vekk fra hverdagen.stor klem

Victoria…vil fortsatt stille opp for deg…:-))du vil forstå mer når jeg kan fortelle alt.Da er mine problem “historie”

Allan nå må dere nyyyyte ferien og glede dere til målstreken..den er så nær så nær.

Gitte du er bare sååååå gooood du skal se at ventetiden på 6mnd går utrolig fort..så lenge man kan være aktiv og det er du jo selv nå :-)))

De praktiske oppgavene begynner å hjelpe,men må innrømme at det ikke er lett å hjelpe en paranoid person…hvor også mine søsken setter kjepper i hjulene…det har vært mitt problem…men nå ser det ut til at ting løser seg.

Jeg føler meg på vei opp igjen,men jeg sliter med å finne tilbake til mine rutiner..er litt sombi hehe

nytt navn..vindeleka hihi

Hadde ikke lyst til å gå tilbake til jobben,men det gikk bedre enn jeg fryktet.

Mange klemmer til dere alle og hvor godt det er med denne bok.

Veronika har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 23.06.2007

Først av alt vil jeg gratulere ELIN 2!!!! Er innom og titter i gjesteboka nesten hver dag, og har i det siste venta spent på resultatet av virustesten din og det gleder meg veldig at du er virusfri! Dessuten er det flott at du kom inn på studiet, må si det er godt å høre for meg som ikke aner hvordan det er å være i behandling at det faktisk ikke bare er sorg og elendighet under behandlingen!! 🙂

Elin 1 – håper du har det bedre om dagen! 🙂

Har vært og tatt blodprøver, blandt annet ASAT og ALAT, og de var forhøyet begge to, husker ikke nøyaktig hva de lå på. Tok nye etter ca 4 uker som viste at de stiger. Sist lå ALAT på 360! Er det mange av dere der ute som har hatt høye prøver, og hvor høye i tilfelle? Vet det er endel for høyt, men ikke vanvittig høyt, men siden jeg ikke har noe å sammenligne de med vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal mene om det….

Ellers ønsker jeg dere alle alt godt, og vil sende en spesiell hilsen til Gitte som alltid skriver så festlige og flotte innlegg! STÅ PÅ! :))

Klem fra Veronika.

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

G`aften .

Egentlig burde jeg ligge og snorke …men vil lige fortælle om lægebesøg .Jeg tager den sidste interferon d.6/8 , alle tal er så fine fine ,reagere godt på medicinen og har det så dejligt -siger De ….Gu`har jeg røv siger jeg !

Nå men det er jo en dejlig ting at vide at det her passive ,meget lidt muntre liv får en ende ,- at denne selvvalgte sociale isolation ophører .Det at jeg har været underdosseret skulle ikke have nogen betydning for min vedblivende virusfrihed ???? Det bliver så til ialt 26 sprøjter og jeg undskylder nu alt min jammer ….jo intet i forhold til jer udholdende og seje kæmpere der lige nupper 48 ,- bøjer mig i støvet og hatten af for Jer alle .Jeg er også så glad for at denne her tilstand (foreløbig!!!) ikke har været forgæves ,får først taget virustest efter 1/2 år ,-håber jeg kan distrahere fra tvivlen ?…jo ellers ikke lige noget for en utålmodig sjæl .

Jeg har nu været oppe i 20 timer ,må vist lige gøre noget ved det ,-Så nu vil jeg ønske jer alle en god nat og sige :Tak fordi I er her .Krammer til Jer .

Tillykke til Bas24 .

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

Kære Birte.

Jo jeg har læst din artikkel i avisen,Gitte var så sød at sende mig den, ja Birte det er en stærk læsning om hvordan du er blevet behandlet i systemet og kan kun ryster på hovedet over de arogante politikker som folket har stemt på, hvad fanden tror politikkerne de er, jeg spørger bare, men var det dem selv som blev alvorlige syge så vil der altid værre plas på sygehuset med det samme for de skal nemlig ikke stå i kø som alle vi andre må, jeg kunne blive med at skrive om alt dette men så ville ikke gæstebogen være lang nok, nej Birte ikke gi dig ved det er en sej kamp du er i gang med, men hvis der ikke er nogen der råber op om den uretferdighed som der er mange der oplever så gør politikkerne bare det der passer dem, jeg synes det er en god ide at skrive til menneretsdomstolen i Stradsburg, PØJ PØJ Birte jeg håber inderlig at du vil få medhold i din sag og det vil også komme andre til gode. Knus og klem fra mig.

Bente

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

Kære Bas24

Det var en rigtig god nydhed at du ikke var smitted med hepatitis, du skal ikke være flov over at du skrev her på gæstebogen, jeg synes at det var så godt at du fandt os her for man har virkelig brug for råd støtte og trøst, du er altid velkommen her. Klem fra mig Bente.

Kære Gitte.

Først vil jeg sige tusind tak for dit dejlige brev, som man altid bliver i godt humør af hver gang man læser det;-)))Hvordan går det med dig? tænker at du mærker at du er gået op i Ribavirinerne, du kan tro at jeg føler med dig og alle i andre. Knus og klem til dig fra mig Bente. PS ringer på søndag

karen har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

til bas24

det skal du da ikke vaere flov over, men glaede dig over i steden for. Tillykke til dig ogsaa, det er da dejligt at den forste prove var positiv og den anden negativ og ikke omvendt. saa nyd sommeren.

Jeg folger jer hver dag, men har ikke selv noget at fortaelle om min mand, han venter paa at skal have taget flere prover og skal nok forst til samtale med en laege i juli (tror jeg) og med laegen paa hospitalet til september, han skal ringe nu for at se om de aabene paa hospitalet i juli eller ej, men da han aligevel ikke har faaet taget proverne endnu saaa tror jeg ikke der er tid nok til at faa resultatet i juli. Han ringede til hosp. mandag men det var en ny som bad om at han ringede tirsdag, og om tirsdagen var der ingen der tog telfonen.

ja ja saadan er det jo nogle gange. Gad vide hvorfor han har to forskellige speciel laeger?.hilsen her fra og held og lykke med flytningen. sikke dog et projekt.

Ja de politikker skulle skamme sig godt og grundigt. gad vide hvilken verden de lever i?.

Bas24 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

I dag kom så det endelige svar fra min læge. Jeg er næsten flov (selvom jeg nok ikke bør være det) over at kunne fortælle at jeg var falsk positiv. Jeg fatter det næsten ikke. Troede virkelig ikke jeg havde heldet med mig her i livet mere. Nu skal der startes på en frisk og det vil jeg bruge den her lærestreg til.

Jeg kan ikke udtrykke hvor taknemmelig jeg er for den korte tid hvor jeg har fået jeres støtte. Det har virkelig hjulpet mig.

Jeg vil ønske alle her i brevkassen held og lykke fremover. Det fortjener i.

Knus fra Bas24 på den bedste dag i mit liv.

Birte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

Hej alle sammen *S*

Et specielt stort tillykke til dig Elin2 med sejren, det varmer langt ind i hjertet på mig, når jeg læser at det lykkedes *S*.

Jeg har læst at Allan opfordrer mig til at give en meldig om min sag med Vallensbæk og Ishøj Kommune, som var så søde at stoppe mine sygedagpenge i 4 mdr.

Har lige læst i avisen Sydkysten, at Ishøjs Borgmester har givet Museum Arken 1.000.000,00 kr., så bliver jeg meget gal & harm på Ishøj Kommune.

De vil slet ikke tale med mig mere, fordi at jeg har tilladt mig at anke deres umenneskelige afgørelse. Jeg ved ikke hvor mange af jer, der har læst de 3 avis artikler som jeg har haft i Sydkysten Nord. Jeg har ligeledes kontaktet Ekstra Bladet, men har ikke fået en tilbage melding endnu.

Overvejer at skrive til menneretsdomstolen i Stradsburg, hvordan Vallenbæk og Ishøj Kommune udøver tortur på deres medborgere *S*.

Vallenbæk Kommunes borgmester skrev som kommentar til min utilfredshed med deres afgørelse, at der var mange borgere i lignende situationer som mig.

Det er jeg ikke i tvivl om, men det er uhyggeligt at tænke på, og Kommunerne gør INTET, de sparer jo penge.

Stort knus til jer allesammen

Birte

Elin2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

Hei alle sammen og tusen takk for lykkeønskinger 🙂

Ja, jeg er simpelthenn overlykkelig, føler at livet smiler til meg for første gang siden jeg fikk diagnosen i november 🙂 håper også at studiene kan ta fokus bort fra usikkerheten rundt sluttresultatet av behandlingen, gleder meg som et barn til å ta fatt. Mye av studiet foregår pr. nett, så da kan jeg arbeide med det når jeg har gode dager 🙂

Gitte: håper det går bra med pakking og flytting, det er jo så en belastning å vite man har slikt hengende over seg, håper det går snart i orden, og så deilig når du er ferdig innstallert i ditt nye hus 🙂

Min sønn trener karate, og idag drar vi på treningsleir frem til søndag. Skal først på sykehuset og hente medisin, og så må det pakkes 🙂 Så blir ikke på nettet før søndag eller mandag, men ønsker dere alle en flott helg.

Store klemmer Elin2

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 22.06.2007

Godmorgen derude.

Kære søde Elin 2 .TILLYKKE til dig ,-er jo en helt igennem fantastisk lettelse for dig og dine nærmeste og selvfølgelig også for os andre .Hvor er jeg glad på dine vegne …så betyder det jo ikke en skid at det høvler ned (fik ikke lige tjekket Norge ?)når solen alligevel skinner indeni .Jamen der er jo noget der tyder på din medvind starter nu ,-så afsted med dig til lotto forhandleren (altså egentlig havde jeg planlagt det var mig der skulle løbe med stor og gigantisk gevinst!!!men jeg deler gerne med dig …griner ) bagefter burde du lægge vejen forbi en blomsterforhandler …. Tillykke også med dit nye studie .Ønsker dig en fantastisk weekend (kan jo ikke blive andet !)Mere TILLYKKE og Kram Gitte

Hej Morten .

