juni 19, 2024

Arranger den mest vellykkede og personlige konfirmation

2 min read

Skal du snart holde konfirmation for din søn eller din datter, og har du ikke helt styr på detaljerne endnu? Måske begynder frustrationen at boble og dine hår bliver grå.

Der er hjælp at hente. Herunder er der samlet en række idéer og tips, så du kan arrangere en vellykket konfirmationsfest.

Vær sikker på, at du har styr på det vigtigste

Få styr på det vigtigste for at få mere ro i maven. En god idé kan være at lave en liste over alt det, du skal nå. Herved opnår du det maksimale overblik, og du vil garanteret også få en tilfredshedsfølelse, hver gang du kan vinge en ting af på listen.

Sæt dig ned og tænk over, hvad det vigtigste er. For eksempel er det ret væsentligt at vide, hvor konfirmationsfesten skal afholdes.

Hvad med tidspunkterne? Og hvad skal I have at spise? I skal også være klædt nogenlunde anstændigt på, men konfirmandens tøj er nok det vigtigste. Skriv det på listen, og få styr på det. Herefter kan freden stille begynde at sænke sig.

Husk at inddrage din søn eller datter i processen. Herved gør du oplevelsen for dem så personlig som muligt, og du sikrer dig, at de får en dag, som de aldrig vil glemme.

Hvad du ønsker, skal du få

Det kan være en god idé at give en gave, som konfirmanden kan huske tilbage på. Eventuelt bare som en ekstra gave.

Noget som en så ung person kan have gavn af lang tid ud i fremtiden, er et Christian Bitz fad. Om nogle år vil konfirmanden takke dig, og indtil da kan fadet pynte på værelset.

Kreative idéer til en personlig sangskjuler

En god idé er at lave sin egen sangskjuler. Få idéer til en sangskjuler konfirmation og få mere inspiration. Herved kan du gøre oplevelsen mere personlig. Tænk på, hvad konfirmanden godt kan lide, og få inspiration fra dette.

Har vedkommende en hobby, eller kan han eller hun eksempelvis rigtig godt lide McDonald’s? I dette tilfælde kan du rulle sange sammen på gult papir, som kan være pomfritterne i et McDonald’s-bæger.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.