april 14, 2024

Hepatitis vaccine

35 min read
hepatitis vaccine

Hej Bente.

Jeg håber virkelig at den fortvivlende pige henvender sig til mig,for som du så rigtigt skriver så er det meget vigtigt for hende at vide hvordan hun skal takle sin situration,for gør man det ikke rigtigt så har man alle de skide fordomme at kæmpe imod.

Men kære Bente jeg tror også på at ved at vi har disse sider kan vi måske få nogle af de fordomme aflivet en gang for alle.For mange af de fordomme jeg har været vidende til har jo netop været fordi folk udtaler sig inden de ved hvad de siger.

Jeg har jo mit egen eksempel hvor en lægesekretær elev fortæller at alle børn i børnehaven skal vaccineres når de skal være sammen med mig.

Det fortæller jo alt om hvor lidt folk ved om vores sygdom men de er ikke bange for at udtale sig før de ved hvad det drejer sig om.

Til andres orientering vil jeg lige fortælle at hvis vi opfandt den vaccine så kunne vi tjene mange penge.

Det er så også vigtigt at understrege at hun vil kunne få den rådgivning som hun har brug for når hun er hepatitis b smittet,da der jo sidder folk i foreningen der arbejder med det her hver dag,fortsat god dag knuser allan

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hei alle sammen!

Til fortvilet pige: Du har da vært svært uheldig om du har fått kronisk hep. B, tror kun 5% blir kroiske bærere. Men det finnes da også behandling for hep. B. Vet det kan brukes interferon som de fleste av oss her inne bruker for vår hep. C. Men så er det jo du og din lege som må avgjøre om behandling er aktuelt. Det er viktig at du har en god lege som kan mye om hepatitis og behandling, flere her inne har desverre opplevet manglende kunnskap i helsevesenet som vi må betale prisen for. Ellers forskes det stadig på ny behandling for både hep. B og C, så ikke fortvil!!

Helt enig med de andre som sier du bør være bevisst hvem du forteller om din diagnose til. Vent til du har fått det hele litt på avstand, men det er jo også viktig at du får luftet følelsene dine med noen du stoler på og som du vet vil deg bare godt.

Ellers går det bra her hos meg, jeg driver og planlegger høsten, håper å begynne litt å arbeide igjen, kanskje en dag i uken med undervisning ved siden av deltidsstudiet. Så har jeg også lovet mine barn 2 uker i Tyrkia (min mor skal være med og hjelpe meg), så det er en kabal som skal gå opp.

Jeg gleder meg over at livet ser ut til å komme litt igang igjen.

Siden jeg fikk svaret på virusprøven har humøret blitt så mye bedre, nå tør jeg håpe på et liv uten hepatitt 🙂

Har ikke helt tråden i alle innleggende mens jeg har vært borte, men ser det går sånn noenlunde for de fleste, og Gitte: tenk om en måned sitter du i ditt “nye” hus uten kjøleskap fylt med gift 🙂 det er jo helt utrolig 🙂 Selv har jeg 30 penner igjen, så jeg må bare være tolmodig, men synes nå de verste bivirkningene er til å leve med, så det skal nok gå bra 🙂

En stor klem til dere alle 🙂

Elin 2

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Kære fortvivlet pige.

Jeg håber at du tager kontakt med Allan,for uandset om det er Hepatitis B eller C så er vi alle i samme båd, jeg er også enig med Gitte ikke fortælle gud og hver mand om din sygdom, desværre er der stadig fordomme om vores hepatitis ja grunden er jo udvidenhed, jeg kan sige dig da jeg fik af vide i år 2001 at jeg havde hepatitis C, da gik alt i sort for mig jeg skammede mig over denne virus og følte at folk kunne se på mig at jeg havde hepatitis, sådan gik jeg i 4 år med min skam, kun min nærmste familie fik det af vide, derfor råder jeg dig til at tage kontakt med Allan, så kan han hjælpe dig, vil også sige til dig at Hepatitis Foreningen er en fantastik stor støtte for os og utrolig stor hjælp får man også;-)))Ønsker dig lykke til, og husk at du er altid er velkommen her i gæstenbogen. Masser af klem til dig.

Bente.

Kære Elin 2, velkommen tilbage fra en dejlig ferie, godt at høre fra deg igen ;-))). Knus og klem fra mig Bente.

Kære Gitte, Ja kan godt forstå at du ikke har så meget overskud,jeg har sku ondt af dig tænk på alt det flytterri du må igennem det er sørme hårdt, pas nu på dig selv;-))). Gitte jeg sender dig en sms inden jeg ringer. Knus og klem fra mig Bente. Og knus klem til alle sammen. Ps ME hvordan går det med deg, det er så længe siden at vi har hørt fra deg Knus til deg også Bente.

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hej Elin 2 dejligt at du har haft en god ferie,ja man bliver godt træt efter sådan en ferie det mærkede jeg også da jeg kom hjem.

Håber du får udhvilet snart så du kan fortælle om din ferie knus allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hej fortvivlet pige fortvivl ikke jeg kan høre du har brug for at få en masse at vide om din sygdom jeg vil anbefale dig at sende en email til mig med dit telefonnr.så skal jeg sørge for at den rette person ringer dig op,jeg håber du skriver da du må ikke gå med de problemer selv.

Du er velkommen herind igen allan min email er [email protected]

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hej Alle.

Hej fortvivlede pige.

