maj 28, 2024

Hepatitis A og babyer

39 min read
Hepatitis A baby

Kære kære Allan – hvor er det da drøjt med din infektion , må håbe den også snart får en ende – egentlig er det mærkeligt at noget som helst kan trives så vedvarende i kroppen med det kæmpe giftindtag vi får ? Så er det imorgen du lige nupper den 7ende sidste ikke ? Tillykke med det . Jeg har læst dine blogs(hedder det det ?) De er rigtig gode – faktisk sad jeg den anden aften og skrev her om det med økonomi og sygdom ….det blev bare til et voldsomt “rødt” politisk manifest så jeg slettede det igen ,-det var sjovt imens jeg var igang , men endte med at vuderer det kunne fornærme nogen !Kan du forklare hvad forskellen er på en blog og så siden her ? Tænk jeg syntes også jeg har læst en blog fra Helen der var virkelig fin , kan ikke finde den igen så det er måske bare noget jeg har drømt ? Knus til dig.

Kæreste Elin 1. Tillykke med dit barnebarn – uuuh kan næsten dufte ham – elsker duften af babyer.Tillykke også med din virusfrihed .ja det bliver herligt når ens have igen fremstår som man ønsker det , jeg tror nok jeg må erkende min først kommer i form til næste år – men skvalderkål er da også pænt grønt !!!!Det er dejligt for dig at der kommer nogen medgang nu , må det fortsætte sådan .Kram fra mig.

Kæreste Bente .Jeg glæder mig til mail adressen , du vil promte modtage mail fra mig .Du skriver du er hjemme igen ….Nu har du vel ikke været i Danmark , det ville da være for ærgerligt at tænke du nærmest har været lige rundt om hjørnet ? Jeg sidder og griner lidt ved tanken om min energi (føles som om det er lysår siden) det er jo godt når jeg får nået en masse , så det hele ikke gror mig over hovedet når jeg er i minus .Venter spændt .Kæmpeknus.

Kære søde Jane . Ligger du og bider i gulvtæppet ? Jeg håber sådan du bare er optaget af noget rigtig spændende og derfor ikke er lige her , men jeg frygter du har det rigtig skidt ,- nedtællingen er jo ellers i fuld gang ikke ? Tror du vi kan have en tredie tvilling (ja ja ved da godt det hedder trilling) ? Jeg ville også frygtelig gerne sende privat mail til dig ,- hvis du altså gider ? Jeg har sat ur til at ringe når “kontoret” åbner vil lige høre Susan nærmere . Håber vi snart får om ikke andet så lige et pip fra dig .De varmeste tanker og søde bløde knus til dig .

Kære Ann-Marie og Morten .Håber I er ved godt mod og kampklar ??? Tanker fra mig .

Til Jer jeg ikke har nævnt ,-God bedring hvis I er dårlige og hvis ikke så bare god dag . De kærligste hilsner til Jer alle . Kram fra Gitte

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 09.05.2007

Kære Allan.

Endelig er vi hjemme igen, ude er godt men hjemme er nu bedst ;-)).

Endnu en gang GRATULERE med at du “kun” har 8 uger tilbage, håber at tiden vil gå meget hurtig for dig ;-)))

Stakkel at du ikke kan slippe af med din pandehulebetændlse,jeg har hørt at det skulle være så smertefuld,får du så noget for det? Allan jeg vil Ønsker dig en rigtig god bedring. Ja den var god den med tæt i hoved. Jeg slider indnu med den luftvejsinfektion som jeg fik under behandlingen, den er så vanskelig at få bukt med, men jeg må bare have tålmodighed. Et kæmpe stort knus til dig og dine fra mig.

Bente.

Kære Elin 1. GRATULERE med att du er forsatt er virusfri ;-)))

Ja du er godt nok langt nede i blodverdierne enda, får håbe att det bliver bedre utt over sommeren ;-))Ja det er nok derfor du slitter med pusten og kondisjonen, jeg selv mærker att kondisjonen er mye bedre efter verdierne er gået opp, pusten bliver nok bedre når jeg slipper den infeksjon. Hils mor og barn, og ønsk dem en god bedring. Ja de kan kakle de kære barnebarn, man kan blive så sliten oppe i toplåget, vet ikke om det ord finnes på Norsk ;-)))

Den er jeg med på att spre informasjon, men jeg vet ikke hvad nettby er for noget?? Elin du må huske på att jeg bor langt ute på bondelandet, så det ord nettby er ikke nået til oss enda ;-))), men du kan tro att jeg gerne hjelper til med å spre informasjon, for det er der virkelig bruk for her.

