maj 28, 2024

Løb med dit barn – genvejen til din sommerform

2 min read

 

Foråret er på vej og det betyder for mange at det er tid til at komme i gang med projekt sommerform. Løb er for mange idealt da det kan tilpasses i en travl hverdag med børn, karriere og andet. Men selv den mest ambitiøse plan kan fejle når dagligdagens rutiner kommer i vejen og sommerformen kan synes ualmindelig langt væk.

Mange forældre ønsker at tilbringe mere tid med deres børn og det er derfor oplagt at tage dem med i dit løbeprojekt. Og de fleste vil opdage at de små spontane snakke og observationer giver et andet sammenhold og kvalitetstid.

Og foruden det sociale aspekt har det den sidegevinst at dit barn lærer naturligheden og kærligheden ved at bevæge sig allerede i en tidligere alder – og forskning viser at børn som er aktive og har et naturlig forhold ti bevægelse som barn har langt større sandsynlighed for at fastholde dette ind i voksenlivet, med de positive sidegevinster dette medbringer.

 

For det helt små er det måske løbevognen som kommer i spil – for den nystartede eller kortere løbende person er en cykelvogn ofte fint til projektet. Ellers kan decideret løbevogne findes brug på diverse salgssider og ofte til meget rimelige penge.

Udnyt løbeturen til at holde et pit-stop i naturen og samle blade, sten og andre spændende ting med de små

 

Når de bliver lidt ældre er løbecyklen eller deres cykel et glimrende transportmiddel og mange af de små er faktisk utrolig hurtigt på deres små cykler. Måske de bare skal en tur med rundt og blokken og mor eller far kan fortsætte videre med de støre børn eller på egen hånd

 

For de større børn er det oplagt at spænde løbeskoene og tage dem med på en kortere eller længere tur afhængig af deres alder samt deres (og din) form. Alternativet er cyklen med rundt mens du løber. 

 

Så kom op af stolen og tag dine børn med ud og nyd det gode vejr her i foråret, og høst frugten af alle de positive sideeffekter som det fører med. Nu er der i hvert fald en undskyldning mindre for dem som gerne vil tilbringe mere tid med deres børn i hverdagen.

 

Døjer du med løberskade, knæsmerter eller andre gener som forhindre dig i at komme i gang med at løbe er det oplagt at booke tid hos kiropraktor Østerbro og få undersøgt og behandlet dine skavanker så du kan komme i gang med et mere aktiv livsstil

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.