Jeg er ikke rigtig til nogen hjælp for dig da jeg ikke kender noget til B eren ,-så du må lige vente på nogen af de kloge vågner og har tid .Det er jo da rigtig ærgerligt at kontoret holder (deres yderst velfortjente ) ferie nu hvor du har brug for snak og svar på livets store spørgsmål !! Mit råd til dig vil være -vent med at løbe spidsrod gennem “byen” ,-jeg ville ikke fortælle til højre og venstre om min sygdom ,- altså før jeg vidste noget mere og i særdeleshed hvad der skal gøres .Du skal selvfølgelig beskytte dig selv og evt. partner for videre smitte !!!! Hvis man er for åbenmundet kan det ofte vende som en boomerang og du vil opleve stor fustration , når nogen du troede var forstående venner og bekendte ,-pludselig ikke er så forstående mere ,men måske mere sådan lidt sensations agtige i deres adfærd …. Jeg ved heller ikke om der er en speciel side for B ,- men ellers er vi jo lige her og det er en utrolig ,uvuderlig kæmpestor støtte du vil opleve og det hjælper så dig selv med din forståelse og accepten at der er nogle der ved hvad det drejer sig om ,-som du kan dele det hele med .De bedste tanker og gode ønsker til dig .KH Gitte

Kæreste Bente min ven .

Griner bliver altså så glad når du er på .Jeg har jo sagt at til os fra “logen” har jeg ALTID tid og lyst til snak …griner det er sgu de raske og uvidende det kniber med overskuddet til !!!!Du må ringe lige når det passer dig og du kan altid sende en sms først så jeg er i nærheden af fastnetten ! Håber du har haft en dejlig tid med familien ,-at du ikke er kørt helt ned over langt visit .Ja jeg har nu 4 uger tilbage (altså tror jeg nok )og jeg glæder mig til meget grim æske ikke skal fylde op i mit køleskab mere .Mit hår falder og falder og støvsuger posen skal skiftes i en uendelighed …her er jo også hund og mis ,-nå ja jo nok en lille overdrivelse men for satan hvor al den hovedbund gør mig hidsig ,-ved godt det er en del og bivirkning af behandlingen men altså alligevel ,-kunne godt bruge det var huevejr syntes jeg er lidt for gammel til kasket .Iøvrigt så er det jo egentlig min tur til at ringe til dig så du kan jo lige give et tidspunkt .Griner jeg kender godt den der Ozzy fornemmelse og det er så sært med den der zombiagtige tilværelse, før var jeg mere Sharon agtig -altså fuld fart frem og det passede mig unægtelig noget bedre .Ønsker dig en dejlig dag .Knus og kram Gitte.

Kære Elin 2.

Dejligt du har haft en god ferie ,-håber du har fred til masser af hvil og selvforkælelse de næste dage .Godt du alligevel føler det har været det hele værd selvom det koster nogle kvæstelser at deltage i det aktive og udadvente liv .Men en god og brugt ferie kommer jo ikke skidt tilbage .Hvor lang tid er det du har tilbage ? Knus til dig .

Kære Jane ,Allan ,Dorthe ,Annemarie ,Elin 1( hov skulle du mon ikke snart være på vej til Skagen -husk varmt og vandtæt tøj !) De bedste ønsker for jeres dag .Krammer til Jer.

Hej Line ,Morten ,2erleif ,Karen ,Ann-marie ,Veronika …satans jeg ved der er navne jeg ikke husker (undskyld ) ,-men hvor bliver I af alligevel ??? Nå men jeg håber det er fordi det hele går godt og som det skal ?Nu er jeg på vej i selvsving så det må udnyttes til lidt pakken ned .God dag til jer også .

Åbenheden har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hej alle sammen

Sidder her og surfer lidt rundt, læser lidt hist og her, men alt i alt kommet frem til, at her er nok det ideelle sted at stille det spørgsmål jeg render og leger lidt med.

šDa jeg har fået konstateret kronisk B. Jeg ved hverken hvordan jeg skal håndtere det, eller hvor åben jeg skal være omkring det. Det eneste jeg ved er jeg synes det er svært at forstå, af den grund at jeg ved jeg skal leve med det resten af mit liv. Hvis der er nogen der har et godt råd til hvordan jeg skal tackle det hele, hvor åben jeg skal være, hvordan jeg vender mig til tanken, endlig giv lyd!

Mvh En fortvivlet pige

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.07.2007

Hei alle sammen!

Så er jeg tilbake, har hatt en fantastisk ferie med mange opplevelser 🙂

Har tatt ibux, afipran og sovetabletter for å klare dagene fulle av aktivitet, det har gått noenlunde bra, nå er jeg meget trett, kvalm og med en intens hodepine og bruker vel noen dager på å komme meg, men det er det verdt!!

Orker ikke skrive mer ikveld, må dere alle ha en god natt full av søte sommerdrømmer og helbred 🙂

Klem Elin 2

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.07.2007

Kære Allan.

Hold da helt ferie er du begyndt at arbejde,ja må sige det samme til dig i er sku nogle tøffinger alle sammen,jeg klarte ikke en gang at gå af 6 trappetrin så var jeg så forpustet og svimmel og led meget af hjernetåge så jeg havde nok aldrig fundet frem til jobben, var som ham Ozzi kunne sidde og se på ting uden at min lille hjerne opfattede hvad det var ;-)))idag sidder jeg og får mig en rigtig god latter over mig selv, for der skete sku meget mærkelig under den behandlingen.

