maj 28, 2024

Du skal altid beskytte dig

3 min read
dildomaskin

dildomaskin

Når det kommer til sex, er det vigtigt, at man altid formår at beskytte sig selv. Og her er et faktisk lige meget, hvilken form for sex der er tale om. Der kan dog slækkes en smule på det, hvis man har en partner, som man er tro mod, og som man ved, er tro mod en, her er der nemlig kun en meget lille risiko for, at der kan forekomme ubehageligheder som for eksempel et utal af sexsygedomme. Sådanne er lette at få sig med hjem, hvis man er uforsigtig ellers, og derfor er det især noget, der opleves et stort boom inden for i den sæson, hvor de mange festivaller brager derudaf.

Sexsygdomme kan have fatale konsekvenser

Og det er heldigvis ganske let at beskytte sig selv. Når det kommer til kvinden, er der flere måder, hvorpå hun kan holde en graviditet på afstand, her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at en p-pille ikke er nok, når man også vil undgå sexsygdomme. Der er derfor altid behov for et kondom, når man skal være sammen med en person, som man ikke normalt er sammen med. Dette gælder også ved ikke vaginal sex – for eksempel anal sex.
Sådanne er det muligt at skaffe sig alle vegne, og ofte gives de også gratis ud, når der finder store begivenheder sted, netop fordi der i dag hviler en så stor bevågenhed inden for de mange konsekvenser, som det kan have for både manden og kvinden, hvis man går rundt med sexsygdomme over længere perioder. I værste tilfælde er det for eksempel noget, der kan gå ud over fertiliteten.

Du skal også være opmærksom under græsk sex

Når det kommer til græsk sex eller anal sex, som det mere normalt bliver kaldt, er det også vigtigt, at man beskytter sig. Der er mange, der er af den overbevisning, at det ikke er nødvendigt, når legen forgår på denne måde. Men det er blot en skrøne. Når man har anal sex, er der nemlig mindst lige så stor risiko for at blive smittet med en sexsygdom, som når man har en traditionel form for sex.

Hav det sjovt – men tag ansvar

Når man føler, at man har behov for at have sex, er det slåedes vigtigt, at man er ansvarsbevidst nok til at tage konsekvenserne for de ting, der kan komme som udfald – især hvis ikke man sørger for at beskytte sig. Men gør man det er det bare med at have det sjovt og nyde de mange ting, som livet byder en. Sex er nemlig en meget vigtig del af alle voksne menneskers liv, og det er noget, som det er svært at være foruden. Det er noget, der giver den intimitet, som der er behov for, og det giver også den menneskelig berøring og tryghed, som det kun er de færreste, der har lyst til at være foruden.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.