Jeg kom sådan til at smile den anden aften (?) da vores indlæg krydsede hinanden ,havde bare ikke flere kræfter tilbage men tak for dine søde ord ,-det er først her den 1ste (skriiig og hjææælp) jeg skulle flytte ,-tror altså bare ikke det er helt realistisk ,-de der ski.. håndværkere gider åbenbart ikke jobbe når solen skinner og heller ikke når den ikke gør (ved godt du er håndværker -det er min mand og søn også)så jeg venter ,venter,venter og venter og jeg HADER at vente ,-nå måske bliver jeg lidt klogere efter weekenden om en eksakt dato .Pas nu på med ikke at overanstrenge dig .KH Gitte

Status her og nu .

Jeg er sædvanlig vis oppe fra kl 04 ,-det er en gammel vane men jeg går som regel også i seng mellem 21 og 22 altså når jeg ikke er hyper og invaderet af myrer i sjæl og legeme .De sidste dage har min energi været brugt op ved frokost tid ,-en lur hjælper ikke .Jeg er ved at være rigtig træt af mit zombie liv og jeg har fanme ikke tid til det !!! Måske er det bare det hele der er rigtig for meget ,-min lille (fnis det er en lab./retriver og de er som regel brede) hund er alvorligt syg foreløbig har det kostet spidsen af en jetjager meeen jeg vil have han bliver rask ,kan ikke holde andet ud ,- men det er nok også med til at tære på mit energi niveau ? Nå men det jeg ville med det her ,-selvom jeg ikke får skrevet prøver jeg alligevel at følge lidt med .Jeg håber der bliver lidt fred i løbet af weekenden ,-lige nu ser det bare ud til at familien kommer ,det er desværre en nødvendighed ,min tømmersøn skal lave paneler og vindueskarme +plus 1000 andre ting ,-tænk at jeg skriver desværre og det mener jeg jo heller ikke rigtigt ,-men altså mit hoved er tæt på kolaps .Dagen startede kl03 (gaab)og bliver laaang ,-skal på hospitalet først til blodprøve og så 2-3timer efter til lægesamtale ,hvilket jeg glæder mig til ,-bliver rart at få svar på en masse usikkerhed altså forhåbentlig ….men hvad fanden laver man i Nyk.F i 3 timer når Annemarie ikke kan lege ? Det er det med ventetiden der stresser mig vildt ,nå jeg kunne jo prøve at finde et par fancy gummistøvler -mon det findes ? Lader til at her til lands har man kun brug for 2 ting -solcreme og røjser …Hvor kan man klage over det ??Nå nu er jeg vist på vej i selvsving så må nok bare sige godmorgen og hej .Bente min ven jeg håber jeg får skrevet til dig senere .Karen det var dejligt at se du stadig hænger på .

Ønsker Jer alle en god dag .Knus fra gitte

karen har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 21.06.2007

til Elin2

Stort tillykke med det hele.Hvor er det dejligt for dig.Lob saa hurtigt du kan og faa kobt den lottoseddel.

Held og lykke til alle jer andre ogsaa.

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 21.06.2007

Kære Kære Elin2

GRATULERE GRATULERE så mye med at du er VIRUSFRI, og at du har fået plass på deltidsstudie, ja heldigvis så kan lykken smile til os en gang imellen, så Elin køb en lotto som din bror siger, der er jo et ordsprog som siger alle gode gange tre;-)))Masse knus til deg

Bente

Kære Annemarie, tak for din opmærksomhed. Jeg havde også problemer med mit blodtryk under behandlingen jeg måtte have 2 slags blodtryks medisiner som heldigvis hjalp (CENTYL)og ATIKAN 16 mg) Ja man føler sig rigtig gammel under den behandling og hjernen den strejker også, men kære Annemarie jeg kan love dig lige så snart du holder op med den medisin så mærker du meget hurtig at alt bliver normalt igen ;-)))så stå på. Masse knus til dig.

Bente.

Kære Bas24

Jeg glemte at ønske dig velkommen Bas24 godt at du har fundet os her på gæstebogen.

Knus til dig også

Bente.

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 21.06.2007

Hei alle skjønne mennesker her inne 🙂

En riktig god dag her: JEG ER VIRUSFIR VIRUSFRI VIRUSFRI :))

Har også idag fått tilbud om plass på deltidsstudie (som jeg har søkt på å flere år) fra høsten av, så dagen er bare SKJØNN SKJØNN SKJØNN :))

Min bror sier jeg må tippe lotto denne uke, da jeg tydligvis endelig har hellet med meg:)

Bente: du er en god sjel, jeg er så glad du følger med oss her inne selv om du er ferdig med medisinene 🙂

Annemarie: Håper det går godt for deg og blodtrykket ditt 🙂

Gitte, vår humørspreder, håper du sov godt inatt 🙂

Morten: Lykke til på din tyrkiatur i sommer, jeg var selv i Kemer ifjor og har bestillt tur i høst. Håper din helse er bra 🙂

Bas24: Du er en modig mann, og jeg føler med deg, ventetid og usikkerhet er det verste. Til tross for bivirkinger ved behandling syntes jeg ventetiden ved de ulike prøvene og legebesøkene var langt verre.

Når jeg fikk diagnosen følte jeg livet mitt gikk i tusen knas, men slik er det jo ikke når man får det litt på avstand. Du er en ung mann med alle forutsetninger for å komme sterkt tilbake, ta vare å deg selv i denne tiden 🙂

Så sender jeg telepatiske ønsker om god ferie til Allan 🙂

STORE VARME KLEMMER OG GODE ØNSKER

Elin 2

Bas24 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 21.06.2007

Tak til alle.

Jeg må erkende at jeg er meget glad og overvældet over den respons jeg har fået på mit indlæg. Nu har jeg fået ringet til Susan, hvilket udelukkende var en positiv oplevelse.

Til Elin2 kan jeg sige at der var blodkontakt, hende jeg var sammen med fik sin menstruation mens vi havde sex. Derfor er jeg også ret sikker på at det var der jeg blev smittet.

I skal også ha tak for de råd om hvordan jeg skal fortælle det til dem jeg har været sammen med. En enkelt af dem sender jeg nok et brev og de andre fortæller jeg det selv til, men jeg er dog stadig skræmt ved tanken.

Nu er det bare at vente på jeg får det endelige svar fra lægen, så jeg kan få det overstået.

På gensyn.

Annemarie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 21.06.2007

Godmorgen allesammen

Nu har jeg ikke skrevet i nogen dage. Og for mig kan det godt være lidt af et problem. Der har jo været mange indlæg i de dage. Og det kniber lidt med energien til at kommentere det hele. Så jeg tager det lidt i en stor sammenblanding :-))

Jeg kan jo starte med Bente og ønske dig velkommen tilbage fra en lang ferie. Og ønske Allan og familie en rigtig god campingtur. Det også rart at Elin2 er på banen igen :-)) Så for pokker den hjerne. Nu kan jeg ikke rigtig huske navnet på den nye. Måske Bas24. Men velkommen alligevel. Det er ikke rart at få besked om at man er smittet. Der er mange tanker der flyver gennem ens hovede. Men som Allan også skriver, så ring til Susan fra Hep. foreningen. Og brug endelig gæstebogen. Og Morten har også skrevet. Det jo godt med alle de indlæg.

Her går det stille og roligt. Jeg er meget træt i denne uge. Men det er vel kun meget godt, når jeg nu skulle slappe af… griner. Det jo begrænset hvor meget jeg styrter rundt, når jeg har det som en 85 årige. I den alder er det vel meget normalt, at tage det stille og roligt + en lille lur midt på dagen :-))

Så er kl 7.00 og jeg skal til at vække den mindste. I må haŽ en rigtig god dag.

Mange krammer Annemarie

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hjælp jeg fik vist trykket to gange hver så snill at slette det, sidder her og er virkelig flov nu ;-(( Bente

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hei Elin 2

Tusing takk for de varme ord, kan forstå at du slider med de forbandet bivirkninger, det er godt nok noget kraftig medisin vi får, men heldigvis så slår det virusen ihjel, men husker selv godt hvor ilde man havde det under behandlingen, husk Elin at tage det med ro, så vit du kan det. Ellers vil jeg sige du er godt nok en tøffing som kan klage at male huset dit, der tager jeg hatten af for dig, godt gjort af dig ;-)))

Masser af knus fra mig Bente.

Kære Allan god ferie.

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hei Elin 2

Tusing takk for de varme ord, kan forstå at du slider med de forbandet bivirkninger, det er godt nok noget kraftig medisin vi får, men heldigvis så slår det virusen ihjel, men husker selv godt hvor ilde man havde det under behandlingen, husk Elin at tage det med ro, så vit du kan det. Ellers vil jeg sige du er godt nok en tøffing som kan klage at male huset dit, der tager jeg hatten af for dig, godt gjort af dig ;-)))

Masser af knus fra mig Bente.

Kære Allan god ferie.

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej alle ville lige ønske jer en god og sund uge jeg vender frisk tilbage tirsdag aften,håber at i alle forbliver ved godt mod.I vil alle være i mine tanker knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hejsa til alle.

Hej Allan .

Jeg vil bare lige ønske jer en rigtig dejlig ferie ….du må altså huske at slappe af og samtidig nyde livet sammen med din familie .Knus Gitte.

Hej Bas24.

Jeg sidder her med røde flovmans øre ,-men altså velkommen herinde .Det er noget af et dilemma du er i ,-jeg syntes som Elin 2 -du skal nok ikke lige løbe spidsrod gennem byen ,prøv at beskyt dig selv mod omverdenen og vent med at informere alt og alle.Få dig en fornuftig og ærlig snak med lægen også om hvor stor sansynligheden er for dit “muntre” liv skal have skadet andre .Jeg bor også i en lille flække og til dem der ikke betyder noget for mig eller dem der bare er sensationslystne har jeg sagt -jeg har en virusbetinget leverinfektion …griner det er jo ikke helt lyv .Pas på dig selv og de andre .

Hallo til Jer alle .Kl er ikke engang 20 og jeg bliver bare nød til at sige tak for idag og godnat ,-nårh nej da -Dorthe jeg håber du er ved godt mod og ikke syntes det var for hårdt med biopsien .Tanker til dig .

Ønsker alle en god nat .Knus

Morten har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej allesammen

har ligget syg helle dagen med bivirkninger hele dagen men synes nu er jeg ved at komme op over igen her til aften,er til dels selv skyld i det,har kørt mig selv for hårdt denne uge,men i kender det jo nu mangler jeg kun 43 igen så det går den rigtige vej, skal til tyrkiet i uge 29 er spændt på hvordan det går med varmen mm hvordan går det med Gitte pigen du havde det ikke så godt sidst jeg læste noget du skrev håber det går bedre for dig nu og du har fået flyttet godt.