Forskerne siger at omkring 5 til 10 år så har de noget nyt medisin hvor peginterferon er taget væk fra behandlingen, men der vil helt sikker også være bivirkninger med det nye medisin, men så bare det gør mange flere mennsker fri for virusen så er de nået langt.

Kære Allan tak for de smukke ord, kan sige tak i lige måde, du er en meget stor hjælp her på gæstebogen. Masser af knus og klem fra lille mig.

Bente.

Ønsker alle en god aften, Gitte er det ok at jeg ringer dig på torsdag?

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.07.2007

Hej Gitte jo tak det gik rigtigt godt at være på arbejde idag børnene var glade for at se mig jeg klippede hæk i 3 timer og så kørte jeg hjem igen.

Ja du kan tro jeg har en god arbejdsgiver hun bød mig velkommen som var det min første dag.

Jeg syndtes du skal kikke den pen i øjenene og sige nu tar jeg dig og så er der 4 tilbage så kan i rende mig,ha ha håber du får en god aften knuser allan ps.pas på dig selv.

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.07.2007

Hej Allan .

Ja jeg er altså fuldstændig kaput !!!Er der overhovedet nogen der overlever at arbejde under behandlingen ???? Jeg har været for hård ved mig ,-så nu tærer det på både krop og sjæl .Ang. flytningen så det vist mest realistisk om 14 dage måske 3 uger ??? ….Griner idag er det lykkedes mig at bilde mig ind -pyt du arbejder jo alligevel bedst og mest effektivt under tidspres !!Kommer forhåbentlig en bedre dag imorgen .

Jeg håber det har været en god oplevelse for dig at starte op med job idag ?? Du er jo heldig du har en dejlig arbejdsgiver , det er vigtigt .Ja lige nu ligger pennen og glor på mig ,-årh du ,syntes sgu næsten ikke jeg gider men må vel hellere få det overstået.Håber jeg får noget overskud senere .Knus herfra

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.07.2007

Hej Gitte jeg håber ikke du har været for hård ved dig selv i denne weekend hvordan går det med flytningen køre det for jer?

Ak ja så idag har du kun 4 stk tilbage det er kun 2 mere end mig nej hvor vi glæder os hurra hurra.

Jeg håber det går dig ok knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.07.2007

Kæreste Bente

Ja jeg vil tilslutte mig det du siger om at hvis virus kommer igen så er jeg også med på at prøve igen,Men det får vi da ikke brug for!

Ja jeg syndtes også det er positivt at man forsker så meget i at finde ny medicin jeg syndtes bare at så længe det er kombinationsbehandling man opfinder så er vi jo lige vidt,men ok man finder jo nok noget der er bedre om nogle år.

Jeg kan jo for mit vedkommende sige at efter vi har fået så fint gang i gæstebogen så har vi jo også her mulighed for at hjælpe dem der kommer efter os for som du siger vi ved jo hvad der forergår i vores kroppe,og den hjælp man giver her i gæstebogen den får man mange gange igen det ved du jo.

Og som Gitte siger det er så vigtigt for dem der er i behandling at vide hvordan det går når man er færdig.

Og vi skal hele tiden huske vi er nogle hårde hunde,det er ikke for tøsedrenge det vi er og har været igennem,derfor er vi de eneste rigtige til at hjælpe andre da kun os der har prøvet det ved hvad der foregår.

Hold da op hvor er det dejligt at skrive til dig igen kære Bente det er jo ved at være længe siden,nå jeg har jo sagt jeg kommer på job idag så jeg m se at blive færdig ha ha.mange knuser allan

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

Kære Allan

Ja Allan så er der ikke så længe til at du også er færdig, jeg tænker tit på at det er helt utrolig hvad man har været igennem for at slippe af med virusen, jeg har også gjort op med mig selv, skulle jeg være så uheldig at virusen kommer tilbage så tager jeg behandlingen om igen om et par år,nu ved jeg jo hvordan medisinen virker,med de hel….. birvirkninger der var, nå må lige sige JEG VIL IKKE HAVE DEN VIRUS TILBAGE ;-)). Godt at du og din familie havde en god ferie og så med godt vejr ;-))) det er hammer koldt her, Sankthans aften regnede det meget så vi måtte grille under halv taget, og vejret har ikke blevet noget bedre siden øv.

Jeg så at i snakkede om noget nyt medisin der skulle komme om 2 år, der står noget om dette på den Svenske Riksforeningen Hepatit C hvis du går ind der så tryk på den hvor der står nyheter dato120507 der står også noget om der vil komme noget helt nyt medisin om 5 til 10 år,og at man måske kan korte behandlingen ned med 12 uger, i steden for 48 uger men kun de som har genotybe 1a 1b selvfølgelig, husker ikke om der stod noget om 2a og 3b.

Nå Allan kan du og dine ha en god aften,knus og klem til dig.

Bente

Vil ønske alle en stille nat uden alt for mange bivirkninger Sov godt ;-))))

Kære Jane, det er så dejlig at høre at du har fået det godt ;-)))).knus til dig fra mig Bente.

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

Kære Bente du skal ikke undskylde,det er ikke let når tingende pludselig går op i en spids,du skriver at du ikke er den samme som før du startede behandlingen tror du ikke også det er fordi medicinen laver nogle ar i vores kroppe.