Nu vil jeg ønske dig en god kveld.

Masser af klemme til deg. Bente.

Sender masser af varme tanker til alle sammen, og håber at i ikke slider alt for meget. Jane nu er der vel ikke så længe til du også er i mål? ;-)))

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 09.05.2007

Hej igen Elin 1 dejligt at hører at du fortsat er virusfri det må være dejligt så kan man komme videre det med dine blodverdier det kommer med tiden det er jeg sikker på,så du får et stort knus fra mig glæder os til at hører fra dig igen,det er så godt for de nye at se det kan betale sig at lide.knuser allan

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 09.05.2007

Ja,jeg har vært til kontroll og hun ringte idag og jeg er fortsatt v.fri,men blodverdiene er fortsatt ikke mer enn 9 og det er vel det som er årsaken til at jeg fortsatt sliter med pust og kondisjon…skal til fastlegen 4/6 og ta nye prøver…jeg kunne ta v.test oftere om jeg ønsker det,men tenkte jeg skulle vente til høsten…

Ellers så er det litt bedring med mor og barn,men 4-åringen kakler jamt hahaha og lillepus er blitt veldig glad i å være ute..:))det kan jeg godt forstå.

Nå skal jeg ut å rydde en bit haven…og en dag blir den vel iorden igjen..bare det å ha lyst til å gjøre noe er en deilig følelse.

Vi får virkelig ta en superfest når alle er oppe å går igjen….

Bente..kanskje vi skulle spre informasjon på Nettby????

Elin2 hvordan er det med deg…..?

Har ikke klart å følge med på alle nye,men det er bare å skrive….det er vondt å gå med alle tankene alene…så fyr løs….

Mange klemser fra 54-åringen….:))

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 09.05.2007

Kære alle så er jeg her igen.

Som sagt så har vi ikke kunne bruge pe’en, håber at den holder nu.

Først vil jeg sige til dig Gitte, er enig med dig man skal være forsiktig med alt det data ting, så du skal vide at jeg ikke misforsto dig ;-))) SÅ DU MÅ IKKE GÅ RUNDT OG HA DÅRLIG SAMVITTIGHED, hvor er det godt Gitte at du er inde i en god periode, og hold da helt ferie sikker en energi du har fået, jeg synes at du kæmper flot ;-))) og så er det godt for alle de andre som snart skal i behandling at høre at der også er gode perioder.

Ha ha Gitte den var god den med dine høns og dyrlægen, hvor er vi ens ;-)))

Jo det er det samme på Norsk.

Etkæmpe knus fra mig til dig.

Bente. PS Jeg sender min e mail senere idag.

KÆRE Allan.

Så dejlig 8 uger tilbage, ja nu kan du også se enden på de 48 uger, og du får opleve sommeren uden alt den gift i kroppen ;-))). Uf klokken er blevet mange jeg må løbe jeg må til lægen nu, mit blodtryk er desværre blevet alt for højt, men Allan jeg skriver til dig senere.

Et kæmpe knus fra mig til dig ;-)))

Bente.

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 09.05.2007

Kære Kære alle.

Kære Elin, GRATULERE med dit lille nye barnebarn, hils din datter så mye fra meg ;-))).

Så godt å høre att du bliver bedre for hver dag der går, ja bare det att blodverdierne går opp er som att få et nyt liv, verdierne mine er på 11 nu, en stor forskell fra 8,7;-))) Elin har du vært til kontrol etter du stoppede din behandling? Elin lad oss høre hvordan det går med deg.

GRATULERE så mye med barnebarnet.

Et kæmpe knus her fra ;-)))

Bente.

Jeg vender tilbage om lidt, vi har problemer med pc’en den har vært nede i dage ;-(((.

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.05.2007

Hej Bente ville lige hører hvordan det går dig.knuser allan

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.05.2007

Hahahaha den var fin Allan,men ønsker deg god bedring…og tenk nå er det bare 8 igjen,så flott og takk for din hilsen….han var så nyyydelig,men de har begge fått en infeksjon og står på antibiotika og de vet jo ikke grunnen,men det ser nå ut til å gå bra…

Har spist middag nå og skal ut å handle klær til 18-åringen…puh,men det går faktisk bra…

Hilser til dere “alle” fra 55-åringen :))

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.05.2007

Hej alle sammen ja så kom dagen hvor jeg skal have sprøjte nr.40 nu begynder det at nærme sig sin afslutning,det bliver en spændende tid,jeg håber at i alle er ok,jeg har igen igen fået pandehulebetændelse så det kører barer med de infektioner men jeg må indrømme jeg er faktisk ved at vænne mig til at være tæt i hoved nej her skulle ikke grines ha ha .Men humøret fejler nu ikke noget må i alle have en god dag knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.05.2007

Hej Elin 2 det er ved at være længe siden er du ok.knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.05.2007

Elin 1 et stort tillykke her fra mig,det er godt det er overstået du har haft nok nu ,nu skal du barer nyde at du kan mærke at giften er ved at forlade din krop.