Tænker på alle jer derude og husk

“Hvor der er håb er der vilje og

viljen baner vejen til er bedre

fremtid”.

Kæmpe kram herfra

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej Elin 2 ja det er rigtigt man skal være varsom med at fortælle om sin hep.særligt hvis man ikke er ordenligt forberedt,og ved hvad folk vil spørge om.

Der er så mange fordomme om denne sygdom og mange udtaler sig inden de ved hvad de snakker om.

Jeg kan så sige for mit vedkommende vil jeg ikke finde mig i at blive dårligt behandlet fordi jeg har hepatitis men det er jo også i kraft af den erfaring jeg har fået.

Jeg ved også godt at når folk får at vide at man har hepatitis så tænker de det er jo bare en narkoman eller bøsserøv,det er her jeg mener det skal vi ikke finde os i du og andre er jo eksempler på at man ikke behøves at havde været narkoman for at få det,men sådan hænger det jo desværre sammen.

Jeg syndtes det er kanon godt at vi tager det op for problemerne bliver bare større hvis vi ikke gør noget.

Ja Elin jeg er sikker på at i nok skal holde gang i gæstebogen i mit fravær jeg skal se om jeg kan komme på nettet på campingpladsen ha ha vi skrives ved knus knus allan

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hei alle sammen!

Godt å høre fra deg Bente, vi har savnet deg her inne 🙂

Bas24, jeg føler virkelig med deg i din situasjon, jeg sto i lignende dilemma da jeg fikk min diagnose, men jeg bor i en by og mine partnere kjente ikke hverandre. To av mine partnere var menn som jeg kjente, jeg gav dem beskjed og ba dem instendig om å ikke spre nyheten videre, og jeg stoler på at de klarer holde det løftet.

En tredje som jeg kun var med en gang fikk et anonymt brev som min lege sendte for meg, der sto det kun at han var oppgitt som partner til hep.c positiv og burde teste seg, jeg stolte ikke på at han ville klare å holde tett, samt at han kjente en av mine kolleger.

Jeg vet ikke alle er enige med meg, men jeg tror du skal være forsiktig med å fortelle unødig mange om din diagnose, kanskje du er i sjokk og krise nå, vent heller med å ta avgjørelsen om du hvem du vil fortelle det til du har fått tenkt deg litt om. Bortsett fra dine nærmeste venner/familie som du stoler på, det er dog også viktig å ha noen å lufte følelesene med.

I Norge har vi ivertfall et system (gjelder alle seksuellt overførbare sykdommer) slik at de som kan være smittet får brev fra lege om å teste seg uten at den som er syk blir navngitt. Poenget er jo å hindre at sykdommen sprer seg.

Jeg ble også smittet av en jeg var sammen med, men jeg tror faktisk ikke det skjedde gjennom sex, tror heller jeg fikk det av deling av tannbørste eller barbersaker som kan ha små blodrester på seg. Dette er en mer sannsynlig smittemåte sålenge det ikke er blodkontakt ved sex.

Ikke vær sint på deg selv for at du ikke har brukt beskyttelse ved sex, de fleste glipper på det av og til, og det er ikke sikkert du har blitt smittet på den måten.

Fremdeles ingen svar på virusprøven her, nå er det 3 uker og 1 dag siden jeg tok prøven. Den var ferdig analysert igår, men måtte svaret måtte godkjennes av lege først, og idag har de problemer med datasystemet….

Allan: riktig god tur til deg, vi får prøve holde liv i sidene her i ditt fravær 🙂

Klem Elin 2

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej igen Bente jeg kan slet ikke slippe det,ja som du så rigtigt siger er det så vigtigt at man kommer frem hvis man lige pludselig får virus igen jeg kan fortælle dig inden jeg skrev det havde jeg det oppe at vende med Susan og som hun sagde hvis du selv har haft tanken så er det vigtigt at du skriver det fordi det er så vigtigt at få den støtte hvis det skulle ske,jeg har jo selv prøvet at få det igen og jeg er sikker på det var gået lettere for mig hvis jeg på det tidspunkt havde benyttet gæstebogen,men ikke forstået sådan at det er noget jeg går og tænker på hver dag.

Og kære det du skriver om at folk tror man er over alt når behandlingen er overstået er jo igen folks uvidenhed jeg syndtes det er synd at det skal være sådan .Men når ikke en gang lægerne forstår det/Elin1 /så er der noget galt og hvordan skal vi så forklarer vores omgivelser det?ja der er meget at tage op men så keder vi os ikke knus knus allan

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Kære Allan, ja vi har lige krysset hinanden nu, ja det er så godt at komme lidt væk hjemme fra og især når man er under behandlingen, og som du selv er inde på man får noget andet at tænke på og det er skide godt for krop og sjæl, så nyd din velfortjent ferie;-))) Du har så ret i at det kan tage langt tid for nogen at heles helt, jeg kan nikke genkendene til det Elin1 skriver om at mange tror at når den sidste pille er taget så er man frisk til at stå på igen(og den samme person man var inden man begyndte sin behandling,men det er man slet ikke, jeg synes at det var lidt af et shok at komme tilbage til hverdagen igen synes at der var så meget stress og mas, nogen gange savnede jeg min lille osteklokke bare for et par timer, nå men som du selv siger så tager det jo tid før alt giften er ude af kroppen igen.

Du tager det op med om man skal fortælle om virusen er kommet tilbage, det har jeg tænkt meget på selv, og her er jeg enig med dig at man selvfølgelig skal skrive om det for man vil virkelig have brug for støtte fra jer.

Jo vi havde en god ferie også selv om det regnede og var hunde koldt og det forkerte tøj med så var naturen utrolig flot i nord spanien sikker nogle bjerge, og god mad fik vi og 1/1/2 kg tog jeg på;-(((. Ønsker dig en god ferie og en god bedring med din pandehulsbetændelse. Masser af knus til dig og din familie Bente

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Kære alle mine skønne venner ;-)))

Har nu fået læst alle indlæggene og kan høre at det går meget op og ned med jer, jeg husker godt hvor ilde man havde det under den tøffe behandlingen, men jeg synes at i er nogle rigtige tøffe mennesker, og den utrolige støtte i giver hinanden er så flot at jeg bliver helt rørt til tårer ;-)))

Kære Kære Gitte, ja jeg er en rigtigt bro bisse, ja vi kørte forbi dig her i mandags og havde meget dårlig samvittighed over at vi ikke kørte inden om dig, men Gitte jeg husker godt hvor lidt man orker under behandlingen, så derfor vil jeg vente med at besøge dig, til du er oven på igen og det glæder jeg mig meget til. Det var godt nok noget skidt at din første læge gav dig for lav dosis, men heldigvis er du stadig virusfri, hvor mange piller er du så op på nu? Nå kære dig nyd den dejlige sommer varme skriver en e mail senere masser af knus til dig Bente.

Gratulere Janne med at du også blev færdig med din behandling, og velkommen ude på den anden side, og nyd nu din velfortjent ferie ;-)))

Kære Allan, Elin1, Elin2 Annemarie,Line,Dorthe,Morten, Leif,kan pludselig ikke huske om der er flere jeg har glemt, sorri jeg synes at i alle er utrolige tøffe, skriver i aften igen. Masser af knus til jer alle. Bente

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej Bente dejligt at du er tilbage igen ja som du jo kan læse så tager jeg og min kære familie også væk et par dage,det glæder vi os til man har brug for at komme væk og tænke på noget andet.

Det var da træls at i havde dårligt vejr dernede men jeg er sikker på at det har været godt alligevel.

Jeg håber da at du trods alt har det godt du ved det tager lang tid inden giften er ude af kroppen,det er jo også mærkeligt for kroppen at den i 48 uger får gift hver dag og så pludselig skal den ikke have det mere.

Jeg kan fortælle dig at min sygeplejersker sagde sidst at det var utroligt hvor hurtigt folk kom på mærkerne igen,hvortil jeg svarede ja men ikke alle der er jo stadig nogle ar der skal hele og det var da rigtigt sagde hun,jeg tror bare også det er fordi man åbenbart mener at når behandlingen er slut så er alt ok men det kan vi da se herinde at sådan er virkligheden jo ikke,derfor er det så vigtigt at vi holder sammen også efter behandling da vi hermed kan være med til at gøre det lettere for dem der skal i behandling og har været det.

For virkligheden fortæller mig at der også kan opstå problemer når men er færdig der er jo ingen der ved hvad medicinen helt nøjagtigt gør ved vores kroppe,man tænker nok mest på at få virus væk?

Ak ja ja jeg har 3 stk tilbage det er dejligt så er jeg i mål men dermed ikke sagt at jeg er færdig med at beskæftige mig med det så skal jeg nok til at sætte mig noget mere ind i foreningens arbejde for der er nok at tage fat i det det ser vi jo hele tiden.nå nu må jeg hellere slutte jeg skal have pakket campingvognen.

Jeg håber at i alle får en god uge og husk sammen er vi stærkest knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej Gitte ja vi har lært meget af den behandling og særligt dig du har jo været så uheldig som man kan være med den skodlæge du fik tildelt,men det glæder mig at du nu har fået en læge du stoler på det vigtigste.

Ja nu er det jo snart torsdag og så vil min familie og jeg tage væk nogle dage det bliver skønt,jeg er sikker på at der bliver meget at læse når jeg er tilbage tirsdag,håber at du vil få nogle gode dage uden stress,knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej Dorthe pøj pøj med idag jeg kunne godt tænke mig at du fortalte lidt om hvad du mener med det nye medicin som skal frigives i dk.det er vist noget der er gået min næse forbi,jeg har ikke hørt om at det skulle være på trapperne,det er da ud i fremtiden eller hvad?knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 20.06.2007

Hej Dorthe.