Jeg kan da også mærke selv om jeg knap er færdig så er der ting der er anderledes i mit liv.

Jeg håber virkeligt at du ellers har det nogenlunde ret psykisk,eller er det her problemerne er?men kære vi bliver glade hver gang vi hører fra dig det er rart at følge med i hvordan det går med de mennersker vi har været i kontakt med,og jeg er også sikker på at hvis tingende flasker sig for dig på hjemmefronten så vil du også få mere overskud til at skrive herind,mange knuser allan

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

Kære Kære alle sammen,jeg har virkelig dårlig samvittighed over for jer, men her hos mig har det bare kørt i hundrede og ti(grunden er min syge datter)nu er jeg ved at være oven på igen.

Elin1 så godt at høre at du har fået det godt nu, ja man kan godt mærke at medisinen er helt ude af kroppen nu, men for min del så er jeg ikke helt den samme Bente som før jeg begyndte i behandlingen. Elin du købte løs hår og jeg tog til Oslo og købte en paryk kunne jo ikke tage på ferie uden hår på hovede, men det føles sku som om man har en lue på å så varmt. Ja så kommer vi til min berømte 30 års dag haha, jeg mener forsatt det jeg sagde for længe siden alle er hjertelig velkommen ;-))). Knus og klem til deg.

Bente

Kære Gitte, Tusind tak for den hyggelige samtale vi havde i søndags,man bliver i så godt humør når man snakker med dig, og så syntes jeg at du er en tøffing som kan klare at ordne med flytting under din behandling, så jeg tager sku min hat af for dig eller retter sagt min paryk ;-)))Ja så nærmer det sig at du også er ved at være i mål, det er vel i August? Knus og klem til dig.

Bente.

Det ringer på døren så jeg vender tilbage senere Klem ti alle.

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

Hej Gitte ja ja jeg er ok jeg har det faktisk godt her på falderebet jeg starter på mit skånejob imorgen jeg prøver at starte op lige så stille,jeg er jo så heldig at have en god arbejdsgiver knus allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

Hej Dorthe ja det er et møjvejr men vi kan ikke gøre noget ved det.Ja det er vigtigt at man har tiltro til sin behandlende læge,det er godt i føler at i får den behandling i skal have.

hav en god aften allan

dorthe har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

Angående ny medicin, så er det samme jeg har hørt hos min specialist i Tønder. Indenfor de næste 2 år, muligvis allerede i 2008. Han synes det var værd at vente på, hvis vores tal artede sig så længe…. Jeg har ikke forstand på medicinen indenfor vores sygdom, så jeg stoler på hans ord. Så det er nok som gitte og allen siger!

Jeg har ikke fået svar på biopsien endnu, men prøver at ringe i morgen,,,, så må jeg se! min mand har ikke fået brev om indlæggelse endnu,,, underligt,,, og så alligevel, der er jo ventetid på alt!

Hvor er jeg misundelig i alle har ferie nu her…. vi har først fra uge 30. Da tager vi med 2 andre familier til Saltum Strand Camping…. det bliver hyggeligt!

Ha`en god sommer allesammen…. det fortjener alle….håber vejret arter sig snart!!! 🙂

dorthe har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 01.07.2007

jo det er det samme jeg har hørt hos min specialist i Tønder. Indenfor de næste 2 år, muligvis allerede i 2008. Han synes det var værd at vente på hvis vores tal artede sig så længe…. Jeg har ikke forstand på medicinen indenfor vores sygdom, så jeg stoler på hans ord. Så det er nok som gitte og allen siger! Jeg har ikke fået svar endnu, men prøver at ringe i morgen,,,, så må jeg se! min mand har ikke fået brev om indlæggelse endnu,,, underligt,,, og så alligevel, der er jo ventetid på alt!

Hvor er jeg misundelig i alle har ferie nu her…. vi har først fra uge 30. Da tager vi med 2 andre familier til Saltum Strand Camping…. det bliver hyggeligt!

Ha`en god sommer allesammen…. det fortjener alle….håber vejret arter sig snart!!! 🙂

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

Hej Allan .

Godt at se du lige havde været på ,- var bange for du var dårlig .Griner ja jeg er gudskelov tilgivet min tågehjerne .Sov godt

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

Go`aften Alle jer og hvor er I forresten blevet af ???

Kære Elin 1.

Hvor er det dejligt at høre du har haft dejlige dage.Skønt når der er sådan nogle overskudsdage ! Forresten så er det jo en jubilæumsdag for dig idag ,- Tillykke med din 2 månedsdag …. Du må huske at nyde dit lille skønne barnebarn ,-før man ved af det falder man over hans kæmpe fodtøj !!!Jeg syntes det lyder som om du er ved at finde en god rytme i dit liv og at det vanlige liv fylder mere og mere ,det håber jeg er rigtigt ?? Jeg syntes det var en god ide med x-tra hår ,jeg tør efterhånden ikke gå ud i blæsvejr mere !!Jeg har en gammel Pippi Langstrømpe paryk …griner måske skulle den findes frem og støves af .

Jeg håber de gode dage fortsætter for dig .Jeg syntes det er så vigtigt at jer der er fri af behandlingen ,fortæller os andre om hvordan livet bliver efter ,- for mig er det vigtigt at vide ALT om hår ,humør,psyke,smerter,energi osv osv ja alt der relatere til sygdom,behandling og helbredelse ….æææælsker at kunne glæde mig ! Kram herfra.