Jeg håber at du på et senere tidspunkt vil give os referat over hvordan det går dig det er så vigtigt også for de nye.mange knuser allan

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 08.05.2007

Hei!

Hurra det blei en liten gutt 3300 og 50cm,forløst med keisersnitt.Det gikk denne gangen som med den første,håpet jo på at hun skulle føde vanlig,men den gang ei…..så nå har jeg 2 sykehus og springe imellom :)))

Her har det gått i 110 ……kjenner fortsatt medisinene henger i kroppen,men styrken kommer mer og mer tilbake og utslettet begynner også å bli mye bedre.

Ønsker dere en god natt og er med dere hver dag.Klems fra Elin

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.05.2007

Hej søde Helen jeg takker for din komentar,du er jo også inde på det som jeg har skrevet på den nye blog,det er dejligt.

Ja jeg er helt enig med dig det er så vigtigt at vi oplyser hele tiden så vi kan bekæmpe alle fordomme,jeg kan oplyse dig om at jeg har skrevet til flerer politiker og fortalt dem om hvores gæstebog jeg kan oplyse at jeg ved at nogle af dem har været inde og kikke.

Det er så vigtigt at de også ved hvad der er der foregår når man er i behandling.

Jeg håber at andre også vil begynde at bruge vores blog da det er en god måde at få nogle emner op som vi måske ikke lige kommer ind på her manger knuser allan ps så er din mand også snart færdig.

Helen har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.05.2007

Hej Allan

Har lige skrevet en lille kommentar på din blog.

Knus Helen

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.05.2007

Hej Karen ja ventetiden den er lang det er ikke rart at vente,men jeg er sikker på at det går for jer.

Som du kan se er vi her jo og som Susan skriver så har vi fået opbygget et godt netværk hvor vi kan hjælpe og støtte hinanden.

Så karen barer brug os.knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.05.2007

Hej Morten som jeg kan se så nærmer dagen sig du skal starte behandling der er mange tanker der går igennem dit hoved lige nu det er jeg sikker på men morten hvis jeg kan hjælpe på nogen måde må du sige til,jeg håber at du skriver.allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.05.2007

Hej Gitte ja den med hønsene den var god,jeg begyndte ihvertfald at grine da jeg læste den,ja det er noget sjovt noget med den energi nogle gange klarer man det umulige andre gange gider man ingenting.

Jeg kan fornemme at du er inde i en god periode det skal du nyde det er også godt,at det kommer frem her så kan andre se at sådan er det også nogle dage.

Nå jeg vil ikke forstyrre dig merer du skal vel ud at kikke til dine høns ha ha mange knuser allan

karen har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 07.05.2007

til jer der vil maile sammen.

det I kan gore at oprette en msn(det er ikke saa svaert). skrive adressen her, men da samtalerne er private er der ingen der kan se hvad I snakker om, naar I har udvekslet e.mails adresser osv, ned laegger I msnen igen.saa selv om alle kan se adressen kan de ikke tale med jer hvis I ikke vil (brug ikke jeres egen hvis I har en i forvejen)

Ang snorken saa vend ham om paa siden det hjaelper for det meste.Som I kan se folger jeg stadeig med,men kan ikke gore andet end at vente til juni.tillykke til de virus frie og held og lykke til resten en dag er det jo overstaaet, se selv med bente TILLYKKE.

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 06.05.2007

Godformiddag til alle her omkring.

Kæreste Jane .

Herligt med kæmpe høj morgenlatter , det kunne have været mig ,- for et par år siden havde jeg de sødeste dværg høns , jeg ringede efter hjælp de lå alle og baskede så mærkeligt (var før fugleinfluenza) de var selvfølgelig holdt op da hjælp kom , jeg skulle beskrive adfærden og blev total til grin ….de tog bare sandbad for at rense fjer !!!Min gamle dyrlæge lyder altid så træt når jeg ringer ,tror han syntes jeg er en hystade . Min gamle hedder Holger efter Holger Danske – han kan sidde lige så stille som Kronborg fyren …..

