maj 28, 2024

Sygdom skal ikke forhindre et sundt sexliv

3 min read

Sygdom er ikke det første, de fleste kommer til at tænke på, når man nævner et sundt og frækt sexliv. Faktisk er der meget få, der forbinder det at være længerevarende syg, med noget der kan kombineres med et sundt sexliv. Men faktisk er det helt essentielt at holde gang i lidenskaben og passionen for hinanden seksuelt, når du selv eller din partner bliver ramt af et længerevarende sygdomsforløb. Her kan du læse om, hvorfor det er så vigtigt at holde sexlivet i gang, og hvorfor sexlegetøj kan blive en kæmpe hjælp.

Derfor er det vigtig at holde sexlivet i gang

Sex er for langt de fleste mennesker, en vigtig del af parforholdet. Intimiteten mellem dig og din partner, er næsten uundværligt. Det er her to mennesker smelter sammen og bliver til én. Det er her to mennesker blotter sig fuldstændig for hinanden. Både fysisk og følelsesmæssigt.

Når dig eller din partner så bliver syg, er der mange ting, som ændrer sig. Sexlysten bliver måske væsentlig formindsket. Det fysiske overskud tabes fuldstændig. Derudover ændrer kroppen sig. Alle disse ting kan have indvirkning på din selvtillid og velvære, og du kan blive usikker på, hvad din partner synes om dig. Det kan være svært at overbevise en partner om, at han eller hun elsker dig med ord. Men ved sex bliver ordene fortalt gennem kropssprog, der lettere giver budskabet videre.

Netop af denne årsag er det bare så vigtigt at holde gang i sexlivet, når der er overskud til det. Men du skal indstille dig på, at der måske skal ske nogle ændringer. Måske skal der tages nogle hensyn, og måske skal jeres sexliv krydres med noget sexlegetøj. At trække noget helt nyt ind i jeres sexliv kan nemlig ende med at blive jeres redning.

I kan læse mere her, hvis I tænker, det kunne være noget for jer.

Sexlegetøj kan redde jeres sexliv

For nogen, kan forestillingen om brug af sexlegetøj, være fyldt med fordomme. Men faktisk findes der alle mulige forskellige udgaver af sexlegetøj, der har alle mulige forskellige formål. Der findes sexlegetøj til folk, der nyder hård sex og tænder på smerte. Men der bliver også lavet sexlegetøj, der henvender sig til en bredere del af befolkningen. Så der er altså rig mulighed for at finde noget I kan lege med, som på en og samme tid gør sex sjovere og tager hensyn til den syge person. I kan for eksempel kaste jer ud i en but plug.

Hvis det er første gang, I kaster jeg ud i at bruge sexlegetøj, så skal I huske at lytte til hinanden og respektere hinandens grænser.

Der findes naturligvis også sexlegetøj, som du kan bruge helt selv. I et sygdomsforløb er det naturligvis vigtigt, at begge parter bliver seksuelt tilfredsstillet. Vær derfor ikke bange for at gøre noget godt ved dig selv. Køb derfor noget sexlegetøj, du kan bruge til onani. Hvis du er mand, kan du for eksempel købe en pocket pussy til din nydelse.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.