Kæreste Jane.

Det er da for dejligt du har fået dit sociale overskud tilbage ,må være herligt at kunne tackle spontant samvær ,-er det ikke skønt at kunne ånde frit igen ? Jeg er godt nok brugt idag …føler jeg er faldet helt sammen er faktisk blevet en halv meter kortere og med kæmpe dunkende fødder .Al respekt til alle dem der lever af at betjene andre ,-jeg siger dig , kunder er dybt dumme -de roder og sviner og regner ikke en for en skid …i mine øjne er de bare dumme gæs (undskyld til fjerkræ )!! Og var det min egen butik havde jeg råbt :Ut – ut af min butik …Imorgen skal jeg holde min venindes marked (loppehallo) det er straks noget sjovere ,alligevel håber jeg hun snart bliver frisk og kan bevæge sig igen og faktisk har jeg jo ikke tid til at blive ved med at passe hendes ting men måske kommer Annemarie og siger hej ,-ville jo være dejligt .Lige nu er jeg så gennemtræt ,bare ikke i hovedet kan ikke få slettet al den summen ,- så jeg glæder mig til afspændings lyd .Lige nu sidder jeg og lytter til et hiphop minde program griner sgu nok derfor hoved summer -mine drenge syntes jeg er pinlig …men man er vel alsidig !Personligt er jeg rigtig glad for du overgav dig og fik øje på gæstebogen og miiig .Kæmpe kram -your twin .

Hej Allan .

Håber alt er okay hos/med dig ????? Knus

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

AnneMarie går det dig godt hvordan går det efter du er blevet sat op i medicin har du fået flere bivirkninger jeg håber det går.

Men du skrev at din compurter skulle repereres måske er det derfor du ikke har skrevet.

Du skal have mange knus fra mig allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

2rleif hvordan går det dig gider du ikke lige skrive vi tænker jo også på dem der ikke skriver mere.tanker allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

Elin 1 jeg vil lige sige tak for dit indlæg det glæder mig at det trods en del modgang går dig godt,ja jeg husker også Bentes 30 års dag ha ha ha og hun var på et tidspunkt 100 år.

Husk at passe på dig selv knuser allan

Bente er du ok jeg syndtes det er lidt siden jeg har set dig herinde kram kram allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

Hej Gitte hvordan går det har manden tilgivet dig ha ha,han skal tænke på du har en god undskyldning for at du har glemt ham.

Ak ja det er ikke let med den hjernetåge jeg kender det så godt,men vi er heldige at være omgivet af nogle gode medmennesker der kan bære over med os #håber jeg da# nu skal du passe godt på dig selv husk mandag har du kun 4 stk tilbage knus knus fra mig

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

Kæreste Jane jeg er også taknemmelig for at vi har disse sider,da uden dem ville vi stå meget dårligt.

Og jeg syndtes det er så dejligt hver gang,jeg mærker at jeg vi har hjulpet en der var langt nede.

Jeg kan kun anbefale hvis der er andre der kikker ind og ikke rigtigt ved om de skal skrive,det er barer så godt at dele sine sorger og glæder med folk der ved hvad der sker indeni os,for folk der ikke har været i behandling har ikke den samme indfaldsvinkel.

Det glæder mig også at der er flere der er stoppet der skriver ind for på den måde kan vi andre jo også se hvordan livet er efter behandling.

Ja jeg er jo som sagt også snart færdig og det glæder jeg mig til og det gør min familie også da vi ikke altid er lige søde mens det står på øv øv.

Men kære vi vil jo komme til at skrive mere sammen herinde det er jeg sikker på håber du får en god lørdag aften knus allan

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 30.06.2007

Kære Allan

Ja du har fuldstændig ret der er en verden til forskel fra da jeg første gang skrev i gæstebogen.

DET HAR VÆRET SÅ UTROLIGT BETYDNINGSFULDT FOR MIG AT HAVE JER HERINDE, og det er det stadigvæk…..Som jeg tidligere har nævnt havde jeg ikke klaret det uden jer…tak allan, og alle i andre for al den støtte og opbakning i har givet og giver. knus fra jane

Kære Elin…Når jeg læser dine indslag bliver jeg glad og føler også at jeg kan skrive lidt mere ind..

det er en lidt “anden” tilgang at ha når det altsammen begynder at lysne…men jeg husker tydeligt hvor meget jeg glædede mig over at Bente som også var færdig skrev ind.

Når jeg tænker tilbage på året der gik….for det sku det jo!!! er det faktisk ikke til at forstå…da det nu føles som om tiden har fløjet afsted….

Det jeg mener er at tiden er en underlig størrelse….den kunne næsten ikke engang snegle sig afsted

i løbet af vinteren, jeg havde det ofte sådan at tiden slet ikke flyttede sig. Nå nu ævler jeg vist..

Elin hvor det lækkert at høre at det kører så bravt derudaf.. Knus fra jane

Kæreste Gitte…..Tak for dig…Jeg ved du har en travl weekend og jeg tænker på dig. Jeg er sikker på at du klarer det i stiv arm og du har gudskelov dejlige mennesker omkring dig…

Tænk at du kunne glemme din mands fødselsdag….uha uha :-))) så vanker der nok…

Jeg har nu… i det mindste fundet afspændingen frem og sender snarest..

der kom jo lige et lille rykind her i huset så jeg må snige mig lidt tid til egne gøremål..

