juli 18, 2024

3 gode måder til at få flere studiekammerater

2 min read

Vil du gerne være sikker på at få en masse gode studiekammerater, når du skal i gang med at studere, har vi her samlet et par tips til, hvordan du bedst bærer dig ad med det.

 

En stor procentdel af studerende ender med at få nye kammerater for livet, når de går på en længere uddannelse. Men det kræver langt hen af vejen også en aktiv indsats fra din egen side, hvis du gerne vil få nye gode venner under din studietid.

Deltag i sociale arrangementer

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at deltage i sociale arrangementer. Når du studerer, vil der løbende være en masse sociale arrangementer, du bliver inviteret til, og her er det en rigtig god ide at deltage i så mange som muligt, da det tit er i timerne uden for skoletiden, at de gode venskaber skabes.

 

Derfor kan det være godt at tage med til skolefester, i parken, i byen, eller hvad der nu ellers bliver arrangeret både på skolen, men også bare i din klasse.

Vær ikke bange for at indlede samtaler først

Så må du heller ikke være bange for at indlede samtaler først. Hvis du er den, der viser initiativ, er det klart, at du også kommer i snak med mange flere mennesker, og på den måde øger du chancen for, at du møder personer, der ender med at blive dine gode venner.

 

Hvis du bare sidder i et hjørne og ikke tør snakke med nogen, er det klart, at du også får svært ved at få dig nogle nye studiekammerater. Er du ikke god til at tage initiativet til samtaler, kan du bruge dit studie til at øve dig i at blive bedre.

Bevæg dig rundt i flere sociale grupper

Det er også en god ide ikke kun at blive i en gruppe, når du har fundet et par personer, du svinger godt med. Du skal naturligvis pleje dine relationer til dem, og ikke bare smutte fra dem, men det kan være en god ide at deltage i flere sociale grupper, så du ikke kun ender med at mødes med enkelte personer, men så du kan udvide dine chancer for at få endnu flere studiekammerater.

 

Det er eks. oplagt at gøre i gruppearbejde, hvor du skal arbejde sammen med andre. Deltag gerne i nye grupper hver gang, så du kommer til at arbejde sammen med så mange som muligt.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.