maj 28, 2024

Sådan finder du forårshumøret

2 min read

Forårssolen skinner gennem ens vindue, og desto tættere vi kommer på sommeren, bliver folks humør bedre og bedre. Bladene på træerne springer ud og alle de grønne farver klæder godt i landskabet. Det er en positiv tid. Det er en tid, hvor de fleste får lyst til at komme ud og opdage verden på ny. Det er en tid som er fuld af energi, som virkelig bliver sat fri, når knopperne på træerne bryder frem. Det er noget, man bliver glad af.

Lad dit indre barn fri

Køerne løber, når det er forår, ligesom kalvene. Det er fordi, de er glade, og for en stund kan de glemme deres alder. De kan glemme, at de er malkekøer, der er store og tunge. I stedet danser de ud på marken i glæde. Det er måske den eneste tid på året, hvor de er rigtig glade, og hvor de kan få lov til at mærke noget til et naturligt dyreliv. Ellers går deres liv med at være underlagt menneskers dominans. Ligesom du er underlagt et superjeg, der dikterer dine handlinger. Derfor bør du indimellem give slip på dit indre barn og lade det få lov til at udfolde sig. 

Foråret gemmer sig i haven

Der er ikke noget som havearbejde, der giver en lyst til at gå i gang med dagen. De dejlige solskinstimer og den friske luft virker styrkende på humøret. Der er ting som at find hindbærplanter her og andre praktiske gøremål, som skal sættes i værk inden havens start.

Pas på overspringshandlinger

Du kan nemt komme til at lave overspringshandlinger såsom at deltage i gratis konkurrencer. Det er frygtelig ærgerligt, hvis du spilder din tid. Så giv dig selv den chance at tage dig selv seriøst. Så vil foråret med garanti finde dig lige midt i haven. Det er bare med at finde skovlene frem og havehandskerne på hænderne. Der er jo ingen, der vil byde foråret velkommen med sorte negle. Sådan er det desværre en gang imellem, men så må du skrubbe dem godt med neglebørste og håndsæbe. Foråret fortjener lyse pasteller og blomstrede mønstre på skjorten.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.