Knus fra jane.

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 29.06.2007

Hei til dere!

vil gjerne dele denne dag med dere…..om det er mørkt til tider..skinner lyset i andre enden.:-)))

idag hentet jeg min mor kl.12.00 og kjørte til fotterapeut…og hun nøt det…derefter kjørte vi til min datter fikk klippet håret..og hilst på oldebarn …han er jo bare så skjønn..må bare skryte litt hehe

så var vi her hos meg og pratet litt….ja kl. blei 20.00 før jeg kjørte henne tilbake til sykehuset…altså en flott å positiv dag for oss alle.

ser at dere nærmer dere målstreken hurra for dere…det er godt å bli kvitt medisinen og jeg føler meg frisk og rask…..tenker og føler med dere….

og husk vi skal alle i 30-årslag til Bente..:-))))))))))))ikke sant!!

mange tanker og smil (Gitte du kan virkelig få sagt det..thihi..stå på)

Elin

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 29.06.2007

Hej kære Jane nej hvor det glæder mig at læse dit indlæg,når jeg tænker på hvordan du havde det da du startede i gæstebogen.

Det fortæller mig og andre hvor vigtigt det er at vi støtter hinanden herinden.det glæder mig at du har fået et helt andet liv og kan se positivt på livet.

Og det er så vigtigt at os der er færdige eller snart er det støtter op om de nye der kommer til.

Jeg kan mærke på dig at du har fået det rigtigt godt hurra hurra for det.

Ja jeg har 16 dage tilbage og jeg glæder mig som et lille barn det kan du tro.

Men bare roligt jeg vil stadig være at finde her i gæstebogen.

Mange knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 29.06.2007

Hej Gitte ja du kan tro vi glæder os til det er overstået,ja Gitte jeg har fået den samme hjælp som i har,som jeg før har sagt så får man det altid igen hvis man hjælper nogen herinde,det er også det der vil få mig til også i fremtiden at bruge nogen tid på at hjælpe andre der skal dette igennem.Men kære ven du skal have mange tak for du er også en god støtte herinde,du har altid en god humor der smitter af på os andre.

Og Gitte 26 uger kan også føles længe hvis man ikke har det godt men jeg syndtes du har taget det i stiv arm selv om du indimellem har måtte lide.

Ønsker dig og din familie en rigtig god weekend knus allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 29.06.2007

Godmorgen derude.

Hej Allan .

Hvor er det altså dejligt for din familie og dig ,at du er så tæt på sidste stoppested ,-målet er så nær at det næsten kan lugtes og smages .At se 1 år baglængs giver jo (selvom man måske ofte tænker det har været en ørkenvandring)alligevel et indblik i at tiden går og vi går med og der er trods alt sket en masse ,-feks. er vi kommet i kontakt med en masse af denne verdens helte og kæmpere ,- vi har fået set os selv som alt det vi også er stærke,svage,opgivende,evigt syge (?)og stædigt kæmpende -griner jeg syntes faktisk det har været en overraskelse at se mig selv som sådan en furie jeg også har været (troede jo egentlig jeg var vokset fra det !!!)og som et klynkende vrag til tider ….. Jo vi har fået en selvindsigt som der er en masse “raske” derude der nok også ville have godt af at opleve ???Jeg vil i al evighed fejre min “helbredelsesdag” som en rigtig mærkedag med forstås lagkage og VAND……Kære ven -jeg håber at du også føler at “vi” har støttet dig som du hele vejen igennem har støttet og keret dig om os andre ?

På mandag snupper jeg lige nr.22 så der er en god månedstid tilbage og det bliver sååå fedt – jeg føler mig jo lidt som en kæltring der pjokker rundt med 26 uger modsat de fleste andre af jer der tager den lange vej .Jeg får nogle hektiske dage her over weekenden men vil alligevel prøve at følge lidt med herinde -foreløbig skal jeg have en langfredag i lille butik (min veninde er blevet alvorlig syg med en disskus….øh kan ikke lige huske hvordan det staves ?) så jeg ligner nok en hængt her til aften .Jeg spørger iøvrigt hvor selvcentreret kan man tillade sig at være …..Havde fuldstændig glemt det er min mands fødselsdag …griner det er sgu ikke særligt pinligt og bliver vist rigelig dyrt i pay back time .Allan et kæmpe kram til dig .

Tanker og hilsner til Jer alle .Knus Gitte

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 28.06.2007

Kære Alle i dejlige mennesker …….

Vil bare gerne dele med jer at der virkelig er noget at se frem til…

Det er en mega stor lettelse at være fri for medicinen,

det er som et helt nyt liv der begynder at åbne sig…

Jeg har været på kursus et styke tid men er hjemme igen

og har fået styr på tingene omkring mig….nu vælter det

jo pludseligt ind med dejlige mennesker, folk jeg ikke har været

istand til at være sammen med så længe jeg var på medicinen.

Det er dejligt at læse hvordan i alle hjælper hinanden og

at det er på den måde vi fælles kan komme helskindet igennem

denne barske prøvelse…

men jeg kan forsikre alle om at det er det værd…selvfølgelig ved jeg ikke

100% om jeg er virusfri men så længe det modsatte ikke er bevidst stoler

jeg på at alt er som det skal være.

Kære Allan, Godt at høre du har haft en skøn tur med faml..