Jeg er åbenbart på vej ind i den maniske verden igen , klokken er ikke engang 10 , har gjort rent og vasket gulve i hele huset (270kvm) her er hyggeligt med pæoner overalt , mand og hund kommer først hjem fra jagtgård i eftermiddag , så tager det nok under 10 min før det hele ligner sig selv igen . Igår satte min iskias nerve sig – kunne ikke bevæge mig men det er gået over efter energisk anfald så lige nu er livet skønt igen .For et halvt år siden ville mit stjerneskuds ønske have været et ell. andet egoistisk , denne her behandling har ihvertfald om ikke andet været en øjenåbner ,så derfor galdt det OS alle .Håber du må få en dejlig dag .Knus og kram

Kæreste Allan jeg blev så glad da jeg så dit indlæg – jeg har den gamle vinyl lp endnu , vil høre den igen når jeg kommer op fra haven og så sende dig en kærlig tanke .Håber du og dine får en dejlig søndag .Knus

Søde Bente , jeg går lidt rundt med dårlig samvittighed ,- det var absolut ikke en afvisning , jeg ringer til Søde Susan mandag og spørger hvad og hvordan , er der ikke andre muligheder ,- ja så har jeg besluttet mig ikke at være så kyllingeagtig og så kommer den her .Jeg håber du har det godt og din genoptræning til livet forløber smertefrit ….?De bedste tanker .Knus og klem (det er det samme på norsk ik? )fra en anden Kjøgehøne .

Må solen skinne og virke på jer ALLE. Gitte

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 06.05.2007

Kære alle

Tak fordi du deler både stjerneskud og en levende beskrivelse af din morgen gitte….jeg tror din gamle hankat har kronede dage…jeg har selvfølgelig også en kat…..vi er vel twins??

jeg fik min kat for mange år siden og tog imod den….. kun på den betingelse at det var en hankat…..

det var han også indtil et år ved påsketid…hvor han blev så forfærdelig syg…jeg ringede efter dyrlæge som kom ræsende en højhellig påskesøndag…….jeg lød jo dybt bekymret i tlf. og troede min lille kat var døden nær………han blev undersøgt og dyrlægen….gloede meget underligt på mig og sagde øhhhh har du nogensinde hørt om at katte kan komme i løbetid?????…. jammen det var jo en hankat….skuffen hang på mig og jeg var lidt forlegen….inden han kørte sagde han at dette var uden beregning…. jeg tror de har fået sig et billigt grin på klinikken….men min kat hedder altså hamsi selv om hun er en hunsi….

jeg vil gå til ro nu og tænke kærligt på alle mine dejlige venner her på siden

kæmpestort knus og en rigtig god nat….jane

Veronika har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 06.05.2007

Takk for deres gode ord og ønsker, det varmer! 🙂

Hei Allan!

Det var nok jeg som ikke klarte å dy meg og ba om testen, men nå skal jeg “glemme” det og ikke tenke stort på det til vi får en innkalling når det er på tide å ta testen!

Har ingen dato på når jeg skal begynne behandlingen, men har en time på sykehuset i november tror jeg.. Må jo vente til småen er ferdig med amminga for ellers blir han vel forgiftet! Det er jo ikke så lett å vite på forhånd når det blir. Alt går så fort med slike små så jeg vil prøve å nyte det så lenge det varer.

Ønsker deg og alle andre her en fortsatt god weekend! :))

Klem Veronika

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 05.05.2007

Hej Gitte jeg er sikker på at stjerne skudet vil bringe os alle held allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 05.05.2007

Hej Gitte tak for de søde ord,jeg tro det har lidt med sangen €I kan ikke slå os ihjel vi er en del af jer selv€Du ved godt man skal kæmpe mens man står op ha ha knuser allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 05.05.2007

Hej Kæreste Susan ja jeg må give dig ret det her netværk vi har fået bygget op er alt noget vi alle får en masse godt ud af men jeg må også sige du er også en del af det da man altid ved at hos dig kan man få den hjælp man har brug for,og det er pga.det at vi har lært hvor vigtigt det er at støtte hinanden.Vi ved jo alle at det er så mange tanker og problemer når man er i behandling eller skal det.Og det er her du mange gange kommer ind i billedet.

Jeg kan ikke nok gange sige at du er medvirkende til at jeg er på næsten hele tiden,du har givet mig så meget inspiration at jeg simpelthen ikke kan lade være det giver så meget hver gang man kan mærke at man har hjulpet et meneske der har det dårligt jeg kan jo også se at det bliver verdsat af alle herinde og det glæder mig helt vildt.Så kære ven vi vil blive ved der er virkelig brug for det. Må du have en rigtig god week-end knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 05.05.2007

Godmorgen godmorgen til alle dyr i skoven , og til alle mine pennevenner .