Jamen det er da øv du måtte vente ,-lidt fustrerende når “man” lige havde sat sig op til det .Du skal ikke være bekymret …..griner det gør altså ikke vanvittigt ondt med den biopsi,-egentlig nok mere tanken !!Angående hårtab ,-js så er det desværre en af bivirkningerne ,ved ikke om der er nogen der ikke oplever det ? Jeg fælder bare rigtig meget og fokusere selvfølgelig meget på det ,fik at vide det nok mest var mig selv der bemærkede det og det kommer altså igen efter endt behandling (ringe trøst)siger lægen .Mine virustal var 1,6mill enheder ,-kan ikke lige huske hvad mit levertal er …griner endnu en bivirkning .Ønsker dig held og lykke igen idag .Tanker fra Gitte.

Kæreste Bente min ven .

Din bisse ,- så du fanme igen kørt lige forbi mig .Nå men det er rigtig dejligt du er her igen .Det er da surt vejret ikke har været med jer …men ferie er jo ferie og vel altid dejligt …griner så er du jo også sluppet for soleksem !!!Håber I alligevel har nydt livet i Spanien ,-og du har slappet totalt af .Det er trist du stadig ikke helt er landet på benene endnu ,ting tager tid så jeg håber det snart lykkes at finde dig selv .Jeg havde forventet (altså før behandlingsstart)dagen efter den sidste pille var alt normalt igen -godt jeg er blevet klogere på det feldt …jeg var bare blevet frygtelig skuffet så .Glæder mig til at høre mere fra dig …….Kæmpe velkommen hjem knus til dig .Gitte

Håber alle må få en dejlig dag !

dorthe har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

hej jeg kan læse i nogle af brevene at i taber håret under behandling, er det normalt, eller er det kun enkelte personer som gør det? jeg skal først til i morgen, dam, jeg skulle kun til forundersøgelse og møde idag og skulle egentlig indlægges, men ville gerne hjem og sove og fik da også lov til det!!!

Så ser man lige mig være nervøs i et døgn mere,,, øv.

Alle de test og prøver er jeg ved at være godt træt af. Vores læge venter mest på at den nye medicin bliver frigivet her i dk. så han vil holde os hen hvis det er forsvarligt, så længe! hvor høje virustal og levertal havde i før i kom i behandling? vi har 320 mil. og 535 mil. virus pr. l. blod. og lever tal på 110 og 72…er det højt? eller???

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Kære Allan

Ok vi snakkes imorgen, ha en god aften ;-))

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Søde Bente velkommen tilbage det er dejligt at se dig igen,ja jeg er ved at være i mål men vi skrives imorgen er det ok knuser allan

BENTE har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Kære alle fighters.

Ja så er jeg hjemme igen, det har vært skide koldt i nord spanien,og masser af regn så jeg lige så bleg nu som jeg da jeg rejste ;-(( nå men det var godt at komme væk hjemme fra.

Jeg synes ellers at det går frem over med mig, det jeg slider medst med nu er at jeg synes at det er svært(vanskelig)at finde sig selv igen, man er ikke helt den samme person efter denne behandling, men det kommer nok med tiden.

Ja Allan nu er du også ved at nå dit mål,jeg har ikke fået læst alle indlægene indnu så jeg ved ikke hvordan det går med alle jer her inde, iaften læser jeg i gæstebogen ;-))).

Et kæmpe stort knus til jer alle.

Bente.

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Hej Birte det ville nok intereserre folk i gæstebogen hvordan det går dig,det er ved at være et stygge tid siden du har skrevet,det vare jo ikke så længe før i skal have bryllup,og så kan du endelig starte din behandling.

Ja jeg må indrømme at jeg er skuffet over at vi ikke har fået noget ud af din sag forstået på den måde at politikerne åbenbart ikke tager sagen alvorligt.Det skuffer mig da det jo ikke kun er din sag men alle sager der vedrører at syge ikke bliver behandlet på en ordenlig måde.

Jeg vil gerne understrege at jeg finder det ikke iorden når folk i nød ikke får den hjælp som vi jo kan se er nødvendig.

Jeg håber at du vil komme dig så meget at du vil kunne få den behandling overstået så du i kan komme videre.

Men jeg er sikker på at vi har fået råbt op og på et tidspunkt vil vi måske se nogle mere meneskehensyn det er ihvertfald mit håb.mange sommerknus allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Hej Bas24 jeg kan se på dit indlæg at du har brug for at få rådgivning,jeg vil anbefale dig at ringe til susan i hepatitisforeningen da du her vil kunne få den hjælp du har brug for godt at du skriver,det er jo det vi er her for.Skriv endeligt igen hilsen allan

Bas24 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Jeg er en ung mand som går og venter svar på en Hepatitis C test. Det vil sige at jeg desværre faktisk allerede er testet positiv, men at der skulle foretages en ny for at de kunne være helt sikker. Nu er det så at ventetiden er blevet totalt uudholdelig. Jeg er ikke selv i tvivl om at den første prøve desværre er rigtig, da jeg har haft adskillige symptomer som jeg bare ikke vidste hvad var. Alligevel er jeg bange for svaret. Det er ikke så meget min egen situation jeg tænker på, men mere at jeg bliver så skræmt ved tanken om at jeg måske har smittet andre og hvordan jeg skal fortælle dem det. Jeg bor i et lille lokalsamfund, hvor jeg kender dem jeg kan ha smittet og de kender også hindanden. Jeg er ikke bare bange for deres reaktion men hele byens. Ja så bange at jeg næsten er flyttet (oppe i hovedet).

Jeg føler mig virkelig straffet. Jeg har aldrig været narkoman og jeg har aldrig modtaget blod, jeg har bare været lige så elendig til at benytte prævention som alle andre unge. At jeg så også længe har været ude af arbejdsmarkedet på grund af psykiske problemer, som jeg tidligere har været indlagt for, gør det så heller ikke nemmere for mig.

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg vil med det her indlæg, men jeg måtte bare ud med det.

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Hej Annmarie ville lige høre om du er ok vi tænker jo på dig også når vi ikke hører fra dig,knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Hej AnneMarie det er også svært at skulle indrømme at der er nogle ting man ikke magter,men kære du er nød til det,jeg kan for mit vedkommende sige at jeg siger fra når der er noget jeg ikke magter det er jeg simpelthen nød til ellers giver det bagslag.

Og jeg forstår også godt at du syndtes det virker uoverskueligt lang tid til du er færdig men lige pludselig kan du også se lyset i tunnelen som vi altid taler om og jeg er sikker på at du klarer det tænk vi gør det for at komme af med det skide virus”Jeg er også sikker på med alle de ting du har været igennem i dit lange liv ha ha så tager du dette i stiv arm:Vi skal huske Bente var 100 år da hun var i behandling og da hun var færdig var hun kun det halve knus knus allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Hej kære Gitte det er skide ærgeligt at du skal gå og tænke på om det har påvirket dine chancer for at forblive virusfri jeg vil anbefale dig at tale med lægen om det på fredag da du ikke skal gå og få din hverdag ødelagt af det.

Det kan jo være at man vælger at give dig alle 48 uger hvis han mener at risikoen for fejl er der ja undskyld jeg måske ødelægger din planlægning,men jeg kan love dig at det er da bedre end at skulle starte forfra.

Ja jeg tager nr.45 idag så det lakker mod enden,men hvis man ser tilbage så går tiden jo hurtigt alligevel,det er jo kun når man står med lort til halsen man ikke kan se det hi hi.

Vil lige fortælle at jeg fra torsdag til tirsdag i næste uge ikke vil være på vi tager på camping til Djursland,det bliver rigtigt dejligt at komme lidt hjemmefra.Men som altid er Susan jo at træffe hvis der er noget der brænder på.Mange knus allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 19.06.2007

Godmorgen derude.

Hej Dorthe .Vil bare sige pøj pøj med idag .

Jamen det er jo fantastisk at vågne op som på ny ,-må sige min teori holder (ihvertfald indtil videre) jeg skal tage interferonen tidligt ,-så går det ikke ud over nattesøvnen og jeg vågner dermed op som om intet er sket …herligt .Min underbo er ikke hjemme så jeg er allerede færdig med den daglige rengøring ,-venter nu bare på klokken skal blive så mange at der er varme i luften ,så vil jeg bruge lidt tid på afslapning i blid formiddagssol ,og så er der vist nok en pokkers masse flyttekasser der skal fyldes ……kedeligt job .

Jeg er meget spændt på lægesamtale nu på fredag ,håber selvfølgelig stærkt på at få at vide jeg kan nøjes med de 26 af slagsen (undskyld Annemarie…) men nu får jeg at se .Det er stadig noget af en nedtur at tænke på mine chancer for varig virusfrihed er stærkt reduceret på grund af den “gamle” klovn jeg har været belemret med fra behandlingsstart …griner han er nu kommet med i aftenbønnerne altså under :Fri mig fra det onde !!!!!Nåååh nej ,-det er vist en af de små hvide ,jeg ber jo mest om godt vejr .Torsdag skal jeg til frisør …det går fanme stærkt nu, med lige lovligt meget hovedbund ,manden siger bare årh det er da ikke så slemt (tror ham ikke ) render jo rundt og ligner en 4årig der lige har leget med en saks !Nå men det bliver så spændende at se om det ender med en poleret isse …..

Allan nu håber jeg du er i så god form og ved så godt mod at du rigtig får nydt det sidste seje træk er indledt ?,-spørger lige igen :Hvor få har du igen ?? Håber du må få en dejlig tirsdag .

Kære Elin 2 .

Dejligt bare at høre fra dig .Kram til dig

Nå nu vil jeg bare ønske Jer allesammen en dejlig dag .Knus fra Gitte

Annemarie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 18.06.2007

Hej igen.

Glemt lige at byde Dorte og hendes mand velkommen. Og rigtig held og lykke med i morgen. Jeg synes bedøvelsen var det væreste. Men det er jo hurtigt overstået.

Krammer Annemarie

Annemarie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 18.06.2007

Hej allesammen

Så er jeg her igen. Jeg har nu ikke fået ordnet min computer endnu. Men det skal snart gøres :-))Har været en tur hos min søster her i weekenden. Det var rigtig hyggeligt. Men det er helt vild så træt jeg bliver ovenpå sådanne en weekend.

Hvor må det være skønt for dig Allan at du snart er færdig. Når jeg har skrevet dette indlæg færdig skal jeg tage nr 21 og jeg synes stadig der er MEGET langt tid til nr 48. Det er så langt ude i fremtiden for mig, at jeg ikke tænker ret meget på, når jeg engang er færdig.

