maj 28, 2024

Ny rød farve i soveværelset

2 min read

Mangler dig og din partner lidt energi i de private gemakker? i et parforhold der strækker sig over mange år, er det helt naturligt, og derfor bør du være proaktiv for at holde gang i gnisten. Der er mange ting du og din partner kan gøre, lige fra at tage på tantra-kursus til divers lege og til simpelthen at sætte tiden af til hinanden. I denne artikel anbefaler jeg noget meget konkret, og det er at rammesætte soveværelset med en ny og rød farve på væggene.

Sig det højt

Når I vælger at male farven rød på væggene af jeres soveværelser, så siger I på sin vis højt til hinanden, at soveværelset skal være et erotisk og legende værelse. I sætter fokus på dette, og ikke på praktik, eller hvad gæster i huset kunne tænke ved at se en sådan farve. At holde farven hvid er fint nok, men det er uinspirerende. Den røde siger, at her går man ind i et særligt værelse. Jeres private livs værelse. Det er derfor en rigtig sund handling at gøre sammen i et par, at vælge at få malet rødt i soveværelset.

Find en lokal maler

Selvom det kan være nok så hyggeligt selv at male, så kan det ikke anbefales, og især ikke når man maler med en stærk farve som rød. Det vil kunne ses i penselstrøgene, og det vil give et resultat på amatørniveau. Det er synd, og ikke de sparede penge værd. Det er desuden ikke særligt dyrt at få en faglært maler ud. I kan hurtigt finde en lokal maler oversigt på nettet, og der er sågar hjemmesider, der tilbyder gratis at indhente tilbud fra lokale malere. Lad vær med at sov på jeres parforhold, der skal lægges tid og kærlighed og erotisk vilje i det.

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.