maj 28, 2024

Strapon Guide: Komplet vejledning til brug

4 min read

En af de mest fantastiske ting med strap ons er at alle kan bruge dem. Selv hvis du i forvejen er i besiddelse af en penis, så kan du bruge en strap on. Hvis du ikke lige render med en penis mellem benene, så kan du bruge en strap on.

Du kan faktisk også bruge en strap on til at penetrere din partner, fuldstændig uanset kønnet.

Den kan bruges til at vende det stereotypiske forståelse af kønsrollerne, eller bare forsøge at lege med dem sammen. I kan bruge den for sjov, eller som en del af at opnå anale orgasmer.

Faktisk kan i bruge strap ons til at fra vaginal til anal og oral sex.

Synes du også at nogle eller flere af alle de nævnte ting lød spændende, og som måske noget for dig? Så har du her en begynder guide til brug og valg af din næste strapon dildo.

Det basale

Strap ons er lavet for at kunne efterligne og se ud som, samt give oplevelsen af at have en penis (eller en ekstra). Det helt basale i en strap on er selve selerne (oftest kaldet harness) og så selve dildoen. Den spændes fast i selerne, som kan se meget forskellige ud men virker ved at fastgøre en dildo i hofteregionen.

Typisk vil du se, at et par strap on seler har en lille o-ring, som dildoen sætten ind i. Med den fod, som typisk er på en strap on dildo, vil du derfor kunne spænde den fast.

Der findes, som allerede nævnt, forskellige typer seler til en påspændingsdildo.

  1. Faldskærms-seler. Det er typisk elastiske seler som sidder rundt om livet og ned omkring hver balle og mellem benene op til selen og der, hvor dildoen fastgøres.
  2. Halv-faldskærms-seler. Denne type ses ikke så ofte men består af førnævnte seler. De to af selerne som før gik ned mellem benene går do nu kun rundt om ballerne.
  3. Boxershorts. Disse er en strapon, som bæres som et par underbukser, hvor selve dildoen sidder fast i underbukserne

Når det kommer til de dildoer der kan tilvælges til, eller som kommer med en strap on. Så er de, som du måske kan læse af første del enten fastlåste med selerne, eller så kan du skifte dem ud. Her er der store variation i forhold til farver, størrelser og materialer. Du kan også få dildoer med et hulrum, som du som mand, kan stikke penis ind i.

Sådan køber du den rigtige

Der er desværre lidt dårlige nyheder, for dig som forbruger, når det kommer til at køb en strap on. Kombinationen af en kvalitets dildo og nogle seler, der rent faktisk duer og er behagelig er tit en dyr kombination.

Derudover så tager det oftest sin tid, før du finder ud af hvilke typer du og I bedst kan lide sammen. Til tider finder du først rigtigt ud af det efter du har købt og prøvet et par forskellige. Det er selvsagt en ulempe – det ville være bedre at ramme plet i første forsøg.

Det kan være en rigtig god idé at se produkterne fysisk inden køb – selvom jeg selvfølgelig generelt er fortaler for online køb (og forsøger at gøre det nemmere og mere sikkert med denne side) så er der bare sådan nogle ting, som at mærke produkterne du ikke kan opnå online.

Ting at overveje når du køber en strap on og en dildo

  • Vælg en dildo med justbare seler. Elastikker sidder oftest løsere. Det er en langt billigere strap on når den kommer med elastik seler. Så vælg den, hvis du gerne vil prøve det. Hvis du derimod skal have en strap on, som du forventer skal være en substantiel del af jeres sexliv – så vælg én med justerbare seler.
  • Vær sikker på, at du forstår, om du køber en strap on til flere forskellige typer dildoer eller om den er begrænset til dildoer fra et bestemt mærke. Eller om det er en dildo, der er integreret i den model du køber. Når du forstår det inden købet, så ender du ikke med en dårlig oplevelse.
  • Hvis du er kvinde, som skal bruge en strap on med en anden kvinde (og ikke vælger at købe den fænomenale sharevibe fun factory så overvej om du ikke skal have en strap on med plads til en bullet vibrator til dig selv (hvis du er giver).
Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.