maj 27, 2024

Tilbage til arbejdsmarkedet  

2 min read

 Tilbage til arbejdsmarkedet  

Da jeg blev sendt hjem for første gang, troede jeg, at jeg aldrig vil komme tilbage til min dejlige arbejdsplads, da man jo har hørt alle disse uhyggelige historier om kæmpe fyringsrunder og dårlig økonomi. Jeg gik hjemme hos min familie i utrolig lang tid, før jeg endelig fik beskeden om, at jeg endelig skal begynde at arbejde igen. Men jeg kommer desværre ikke tilbage til min søde kollegaer lige med det samme, eftersom jeg skal arbejde hjemme fra gennem det næste stykke tid. Men hvilken betydning får det for mig? Jeg får selvfølgelig lidt nemmere ved at balancere mit arbejdsliv og min familie, da jeg hurtigt kan tildele dem mere tid og opmærksomhed, hvorfor jeg er rimelig tilfreds med virksomhedens beslutning. Jeg kommer selvfølgelig til at savne den sociale kontakt fra arbejdspladsen, men det er faktisk ikke min største frygt. Nej, min største bekymring er mere rettet mod min manglende udvikling inden for felt, da jeg kommer til at mangle folk, som jeg kan spare med og udveksle ideer med.  

Men jeg skal i hvert fald have lavet mig et dejligt og hyggeligt kontor derhjemme, så jeg kommer i gang med mit arbejde igen. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med alle de voksende udfordringer på markedet. Men jeg læste en artikel om hjemmearbejde, hvor der var fokus på selve situationen samt gode redskaber for at udnytte hjemmearbejdet bedst muligt. Jeg fandt frem til hjemmesiden hos PrisPresseren.dk, hvor jeg fandt nogle rigtige lækre produkter til kontoret. Jeg har i hvert fald bestil den af deres computer stand, så min computer og udstyr ikke kommer til at flyde i hele huset, hvilket min kone er rimelig tilfreds med.  

I artiklen kunne jeg også læse mig frem til vigtigheden i et godt headset, hvilket nok også er et område jeg virkelig har overset i forhold til mit hjemmearbejde. Faktisk har jeg overhovedet ikke noget headset, hvilket nok godt kan komme til at påvirke min arbejdsindsats en smule. Men jeg har derfor også været på markedet efter det helt rigtige headset, så kan jeg tage møder med mine kollegaer og min chef.  

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.