Nu er kun så få dage tilbage…og du holder så bravt ud.

Kære Elin1

Skønt at høre at det kører så fint.

Kære Alle igen igen….ja jeg har alle jeres navne i hovedet…

men ak..det er ikke helt på toppen endnu med hukommelsen

og ….ja i ved!!!! :-))

Kærlige tanker til Alle

Jane

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 28.06.2007

Hej Susan vil lige ønske dig en god sommerferie selv om du ikke helt holder ferie.

Husk nu at passe på dig selv,vi glæder os til at hører din stemme igen efter ferien,du er så positiv et meneske at vi alle elsker dig,du har altid en skulder man kan græde ved,så kære Susan knus knus og tak fordi du er den du er allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 28.06.2007

Hej Annmarie jeg tænker på hvordan det går dig vil du ikke godt give lyd fra dig,knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 28.06.2007

Hej Gitte ja så er syvsoverdagen overstået,godt for det,ja vi er også glade for at vi nåede hjem inden det møjvejr kom igår det var lidt vildt lige pludselig at få sådan et vejr.

Håber at i har fået tættet taget så i ikke skal gå indendøre med regntøj ha ha.nej det er slet ikke sjovt men det er da godt det er nu inden i er færdige.

De du siger med at det er betryggende at man forsker i at finde nyt medicin,er jeg helt med på jeg sagde også den gang jeg blev tilbudt behandling at der er den fordel at hvis det ikke går godt denne gang så kommer der måske noget der er bedre.

Men jeg håber nu ikke vi skal igennem en tur mere .Ja jeg har nu kun 2 sprøjter tilbage,Hvor langt er du egentligt vi husker jo ikke så godt.Hav en fortsat god dag jeg må hellere til at lave lidt knus allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 27.06.2007

Hej Allan .

Jamen dagen idag er jo også :Syvsoverdag !!Så det er dig da velundt med en slapper ,-må jo også være dejlig I ikke skal sove ude i nat ,-hvis I altså har samme voldsomme vejr …her lægger træerne sig ned på stribe og taget knirker og knager . Mine intentioner var rigtig gode om at få en masse fra hånden …..Så kom jeg hjem efter lang våd og stormende luftetur med hund ….gik omkuld og tænkte bagefter herregud jeg skal jo også passe på mig og syvsover dag passede lige på mig .Dagens overraskelse var også at vandet står ind igennem taget på snarlig ny bolig …. Jo gudskelov ikke særligt belastende SUK !!!!! Altså er jeg ikke kommet en ski. videre men fik bagt en kage istedet …griner sgu da også hyggeligere .

Jeg syntes det er godt at vide at lægerne(?) forsker i ny og bedre medicin men det hjælper jo ikke rigtigt noget lige her og nu ,-det er bare glædeligt at kommende patienter forhåbentlig får det nemmere ,-skulle det utænkelige ske at min virus vender tilbage er det jo også rart at vide der er forbedringer undervejs selvom der er lidt lange udsigter …Knus

Kære Elin 1 .

Hatten af for dig ,-det er da vældig tuff med lange og formentlig anstrengende dage for dig .Sørgerligt er det når ens nærmeste bliver angrebet af grådighed …

Håber sandelig “DE” også er villige til at deltage i maset og ikke kun sidder og venter på mamon .Kram

Ønsker alle en god nat .KH Gitte

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 27.06.2007

Hej Gitte Ja idag kom virkningen af den gode ferie jeg har været helt død men sådan er det jo når man har været på ferie.

Jeg er glad for at du har snakket med din læge om den nye behandling jeg er sikker på at det er det Dorthe mener og siden det stadig er en kombinationsbehandling så er der jo ikke så meget nyt i det det var også derfor at jeg efterlyste hvad det var for noget da vi jo ikke gerne skulle sætte falske forhåbninger til nye.

Og så længe det ikke er uden interferon så kan det snart være det samme ha ha

Jeg håber det går godt med flytningen.Mange knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 27.06.2007

Hej Elin 1 nej hvor er jeg glad for at læse dine indlæg,det varmer når man ser folk der selv vælter i problemer stadig har overskud til at hjælpe andre.

Ja det du fortæller med din mor det ser man desværrer tit hvor søskende sloges om døde ting istedet for at hjælpe.

Jeg tager hatten af for din kamp gejst.

Det glæder mig at hører at du kan mærke at du har fået det bedre og jeg håber du vil blive ved længe endnu med at skrive i gæstebogen,da det hjælper alle de nye at se det lønner sig at gå i behandling.

Og som vi jo så tit har været inde på så er gæstebogen et rigtigt godt redskab.

Mange knus til dig allan

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 27.06.2007

Hei til dere alle flotte mennesker…stå på..

Vil ønske foreningen GOG FERIE :-))))

Ja,nå har jeg jobbet 6 dager i strekk og det blir den 7 vakta ikveld :-)men det går utrolig fint….så skal jeg ha 4 dager fri.

Det begynner å gå seg til med min mor…det har vært vanskelig og fått unna det praktiske da jeg ikke fikk lov til å rydde i alt hun hadde stelt til og som jeg sa ….mine søsken tenker på arven..de er redd jeg skal få alt hahaha

det de ikke vet er at jeg koblet overformynderiet inn i bilde og har et samarbeid med de.

Ser frem til at dere alle kommer i mål med behandlingen..det er så langt bare positivt…blir bedre for hver uke..