Jeg har stadig meget svært ved at acceptere at jeg er syg og ikke magter det jeg plejer. Det er nok det jeg synes er sværest ved denne her behandling. Synes ikke det er spor skæg at føle sig fysisk som en 85 årige når jeg kun er 46. Trapper er efterhånden en overvindelse at gå op af…. griner. Mine ben ekser helt under mig.

Nu i morgen skal jeg have taget blodprøver. Og så på sygeuset på fredag. Er spænd på om mit blodtryk er blevet bedre. Prøver virkelig at tage det stille og roligt. Så det skal være faldet :-))

Nå nu vil jeg gøre klar til den sprøjte. I må alle sammen have en rigtig god aften.

Mange krammer Annemarie

dorthe har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 18.06.2007

TAK FOR DE GODE RÅD, MEN VORES LÆGE ER FRA RIGSHOSPITALET OG HAR IKKE LAVET ANDET DE SIDSTE 16 ÅR, ALTSÅ MED HEPATITIS PATIENTER, SÅ JEG TROR HAN ER OK… VI HAR GENOTYPE 1 BEGGE TO, DA VI JO HØJST SANDSYNLIG HAR SMITTET HINDANDEN.

JEG ER VED AT PUTTE UNGERNE….SÅ VI SKRIVES VED. TAK

MVH DORTHE

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 18.06.2007

Hej Dorthe ville lige ønske dig held og lykke med imorgen det skal nok gå det er ikke så slemt.

Ved du hvilke genotybe i har det er jo det der afgør hvor lang tid jeres behandling skal vare,jeg vil lige sige jeg håber at din mand snart får tilbudt den leverbiopsi så i kan komme videre,ventetiden og usikkerheden er ikke til at holde ud.

Jeg glæder mig til at høre mere nyt håber du og manden får en god dag allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 18.06.2007

hej Elin 1 ja du kan tro jeg er begyndt at se lyset i tunnelen det bliver tydlige for hver dag der går dejligt.

Det glæder mig at høre at du er ved godt mod selv om du har fået en dårlig start efter behandling.

Det er også positivt at du ikke går og tænker på den virustest hele dagen for så bliver man skør i bolden,ha ha.

Jeg sender dig mange knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 18.06.2007

Hej Elin 2 dejligt at du giver lyd fra dig,jeg håber du får en god dag uden for mange bivirkninger knuser allan

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Hei alle sammen!

Har tatt sprøyte nr.16 idag, så slaper bare av kveld, har ikke så mye å si ikveld vil bare ønske dere alle en fin kveld og god natt 🙂

Klem

nolvadex har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Found your site in google, and it has a lot of usefull information. Thanx

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Hej Gitte ja du siger det så fint man tænker sku kun på penge idet syge samfund vi lever i de skulle prøve denne behandling så kunne det være at de kom på andre tanker.

Jeg fatter heller ikke at Elin 1 har fået lov at komme sig men de tror åbenbart at man er rask dag 1.

Men det er så godt de ting kommer frem så kan andre se hvad det er for et sygt samfund vi lever i.

Gitte nu skal du ikke gå i vejen får din mand ha ha knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Hej Dorte og mand jeg vil også byde jer velkommen her på disse sider ,jeg håber og tror at i vil få noget godt ud af det forum,da vi jo alle kender sygdommen på egen krop.

Til dit spørgsmål om lægen har jeg været inde på nettet for at kikke det ser ud som om han er tilknyttet Tønder sygehus er det rigtigt?

Jeg er også selv fra sønderjylland og jeg har fået den erfaring at odenseuniversitets hospital er et godt valg da man her har alt forskning og ekspertise problemet på de sygehuse hvor man ikke har infektionskmedicinsk afdeling da har man ikke erfaring med at behandle hep.c.

Men hvis i føler at i får den rigtige behandling hvor i er så skal i selvfølgelig ikke skifte,men hvis i vil så kan man henvende sig til egen læge og blive henvist til specialafdelingen,det plejer ikke at være et problem her.Ang leverprøven så er det ubehageligt men ikke så smertefuldt,det er mest de psykiske der spiller ind.

Ja det er en dum måde i har fået det at vide på men på den anden side så har i da nu chancen for at få den rigtige behandling.Hvis i har flere spørgsmål vil jeg anbefale at i ringer til Susan fra hepatitisforeningen i vil her også kunne få mit nr.hvis i mangler at få snakket knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Godformiddag til Jer alle .

Kære Elin 1 .

Så dejligt at høre fra dig ,-jeg syntes det er ufatteligt hårdt du ikke har fået lov til at finde dig selv ,inden du skulle starte op på fuldtid -det er altså utrolig at selv lægen melder dig klar så tidligt ……må bare konstatere at jeres og vores sundhedssystem er lige “sygt” ,-det må vel efterhånden kun være de der skide levebrødspolitikkere der selv syntes det er fantastisk !!!Ja systemet burde skamme sig .

Jeg håber du klarer det og meget snart finder dit eget jeg igen ,håber også dit job er et du kan holde ud .Pas på dig selv og husk at slappe af når du har et par minutter tilovers ……Tanker og Kram Gitte

Hej Allan .

Håber du har det ok ? Jeg vil gå ned til mit lille nye gamle hus på prærien og underholde min arbejdsomme mand ,så køre vi med ham hjem igen …griner det tager trods alt næsten 15min ,-men er op af bakke og jeg er stadig lidt fladmast .Imorgen nupper jeg nr 20 (yahoo)den vil jeg så tage noget tidligere end sidst -tror det er det der har været denne uges problem !!Ønsker dig og familien en dejlig søndag .Knus herfra

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Hej Dorte og co.

Velkommen her på siden .Jeg syntes ikke leverbiopsien gjorde specielt ondt ,jeg blev mere forskrækket over den klik lyd det gav ,jeg kunne selvfølgelig mærke et lille stik …næ det var vist lokalbedøvelsen ?så være var det altså ikke for mig .Håber du spørger når du har behov og uanset hvad du ellers tumler med ,her er et godt netværk herinde og det er en stor hjælp -det var og er det ihvertfald for mig .Ønsker dig lykke til på Tirsdag ,-Varme tanker fra Gitte

dorthe har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

hej alle derinde. Jeg har ikke skrevet før, min mand og jeg er begge smittet med hep.c. vi ved ikke hvordan vi er smittet men en af os har nok haft det inden vi blev kærster for 16 år siden! vi er ikke i behandling nu. Jeg skal ud og have fortaget en biopsi på leveren på tirsdag, og jeg ville lige høre om det er noget som gør ondt??? Min mand er meget træt og hans levertal er steget siden sidst, så hans virustal skal lige testes igen før han skal have fortaget biopsi af sin lever…. og som i ved kan det jo trække ud. vi opdagede vores sygdom, da vi meldte os som bloddonere i oktober sidste år,,,, så det var lidt af et chok for os at få den besked,,, så bloddoner blev vi ikke!!

vi bor i sønderjylland og har Johan Wandall som special-læge, kender i ham? Hilsen Dorthe

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 17.06.2007

Hei i natten til dere!(og god morgen)

Satt og leste litt i gjesteboken og kom da på at Allan spurte om når min neste v.test ….den skal jeg ha ca.først i november….kan ta den før om jeg vil….men tenker ikke på det om dagen så det går greit….og om jeg skulle få en slik tanke vil jeg ta den da og gir dere beskjed…..

konsentrerer meg kun om praktiske ting og full jobbing….slik at om det skulle gå galt så er jeg rustet til en ny runde…(rent økonomisk sett,må jobbe fullt i 6mnd ellers ingen penger)

mister fortsatt hår og sliter litt med konsentrasjonen og føler vel at jeg invendig ikke er den jeg var,men det tror jeg er omstendighetene som er skyld i.

Har ellers et sosialt liv når jeg finner rom for det og skal på Skagenfestivalen 4 juli og gleder meg til det :-)))))

Har det noe bedre pskykisk da det praktiske begynner å gå seg til.

Ønsker dere alt godt å tenker på dere hver dag…og Allan nå begynner vel du også å se lyset i tunnelen jihi….

Alt går bra med barn og barnebarn… klemz fra Elin1

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 16.06.2007

Hej Gitte ven nej det var da ikke fjollet man får nogle gange sådanne nogle tanker jeg mener det er godt du kom ud med det,så du ikke behøver at tænke mere på det.

Jeg er sikker på at du ikke skal bekymre dig mere om det.Men det bliver din hund selvfølgelig ikke rask af.

Jeg syndtes det er helt fint at du har haft en slapper dag idag det har vi alle brug for,jeg har været så træt idag at jeg dårligt gad at klø mig i røven hi hi ja sikken en snak.

Ja jeg må give dig ret der er meget stille her i denne tid men jeg er sikker på det kommer igen.

Jeg ved at der er flere der venter på virussvar det kan også være en af grundende da man jo så er så fikseret om det,men jeg håber at alle har det godt alligevel,men vi er her da så de andre kommer nok igen HÅBER JEG,hav en fortsat god aften med familien knus allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 16.06.2007

Hej Allan .

Ja du har nok ret ,- det er en fjollet tanke jeg fik der .

Griner jeg fik ikke lavet andet end skrevet et enkelt brev ,resten af dagen har jeg bare passet på mig selv og hygget indendørs ,her har det været koldt og vådt .Håber du har haft en god dag med familien ? Her er godt nok sørgerligt stille hva ? Knus Gitte

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 16.06.2007

Hej Gitte jeg er sikker på du skal droppe den tanke med hunden jeg har været inde i hepatitisbrevkassen og kikke,her står man har aldrig set smitte,på den måde så pin ikke dig selv med den tanke,hav en god dag knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 16.06.2007

Godmorgen derude .

Kære Allan vil vel egentlig bare sige hej ,-så du ikke tror du er ladt helt alene herinde …Griner .Jeg har besluttet mig til at idag eddermagme bare har at blive bedre ,end hele den her udmattende uge har været ,-er noget videre bagud med alt -har nogle rigtige breve der skal skrives ,noget have der burde ordnes- griner og vel egentlig også nogle flyttekasser der står tomme og ensomme .Må se hvor langt jeg når ? .Måske er det meget godt solen ikke skinner …kors -tænk at jeg høre mig sige det !Iøvrigt så er Jane jo i Småland på en yderst velfortjent ferie .Lige om meget snart er Bente tilbage ,-bliver rigtig dejligt at høre nyt derfra igen !

