juli 16, 2024

Så nemt kan du give din konto et pusterum

2 min read

Alle kan trænge til et lille pusterum rent økonomisk ind imellem, her er en konto der kan hjælpe dig med det.

Nogle måneder er dyrere at komme igennem end andre. Det betyder at kontoen kan være lidt ekstra presset nogle måneder. Det kan være du gerne vil handle lidt online. Det kan også være at du har nogle nødvendige køb. Uanset hvad grunden er, så findes der en langt mere smart måde end forbrugslån eller kviklån. Du kan nemlig få en online afbetalingskonto du kan bruge til alle dine køb i webshops. Den fungerer egentlig lidt som en kasse kredit, der ikke trækkes omgående fra din konto.

En sådan konto, som du f.eks. kan få ved Viabill, er utrolig nem at bruge. Den virker dertil i stort set alle onlineshops i Danmark. Hermed opstår muligheden for at købe i alle webshops og samle det hele i en afbetaling. Varer som tøj, sko, frækt lingeri, legetøj, sommerdæk, værktøj, møbler, mad ja endda sexlegetøj kan købes på den måde. Det sørger for at du ikke får alle mulige små lån, samtidig er det også billigere end at oprette lån. Den der er ekstra smart ved kontoen er at den er gratis at have. Den begynder først at koste et par renter når du foretager køb. 

Hvordan skal jeg bruge den når jeg skal handle?

Du skal i grunden gør som du plejer. Du smider dine varer i kurven helt som når du plejer at handler. Når alle varer er landet i kurven, går du til kassen. Det er her du skal lave lidt om på tingene. Her vælger du nemlig den nye betalingsmetode. Når du har valgt denne, trækkes pengene ikke længere på din bank konto. De samles på den nye i et fælles beløb du så kan afdrage. Her kan du afgøre hvor hurtigt og i hvor store bidder du vil betale pengene retur.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.