Når kroppen og psyken henter seg inn..går dagene fort og så tar jeg det derfra.:-))

Ja VERONICA du får bare si ifra så får Susan mitt tlf.nr.alle trenger støtte under behandlingen….man føler seg i perioder alene selv om vi er veldig heldige som har denne gjestebok..hurra for den.

Har jo bestandig vært et overskuddsmenneske og liker å hjelpe andre og setter også stor pris på å få hjelp selv også….det er alltid lettere å være et team.

BENTE….hvordan har du det nå….er håret på vei ut :-)den siste uken har jeg mistet mindre så da er vel kroppen fri for (dritten)hehe

Har kostet på meg litt løshår jeg setter innimellom så virker det litt tykkere.

En god klemmmmmm til dere alle. Elin1

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 27.06.2007

Godmorgen derude.

Hej Allan .

Jeg spurgte min læge hvad det var for noget med ny medicin ,-han sagde :Inden for ca 2år kommer der nogle nye piller på markedet ,de vil stadig være kombinations medicin dvs inteferonen slipper vi ikke lige for og de vil stadig give os bivirkningerne .Med et tidsperspektiv på mellem 5-10 år ,vil vi formentlig se flere gode nyheder bla. arbejder de på at udvikle medicinen så vi ikke skal have både piller og sprøjter ,-det er jo så det glædelige for hep.c patienter at de hele tiden forsker i at forbedre medicinen , så selvom “man” får set vores sundhedssystem fra deres grimme og værste side ,-så er der altså nogle derude der arbejder på at gøre behandlingen nemmere for os !!!

Nu er jeg så bare spændt på om det er nogenlunde det samme Dorthe har hørt om ???

Jeg har fundet mig tilrette med det gudskelov ikke bliver denne weekend jeg flytter ,det bliver stadig snart ,så min mand og nogle af håndværkerne arbejder på højtryk ,-jeg kan mærke jeg har energi idag så jeg vil være praktisk og få pakket noget af det der ikke betyder noget for min dagligdag .Håber energiudbrud ikke bare er et lille anfald !!!

Ønsker Alle en god og dejlig dag .Knus

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 26.06.2007

Hej Bente ja så er jeg tilbage vi har haft en rigtig god ferie med godt vejr så vi kan ikke forlange mere,men jeg kan godt mærke at nu er kræfterne ved at slippe op mine børn har rigtigt nydt at deres far har haft energi kun til dem puha.

Jeg må sige jeg har altså savnet at kunne kikke lidt i gæstebogen men jeg må så sige jeg er glædeligt overrasket når jeg ser den aktivitet der har været når man ikke har været inde nogle dage så ser man hvor godt et netværk vi har.

Når man så læser Bas 24 s`indlæg hvor han fortæller hvor taknemmelig han er for vores støtte så bliver jeg blød i knæende og glad for at vi alle er en del af denne /Familie/.

Jeg er også imponeret når jeg læser Elin 1 tilbyder sin hjælp til veronika når man tænker på alt det hun selv har måtte gå igennem men det er jo også her vi kan gøre en forskel vi kender jo alle problemer fra vores egne kroppe,men jeg tager aligevel hatten af for at der trods alt stadig er menersker der gider hjælpe hinanden.

Jeg er sikker på at vi skal blive ved med det her det er det hele hver,det bliver vi jo bekræftigiget i dagligt stort plap på alles skuldre.

Ønsker dig en fortsat god aften knus allan ps jeg har nu kun 2 stk tilbage hurra hurra.

allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 26.06.2007

Hej Dorthe vil lige høre hvad du mente med det nye medicin da jeg ikke kan få nogle oplysninger om det nogle steder.

det er jo om ikke at sætte falske forhåbninger hvis nogle mener det er på trapperne for det er det ikke så vidt jeg har kunne få oplyst.

Jeg håber du er kommet godt over dit sygehusophold,ved i hvornår din mand kan blive undersøgt?god aften allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 26.06.2007

Hej Gitte ja så er jeg tilbage igen,jo tak vi har været heldige med vejret det har faktisk været rigtigt fint.

Jeg kan da se at der har trods alt været gang i den heride Elin 2 har da fået ro med den gode virustest som hun har ventet så meget på det er jeg glad for at høre og så kan jeg forstå at du skal have 26 uger og så er du færdig det er skønt for dig håber ikke at du streesser for meget med den flytning.

Jeg kan så forstå at Annemarie også har fået den forkerte dosis medicin det er da noget af et skod sygehus godt i nu har fået en læge der ved hvad han gør!

Og Dorthe har fået overstået sin leverbiopsi så er der igen ventetiden du skal have overstået dorthe og her føler jeg virkeligt med dig det er så træls.

Og så de helt store gode nyheder det er den bas24 kom med det er for det første glædeligt at han fortæller at vi har været en god støtte for ham og så at det var en falsk prøve det skal han have mange gange tillykke med,jeg er rigtig glad for at vi får disse tilbagemeldinger det fortæller at det vi gør er rigtigt og det varmer.

Og så vil jeg ønske alle i hepatitisforeningen en rigtig god ferie og pas nu på jer selv,jeg kan oplyse at hvis der er noget der brænder på i ferien vil jeg værer her og vil hjælpe så godt jeg kan.nu skal jeg lige læse nogle flere indlæg før jeg kan skrive mere mange knus til jer alle allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 26.06.2007 e

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.