Jeg har gået (øh nej ligget)og tænkt på -har man nogensinde hørt om dyr der er blevet smittet med hep.c ?Min dejlige hund er syg og det kniber med at få ham rask ,-ingen medicin virker på ham ,-den bakterie han har er resistent .Forrig år gik jeg og skvattede om ,fik deraf kæmpe blødende sår på knæ og hænder …han kan have slikket på det ,-af og til får han også noget jeg har haft i munden ? Allan tror du det er en god ide at informere vores dyrlæge om min hep.c ????Landbohøjskolen har lige haft dyrket hans virus og de aner ikke hvad de skal stille op .

Nå men det her var altså bare lige et hej og godmorgen .Knus fra Gitte

Line har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 15.06.2007

Hej Allan

Alt ok her. jeg er bare hængt op af arbejde i øjeblikket! Håber alt er ok hos dig også.

Knus til alle!!!

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 15.06.2007

Kære Jane hvordan står det til hos dig er du ok,jeg kan se at du også venter på virustest ja vi må lide må vi men husk vi er seje ja vi er.

Jeg er sikker på at alt vil gå efter planen vi skal bare leve med at ting tager tid øv øv.

Ja her går det op og ned men jeg syndtes det går,jeg glæder mig bare sådan til jeg er færdig jeg kan faktisk ikke vente,jeg har det som barnet der venter på julegaver hi hi.

Jeg ønsker dig en fortsat god dag og god weekend.

Knus allan.

Annmarie hvordan står det til hos dig,døjer du stadig med de bivirkninger?

Skriv endelig hvis du har brug for det vi er her jo for det samme.jeg vil også ønske dig en god dag knus allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 15.06.2007

Hej Elin 2 ja jeg er glad for at du skriver igen.Det er nemlig rigtigt som du skriver den her behandling og sygdommen giver os nogle helt andre indfaldsvinkler til livet Jeg har også lært at intet her i livet skal vi tage for givet.

Men vi bliver nød til at være optimistiske hvad angår vores sygdom hvis vi giver op så har vi ingen chancer.

Det er her jeg også mener at gæstebogen er et godt redskab som vi alle har gavn af,uanset om man har en god eller dårlig dag så kan man her få den støtte og opbakning som man har behov for.Det glæder mig hvergang jeg ser at det bærer frugt når en er i krise og man kan hjælpe på den ene eller anden måde.

Jeg ønsker dig en fortsat god dag mange knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 15.06.2007

Hej Gitte dejligt at se dig igen ja det er noget mærkeligt noget med de kriser vi skal igennem,det er også mærkeligt at vi nogle dage har så meget energi og andre dage ikke gider noget men jeg tror bare vi skal acceptere det,og nyde de dage hvor det går godt for vi må ikke glemme at de dage findes gudskelov også.

Gitte det jeg også mente med det jeg skrev om med virusfrihed,var forstået på den måde at jeg selv havde haft tanken hvad nu hvis og så tænkte jeg pludselig på at hvis der sidder folk derude og ikke tør at skrive fordi det ikke er lykkedes for dem så ville det være skide ærgeligt,for som du så rigtigt skriver så er vi da voksne,men jeg ved at hvis man lige pludselig igen har virus så føler man sig alene og det er her vi kan gøre en forskel.

Jeg håber for dig at du får en bedre dag idag husk ingen strees ha ha hvor er han klog knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 15.06.2007

GODMORGEN ALLE.

Kære Elin 1 og Elin 2.

Jeg er lettet over at høre fra jer ,nu ville jeg så ønske jeg kunne skrive noget godt og “klogt” til jer ,-desværre strækker mine kræfter ikke for tiden ….har virkelig været en total skodagtig uge ,har adskillge gange siddet foran skærmen og tasteturet og så bare måttet slukke igen …har ikke haft en eneste tanke i hovedet og ingen energi til at bevæge armene .Jeg ønsker jer en god weekend .Kram Gitte .

Kæreste Allan .

Jeg håber ,-jeg snart kan vende frygteligt tilbage ,det er gudskelov kun fysisk jeg er totalt nede …altså bortset fra jeg fanme bliver så arrig på mig selv over jeg ingen kræfter har ,-gider altså ikke ligge på sofa og ligne en brugt klud ,men der har ikke rigtigt været andre muligheder .Nu skal jeg prøve at kvinde mig op til bad ,aflevere min elskede lille hund på dyrehospitalet og så afsted til blodprøve …er allerede SÅ træt bare ved tanken om travl og hektisk dag .Jeg er så enig med dig angående vigtigheden i at være ærlig omkring sin virusfrihed ,-vi er jo da også nogenlunde “voksne” og kan vel ta`det !!!!

Nu er kl 05.30 må hellere starte forsigtigt så jeg når det hele …..Skriver så snart jeg igen får kræfter til at bevæge fingrene .God dag min ven .Kram fra Gitte

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Hei igjen!

Er helt enig med deg Allan, det er viktig å prøve å ikke la tankene om viruset ta overhånd, det som er godt nå er at om jeg har en dårlig dag så vet jeg at det igjen følges av gode dager. Alle dager har sin verdi og verden går opp og ned, slik er det vel å være et menneske. Som du sier så kan man jo ikke være helt trygg før 6mnd etter behandlingsslutt, det er lenge å vente, så går jo også livet videre, og vi må bare glede oss over det som er godt med så langt vi klarer.

Det positive med denne livskrise (som ivertfall jeg føler dette er), er jo også at det blir klarere hva som er det viktigste i mitt liv, mine barn, familie og virkelige venner. Og uansett hvordan sluttresultatet blir så går livet videre med sine sorger og gleder.

“Life is a box of chocolate, and you never know what you get” som det ble sagt i Forrest Gump 🙂

Stor klem fra Elin 2

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Kære AnneMarie det er da trist med din pc men den bliver jo nok rask igen,det gør vi jo også.

Ja du skal passe godt på dig selv med det blodtryk det er så træls når der kommer disse følgevirkninger jeg forstår godt at du ikke gider at sidde og kikke ind i vægen men bare du ikke overanstrenger dig går det vel.

Du skal have en knuser herfra allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Hej Elin 2 dejligt at hører fra dig ja vi har hele tiden den prøve at tænke på,men kære Elin vi må bare ikke lade vores hverdag ødelægge af det,vi ved jo at det er først efter et halvt år man er sikker,så det går ikke at spekulere for meget på det.

Jeg ved godt at det er let sagt jeg tænker da også på det men jeg har besluttet at det skal ikke ødelægge min hverdag.

Jeg syndtes det er rigtigt godt at du maler hus og div.gøremål jeg er også inde i en periode hvor jeg får en masse fra hånden,det får også tankerne væk fra den sygdom.Jeg håber for dig at du vil prøve at tænke positivt vi er jo så seje det er ikke for kyllinger det vi går igennem ha ha men kære du skal altid være velkommen hvis jeg kan hjælpe på nogen måde knuser allan

Annemarie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Hej allesammen

Og specielt til dig Elin2. Det er rigtigt godt at høre at det trods alt går. Det da noget underligt noget, at de samler prøver sammen før du kan få dit svar. Det fylder jo meget hos den der går og venter. Jeg må tage hatten af for, at du er igang med at male hus. Er det ikke hårdt for dig?

Det er også godt, at høre at det går bedre med din pandehulebetændelse Allan. For det da noget jammerligt noget at gå rundt med :-((

Jeg er da ked af at høre at du ikke har det så godt Elin1. Håber at dine omgivelser snart kan forstå at du skal bruge tid til at blive dig selv igen..

Her går det som det hele tiden har gået. Op og ned :-)) Jeg forsøger at tage den med ro p.g.a. blodtrykket. Men det er svært. Jeg er ikke rigtig i humør til at bare sidde og stirre ind i min væg. Så bliver jeg da først dårlig :-))

Min computer skal sendes til repreation imorgen. Og ved ikke hvornår jeg får den tilbage igen. Hvis jeg er uheldig kan der godt gå en uge..

Så hvis I ikke hører fra mig er det derfor.

I må allesammen ha en god weekend, når vi kommer så langt.

Krammer Annemarie

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Hei igjen alle sammen 🙂

Jeg er virkelig lei for at jeg ikke har vært her inne og skrevet, spesielt siden det siste jeg skrev var at jeg ventet på resultat på virustesten. Min pc har vært “syk” og inne til overhaling, så først idag er jeg igjen på nettet.

Har fremdeles ikke fått svar på virustesten, de samler visst opp 20 prøver før de kjører prøvene, forhåpentligvis er de ferdige imorgen, men de kunne ikke love noe.

Ellers går det opp og ned, noen dager tenker jeg mye på prøven og blir som apatisk, mens andre dager har jeg det bra, da maler jeg huset og står på 🙂

En stor klem til dere alle, Elin 2

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Hej Elin2 vil du ikke godt give lyd fra dig jeg er lidt bekymret for dig,du skal endelig skrive om du har godt eller skidt nyt jeg håber at du har det godt knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 14.06.2007

Hej alle sammen,jeg sidder og tænker på at hvis jeg på et tidspunkt fik at vide at jeg igen havde virus hvordan skal jeg så reagere over for jer?

jeg er kommet til den konklution at vi skal værer ærlige over for hinanden,jeg ved at hvis vi lige pludselig hører om en der igen har fået virus så vil vi blive bange men,det er netop her vi skal gøre en forskel Jeg vil opfordre til at hvis der sidder nogen derude som ikke er virusfrie,så skriv det er netop her vi kan støtte op om den svære situation man er havnet i.

Jeg ved det er svært at skulle fortælle men jeg lover at vi er her for at hjælpe og støtte.

Jeg har selv en gang måtte erkende at jeg ikke var virusfri men kære vi må ikke skjule os kun ved at komme frem kan man få hjælp.Hører gerne andres mening knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 13.06.2007

Hej line hvordan ser det ud hos dig er du optaget af dit arbejde eller går det ikke for godt iøjeblikket,jeg håber du er ok knus allan.

