maj 27, 2024

På jagt efter et headset  

2 min read

På jagt efter et headset  

Her må jeg komme med en stor indrømmelse – jeg har aldrig været fan af musik. Eller det her skal måske omformuleres en anelse, da jeg selvfølgelig godt kan lide musik, men jeg har bare aldrig har behovet for at lytte til musik, når jeg skal gå en tur eller træne i det lokale fitnesscenter. Det kan måske hænge sammen med flere forskellige faktorer. Først og fremmest har jeg aldrig ejet et headset, hvorfor jeg heller aldrig har kunne afspille musik, når jeg har været på farten, da det med høj sandsynlighed vil forstyrre andre. Men hvorfor har jeg så ikke købt et headset? Det er virkelig godt spørgsmål, men det har simpelthen fordi jeg ikke har kunne finde noget produkt, som både har kunne opfylde mine behov for kvalitet og design. Mest af alt har jeg aldrig kunne finde et pænt headset, som rent faktisk kunne sidde godt på mig.  

Jeg har været på markedet efter et godt headset længe, og her der kommet flere anbefalinger fra mine venner vedrørende hvad jeg skulle vælge. Her har de fleste anbefalet et over ear headset til mig. Et over ear headset giver helt sikkert en god lyd, men de er ikke noget for mig, da de sidder helt forfærdeligt på hovedet og ødelægger hår ved brug. Men måske har jeg endelig fundet det rette headset til mine behov. Efter længere tid på internettet faldt jeg over mærket BlackPods, som har udgivet et blogindlæg om headsets, hvor de kommer ind på hvordan man er blevet mere afhængig af headsets, hvilket jeg virkelig kan relatere til min egen situation.  

Efter at have læst denne artikel, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg skal have et trådløst headset. Hvorfor? Jeg skal bare ikke have problemer med ledninger, når jeg bare gerne vil høre musik eller en podcast. Førhen kunne man altid argumentere for ledninger, da man mente, at man fik betydelig bedre lyd med ledninger. Men dette er ikke længere tilfældet, da de nuværende bluetooth forbindelser giver vildt god og stabil lyd. Der er dog bekymringer ved trådløse headsets. Man skal selvfølgelig tænke på batteritid, men BlackPods har faktisk et opladeretui, hvor ens headset bliver opladt hele tiden.  

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.