Hej Karen nyder i det gode vejr ja her er det næsten sommer det er dejligt,jeg håber at din mand er klar når hans tid kommer,det er godt at han har et godt bagland i dig det er faktisk det vigtigste da behandlingen næsten er uoverskuelig hvis man ingen hjælp får,hils manden knus allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 13.06.2007

Hej Elin 2 hvordan ser det ud ved dig har du fået det bedre?

jeg håber snart at der kommer godt nyt fra dig skriv endeligt hvis du har brug for at komme ud med noget,det er jo det vi er her for.mange knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 13.06.2007

Hej kære Elin1 jeg syndtes godt nok at det er noget af en start,du har fået efter behandlingen jeg mener ikke det er rimeligt at dine omgiverelsser tror at når man er færdig så er alt overstået,for sådan er virkeligheden jo ikke.

Jeg syndtes det er skide ærgeligt at du har fået sådan en start,også det at du skulle begynde at arbejde så hurtigt.Det er jo ikke sådan at fordi man er færdig så er alt ved det gamle,det fortæller lidt om den uvidenhed som er om denne behandling.

Det er så ærgeligt at din læge ikke har været opmærksom,på dine problemer jeg mener da helt klart at man lige skal have tid til at komme sig inden folk forlanger det helt store af os.Jeg håber virkeligt at du med tiden vil få det bedre psykisk hvornår skal du virustestes igen?Jeg sender dig helende tanker og håber virkeligt at du snart får lov til at komme på mærkerne mange mange knuser allan ps skriv endeligt hvis du har brug for det.

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 13.06.2007

Hei vil gjerne takke for alle gode ord.Det har vært mange praktiske oppgaver som nesten har tatt knekken på meg psykisk.Følte vel at de fleste rundt meg trodde at når siste tablett var svelget så var mor/datter/svigermor/venninne og alt annet jeg er :-)) ja så var jeg den jeg var før behandling/sykdom slo meg ut.

Fikk lissom ikke tid til å hente meg inn,må ærlig innrømme at jeg har hatt dager som jeg har ønsket meg tilbake i behandling 🙁

Da legen samtidig mente jeg kunne starte opp 18 mai…tippet det helt for meg og jeg var virkelig på vei inn i depresjonen.Var fortsatt ikke fysisk sterk nok til å jobbe full dag i 100% alle som jobber i h.vesenet vet hvor mye tråkking det er.

Nå har jeg det bedre og ting begynner å gå seg til..-))

mange klemmer fra Elin

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 13.06.2007

Hej alle sammen ja så har jeg taget nr.44 så det lakker mod enden kun 4 stk tilbage nej hvor jeg glæder mig.

Jeg håber det går jer godt der er ikke så meget gang i gæstebogen iøjeblikket jeg håber det er vejret der gør det,jeg ser frem til at der kommer lidt gang i den igen det er jo rart at vide hvordan i har det knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 12.06.2007

Hej Morten det glæder mig at læse at du tager det med humor det kan hurtigt blive sort nok,ja jeg nyder også det gode vejr,jeg har været i haven og knoklet som en gal ha ha hav en fortsat god sommer allan.ps stakkels kone når du lugter sådan hi hi

morten har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 12.06.2007

Hej allesammen

så røg nr 4 så er der kun 44 tilbage, har været lidt stresset her sidst på ugen, barn og kone syg og så kan det lige være jeg har mærket bivirkninger min mave slår flikflak og jeg slår nogle prutter der lugter af “død kat” ha ha men ellers synes jeg det går ok, har været ved stranden med ungerne og lilmor, det var bare skønt,håber i alle nyder det dejlige vejr, og lader det gode humør bære når i er plagede af alle de underlige bivirninger i får.

stort 5tal herfra

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 12.06.2007

Kære Annemarie det glæder mig at høre at du er ok,ja det er jo selvfølgelig det med blod trykket det er der mange der er i behandling der døjer med men godt at du bliver tjekket ja vi må finde os i meget når vi er i behandling,med de bivirkninger,men vi ved da det er gudskelov kun en periode så får vi det vel godt igen?Ja jeg nyder også det gode vejr,det er godt nok skønt jeg er også vild med det.

Vi kan også se der er ikke så meget gang i gæstebogen nu da vejret er så fint,jeg håber da det er derfor,jeg håber at alle nyder det.Og det du skriver om at være speedet det er jeg også i perioder,så har man simpelthen så meget energi at man tror det er løgn,jeg ønsker dig en fortsat god aften knus allan

Annemarie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 12.06.2007

Hej allesammen

ja nu må jeg haŽ ligget nok i solen :-)) Har nydt vejret både på stranden og herhjemme i min have. Og hvor er det ærgeligt, at det nu slår om til almindeligt sommervejr. Jeg stortrives når det er rigtigt varmt. Det er bare skønt at kunne sidde ude i haven om aften med levende lys. Så kan jeg næsten ikke forlange mere :-))

Jeg har mærmest været helt speedet de sidste par uger. Har nået rigtig meget herhjemme, både inde og ude. Og har også betalt prisen. Har haft nogen dage hvor jeg bestemt ikke har haft det godt. Var på sygehuset i går hos sygeplejesken og fik konstateret for højt blodtryk. Det har jeg ikke prøvet før. Det er ret ubehageligt. Jeg er svimmel, har hovedepine og væskeophobing. Men jeg tænkte slet ikke på, at det kunne være mit blodtryk der var for højt. Så jeg blev send hjem med besked om at slappe af de næste uger og så komme igen d. 22 hvor jeg har tid hos lægen. Så jeg har brugt dagen i dag i en drømmeseng med en god bog. Det var Troels Kløvedals erindingsbog, Den tynde hud. Den kan jeg kun anbefale. Den har været en fornøjelse at læse.

Nå lidt skal jeg vel lave, så jeg vil vande alle krukkerne udenfor og se at lave noget mad.

Forsat rigtig god sommerdag til jer alle. Mange kram Annemarie

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 12.06.2007

Hej kære Helen tak for dit som altid opmuntrende svar,ja vi har en god tid nu det kan man altså mærke.

Jeg forstår godt at din mand tænker på om han er virusfri nu da han er så langt vil disse tanker komme det ved jeg fra mig selv jeg skal idag tage nr.44 men vi skal tro på det og det gør vi da også,nu har vi været så meget igennem så det sidste klarer vi også.Jeg ønsker jer forsat en god sommer og vi skrives ved det er jeg sikker på du er jo så god til at informere os hvordan det går.tak for det det er så dejligt når der kommer så positive ting knuser til di og manden sig jeg trygger tommelfinger for ham allan

Helen har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 12.06.2007

Det går skam fint her, kære Allan og alle i andre. Smil. Min mand mangler nu kun 8 “stik” og har det heldigvis rigtig godt. Han har ikke længere problemer med sin hud, dvs ingen mærkbar kløe eller udslet. Jeg ser meget frem til at den sidste sprøjte er givet og så må vi tage den derfra.

Jeg kan godt mærke på min mand, at der ligger et enormt pres i forhold til om han vil være fortsat virusfri – eller om det hele bare har “sovet/ligget skjult i bero” under behandlingen. Det må tiden vise og indtil da håber vi på det bedste, og skulle tilfælde været det sidste, tja, så må livet jo gå videre på samme måde som før behandlingen- måske endda bedre med viden om, at han havde modet og gjorde hvad han kunne for at slippe af med sin Hepatitis C. Men – lad os nu leve en dag ad gangen og nyde det gode vi har.

Vi nyder sommeren og de lyse aftener især! Jeg elsker simpelthen denne årstid og synes vi er så heldige fordi vi bor heroppe i Skandinavien og som få i verden kan opleve de lyse nætter i sommerperioden. Det løfter ens sind i forhold til vinterens mørke og de alt for korte dage. Selvom vi bor midt i Københavns Centrum er her masser muligheder for at nyde byens udendørs oaser. Og eftersom vi er omgivet af vand, så det er også ganske let, at komme til strand og hav, selv på en cykel. Faktisk bor vi på en kaj og kigger på havet hver eneste dag. Smil. Og så kommer de nye kartofler, jordbær’ne, de store vaffelis der drypper i sommervarmen, rugbrødsmadder med røget sild og purløg, duften og lydene af sommer, sol og varme. Regnvejrsdagene kommer sikkert også, men det er jo godt for både planter og jord og hører ligesom en dansk sommer til. Stort smil.

Mange kærlige sommerhilsener

Helen

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 11.06.2007

Hej Gitte jo tak jeg syndtes det er ved at gå væk men jeg skal jo nok ikke glæde mig for tidligt det har jeg jo gjort før.

Jeg håber som du at det er varmen der gør at der ikke er så mange på iøjeblikket,vi skulle jo gerne hører fra dem snart så vi ved de er ok.Jeg vil krybe til køjs nu det har været en hård dag ha ha knus allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 11.06.2007

Brrrr……er det ikke lige lovligt koldt ?

Hej Morten .Ang. det med maven -jeg havde simpelthen så meget gas ,slog nogle medicinske pulver prutter der kunne lægge områder øde ….hmmmm lyder sgu ikke særligt feminint ,-nå men fik også så løs mave at jeg ikke skulle være for langt væk ,-jeg ved ikke om det kan være rigtigt men alle mine slimhinder blev hårdt angrebet i starten og jeg tænkte at det muligvis hang sammen med mavehallo ?.Jeg undgik løg,kålting,hakket kød ,stærk mad ,fed mad osv osv .Levede mest af yoghurt ,A-38 ,bananer ,grød altså nærmest sådan lidt babymad .Nogle siger det er godt med cola og vanilieis mod dårlig mave ? Håber der er noget du kan bruge til noget .Hilsen Gitte

Kære Allan .

Ja der er godt nok knald på varmekanonen pt. .Jeg prøver at passe på mig ,-men samtidig er den her flytning noget jeg har set frem til meget længe så det får mig altså lidt op i omdrejninger …må dog erkende det er sindsyg dårlig planlægning ,-men jeg må tage det i strakt arm ….stadig har jeg god hjælp , skal ikke bære andet end misserne ,-mit problem er jeg bliver hurtigt støjsvag og så følger min forvirring når der er mange der snakker og endnu være spørger mig om noget ,-der er jeg så brændt sammen og stået af .Det bliver fantastisk når det er overstået ,-her i min taglejlighed er der asfaldt tag ,idag kom temp. op over 50 gr og den varme stråler jo også indad =ulideligt , så at komme ned blandt træer og en have der er lige udenfor bliver herligt og luftigt .Hvordan har du det selv og din langvarige pandehule betændelse ??? Knus fra mig

Det er ikke fordi nogen af jer skal føle jer forpligtet til at skrive ,men som

Allan syntes jeg også der er en masse af jer jeg savner og er lidt bekymret for ,-håber inderligt det er pga varme og dermed udeliv her er så stille ????? Kram og de varmeste tanker til jer Gitte

Morten har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 11.06.2007

hej Alesammen

pyha kan i holde til varmen er ved at gå til her på djævleøen men humøret er højt og bærer ,har et helvede med min mave er der nogen af jer andre der har det på sammme måde og hvis har i kunne gøre noget ved det ?.

en kølig vind herfra og en svedig krammer

og god vind med flytningen Gitte

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 11.06.2007

Hej kære Gitte jeg håber at du får slappet lidt af idag ja sne har vi heller ikke fået hold da op det er blevet sommer,Ja du har nok at se til med den flytning håber du husker at slappe af ind imellem.knuser allan

Kære Jane jeg håber det går dig ok også,og at du kommer ud i det gode vejr,husk lyset er så godt for vores /sunde/kroppe.ha ha knuser allan.

Morten jeg håber også du er ok og er klar til den næste i morgen god dag til dig også allan.

2rleif hvordan går det dig har du fundet søvnen.allan

Elin1 jeg håber snart at høre nyt fra dig håber du er ok også knuser allan

Elin 2 hvordan står det til med dig?knuser allan

Annmarie håber at du også har det nogenlunde,og at du nyder det gode vejr mange knus allan

AnneMarie nu har du vist ligget længe nok solen vil lige høre hvordan det går knuser allan

Helen hvordan går det med manden,er han stadig ok hils knuser allan

Grete jeg håber også du er ok knuser allan

Jeg vil lige ønsker jer en fortsat god solskindsdag allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 11.06.2007

Kære Allezusammen .

Håber I alle er ved rigtig godt mod ,helbred (hmmm)og nyder det ikke er snestorm ! Jeg har nu fået overstået en hektisk weekend ,mand og ældstebarn har nået voldsomt meget i kommende hus -men stadig rigtig lang vej før det står endelig færdigt ,-jeg er nu nærmest på vej i panik …skal altså bruge en hel konkret dato så jeg er helt sikker på mit internet og tlf. ikke skal holde fri for længe og jeg dermed er afskåret for kontakt med bla. vigtig gæstebog .Det har været psykisk hårdt for mig …er ganske enkelt blevet for gammel og sær til at tåle uro ,snak ,rod ,høje børnestemmer 24t i døgnet ,-nå men må nok bare acceptere det er en overgang -uheldigt man er i behandling ligenu !!!Nå men bortset fra ydre og så mit indre kaos går det jo fint , er slået voldsomt ud med kraftig soleksem ,hævede ben og en irritationstærskel på minus …..

Jeg tager en rekreationsdag idag ,-har vist ingen aftaler , lidt rengøring og indkøb og derefter resten af dagen på ryggen i skyggen mens jeg planlægger angreb på flyttekasser ,-problemet er hvis flytning bliver udsat 14dage-1mdr. skal jeg så bare sidde på uklædelige flyttekasser og savne mit liv og mit hjem ?? Nå jeg er vel nok et skarn ….så længe problemer ikke bliver større kan jeg vel næppe tillade mig at jamre ….hæ hæ gør det alligevel for en sikkerheds skyld ,-skulle jo nødig gå glip af chancen for en akut krise .

Nu vil jeg ønske jer alle en dejlig sommerdag .De kærligste tanker til jer .Morgenkram fra Gitte

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 10.06.2007

Hej Jane et stort sommerknus skal du have fra mig,ja jeg må give dig ret hvis vi kan gøre noget for Elin1 så skal hun endelig skrive,da det også er vigtigt at vi hjælper dem der er færdig med behandlingen.

Og jeg håber som dig at Elin 2 snart får vished så hun ikke skal gå og lave dårlige tanker,det er så diprimerende at tænke på de virusprøver,men vi må prøve at tage det i stiv arm,håber du ellers er ok knuser allan

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 10.06.2007

Kære alle

Det er vist blevet weekend….ikke så mange skrivere, men så er der noget at glæde sig til…

Jeg har tænkt på dig Elin 1 du skrev sidst at du var lidt modløs, håber det går bedre…

du er jo også færdig, men der er ganske sikkert også et job der skal gøres efter beh….

det er ikke helt ligetil at komme tilbage til sig selv….hvis du har lyst at skrive om hvordan du har det vil jeg meget gerne svare…..det kunne jo være vi har det lidt på samme måde….jeg sender dig masser af kærlige tanker…og et stort knus jane

Kære Elin 2… jeg har tænkt på dig også..især igår hvor du ventede svar, men måske er de ikke klar…jeg går selv og venter på den virustest de lavede ved behandlingsslutning….men de er heller ikke klar øv…

jeg håber inderligt de begger er negative.

har du fået vasket hus ned?? phyyy et kæmpejob…

knus fra jane

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.06.2007

Hej Gitte det glæder mig at du har nogle gode hjælpere til jeres flytning,

det lyder også på dig at din krop er ved at venne sig til den øget dosis medicin.

Jeg er sikker på at vi alle ville blive syge hvis vi skulle igennem sådan noget fusk,nå ja nu er det sket og du er virusfri dat er da hovedsagen,jeg ønsker dig en god weekend,mange knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.06.2007

Hej Elin 2 håber at du har fået svar på din blodprøve så du kan,få noget andet at tænke på.ønsker dig en god weekend knuser allan

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.06.2007

Hej Annmarie dejligt at høre at det går dig godt og du er i godt humør,ja det hjælper alt når vi får gode nyheder knuser allan,ps nyd det gode vejr

Ann-Marie har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.06.2007

Hej allesammen 🙂

Ja det var så nr. 5….. 19 to go smiler

Denne gang har jeg det godt, kun lidt træt men ellers helt fint 🙂

Jeg var til kontrol igår og det hele ser så fint ud.. Kun en lille nedgang af blod % og imunforsvar weeeeee 😉 Desuden havde jeg helt normale levertal, så det er bare kanon… Det gav lige humøret et løft hehe

Knus til jer alle

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.06.2007

Godmorgen godmorgen.

Kære Allan .Jamen tuden står da nærmest og blinker rødt …Ja det bliver hårdt med en flytning ,men vi har rigtig god hjælp ville bare ønske at de lokale håndværkere var nemmere at stole på -de siger de kommer men det er meget sjældent de gør !!! Nå men har selv nogle af slagsen i familien og ved derfor hvordan det fungere .Jeg får lige nogle heftige dage ,men ja jeg syntes egentlig kroppen har vænnet sig til øget dosis så det hele skal nok gå …griner jeg står jo bare på sidelinien og smiler ,-jeg kommer jo ikke længere ved at sætte mig til at hyle .Skriver når der er fred i hjem igen .God weekend til dig og dine .Knus Gitte.

Vil lige ønske Jer alle en god weekend !

Særlige kærlige hilsner til Elin1+Elin2 .Håber I har det rigtig godt og nyder sommeren og livet…Elin2 tænker og håber for dig du får gode nyheder idag !!Kram til jer 2 gæve quinder .

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.06.2007

Hej Gitte rødhud,det var da godt de ikke var rødtud,det glæder mig t du har nydt det gode vejr idag det har også været skønt her hos mig jeg har været i haven så jeg er lidt træt nu,puha det er ellers noget af en udfordring at skal flytte nu men jeg håber og tror at du har nogle gode hjælpere så du ikke skal lave det hele selv puha så får du ikke tid til solen.

jeg håber at du trods alt vil passe på dig selv så du ikke bliver flad igen.

Kan du begynde at mærke at kroppen venner sig til den ny midicin ration,jeg er sikker på at vi alle ville havde fået de dårligt hvis vi skulle det igennem,nå jeg vil smutte på sofaen vi snakkes knuser allan.ps husk at smør dig godt hvis du er solskollet ha ha

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.06.2007

Hej Morten ja jeg syndtes også det er skønt at du trods alt kan nyde dine guldklumper,som vi snakkede om igår så er det så vigtigt at vi har en god og u. stresset hverdag det hævner sig hvis man er for hård ved sig selv,jeg ønsker dig fortsat en god aften allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.06.2007

Hej Morten .

Det er vel nok godt at høre du klarer det ,dejligt du også har/får tid til børnene .Det er rigtig godt du kan sove ,-min erfaring er det afhjælper mange bivirkninger at være udhvilet .Håber du fortsat syntes det er til at overskue .Nyd solen , livet og din familie .Hilsen Gitte

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.06.2007

UGH …rødhuden er her .

Kære Allan .1000 tak for dine søde ord ,-det er dejligt at vide det ikke kun er mig selv der har fornøjelse af mit gokkeri .Du kan tro jeg har nydt dagen og vejret , altså mest på at samle kræfter da det bliver en lidt vild weekend , ældste barnet og hans familie ankommer imorgen ,-han skal lægge trægulvet i det nye gamle hus ,-imens skal jeg have kvalitetstid med svigerdatter og børnebørn ,- håber og ber til mine kræfter rækker .Egentlig skulle jeg have været til koncert med Annemarie , men den søde pige har et stort hjerte og forståelse for nødvendigheden af at huset bliver færdigt …dejligt .Jeg håber du også har haft en dejlig dag ,med godt mod og fin harmoni .Knus fra mig

Morten har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.06.2007

Hej allesammen

fik min sprøjte nr 3 i tirs, og oplevede en helt anden bivirkning, sov i 30 ud af 36 timer men er oppe med flaget igen nu og nyder det gode vejr,det bliver ikke til så meget med skriveriet iøjebliket,nyder bare og være til og bruge en masse tid sammen med mine børn som man ikke har tid til når man arbejder,håber i alle nyder det dejlige vejr når i ikke er plagede af bivirkninger “Hold skruen i vandet så båden ikke synker” Bamse kram herfra

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.06.2007

Hej Gitte Jeg syndtes nu det er rart med dine lange indlæg,du har sådan en fin måde at skrive tingende på det er vi mange der er glade for.

Jeg håber at du når du har læst dette har været ude og nyde det dejlige vejr,det er godt nok dejligt idag,mange knus til dig allan

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.