Kors i hytten min puls er oppe i det røde felt , øjne så store som møllehjul osv osv ……lå i arm med den gamle hankat (hæ hæ nej ikke manden)og halvsov , pludeselig kom lille yndig mejseunge ind af vinduet ,-så kom der liv i dovendyret , han blev transformeret til ungt vilddyr , mig fat i væmmeligt rovdyr fik ham af vejen og så gik jagten for at hjælpe lille fugl med meget nervøs mave …..den er hel og fin ude i friheden igen , jeg har ordnet hjem for tyndt add ,- prøver at få puls på plads , nu vil jeg så håbe det var hvad dagen har at byde på af choks .

Kæreste Allan , jeg læste din blog igår , hvor er den flot og hvor er du bare en super modig , utrolig dejlig og medmenneskelig mand .Jeg bliver så imponeret når mennesker der har været så meget igennem og mødt så meget modstand alligevel er i stand til at sætte andres ve og vel i forreste række ,- det er fantastisk .Du er livets figther nr. one .KÆMPE lørdagsknus til dig .

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 05.05.2007

KL er næsten 00.30 – jeg har lige set et stjerneskud …..ønsket galdt os alle !

Sov sødt og godt i alle hjem .Godnatknuzzzzzzzzzzzzzz

Susan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Hej alle i dejlige mennesker.

jeg kan ikke andet end beundre jer for det netværk og den styrke i har fået bygget op sammen her i vores gæstebog og ikke mindst den flotte og store næste kærlighed i udviser for hinanden, i gør det hele værd.

Hvis alle jer der var så søde her på siden at skrive til mig på min 50 års fødselsdag, ikke har opdaget min tak på forsiden. Vil jeg endnu engang bare sige. Tak for alle de flotte ord og al den krælighed i sender mig i dem, i skal vide at de har varmet mit hjerte og givet mig styrke.

Mange kærlige og varme tanker Susan fra foreningen

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Hej Jane dejligt at du er kommet tilbage jeg syndtes det er fint hvis du ringer til hende mandag det hjælper altid at få en snak.

Jeg sidder og overvejer at skrive en blog merer den skal handle om livet efter behandling det vil jeg prøve i næste uge da vi jo alle har vores tanker om det.

Ja vi har jo alle vores at kæmpe med det må vi jo sande,men det går jo aligevel.du skal have mange knuser herfra allan

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Hej kære Veronika her sidder jeg og troede at jeg havde set det værste her i gæstebogen og så kommer din historie,jeg er både gal og ked ad det på dine vejne hvorfor tar man sådan en test når den ikke kan bruges til noget?jeg syndtes simpethen ikke de kan værer det bekendt,som om du ikke har nok at tænke på bla.også din ejen behandling jeg tror ikke rigtig de har tængt sig om.

Men som de andre også siger så er risikoen da gudskelov meget lille for at han har fået det.

Har du en dato på hvornår du skal starte,jeg syndtes da det havde været merer smart hvis du havde fået din behandling overstået først hvis de alligevel ikke kan se noget de første måske 2 år.

Jeg glæder mig over at du er så sød at fortælle din historie her,det giver igen stof til eftertanke mange knuser allan giv din søn et knus fra mig

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Kære Bente . Så var du jo lige der mens jeg skrev til pigerne . Ja det kunne være morsomt med mail …jeg er bare lidt bange for at lægge privat mail adresse ud i offentligheden – ved der er nogen som er herinde for at læse alt og som ikke har relationer og interesse i os , men måske der kunne formidles private nr og mail på anden vis ???? Ja den var god den test ,- jeg glæder mig sådan til at levere den tilbage og fortælle hvor god og fintfølende den er !!!! Nå må heller hygge om gravid gæst . Kram og klem

NB Ih hvor du er heldig med dejlig rejse lige om snart .

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Kære Veronika

Det er noget af et psysisk pres du har over dig, Jeg har også hørt at barnet skal være 1 til 2 år før man kan tage en 100% sikker test på barnet, så jeg kan godt forstå alle de tanker du har nu. Heldigvis så er risikoen lille for at dit barn skal være smittet, ved godt at det er en lille trøst for dig lige nu.

Giv din baby etknus fra mig og et til dig også.

Bente

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Kære Jane og Veronika .

1st Veronika . Jeg forstår så udmærket din skræk og rædsel , men tro det bedste til der er modsatte beviser , jeg har gået med den samme skræk i 27år , ved jeg aldrig ville kunne tilgive mig selv hvis og så fremt , jeg har læst og også fået svar herinde ,- risikoen for smitte fra mor til barn er gudskelov så forsvindende lille , det er virkelig maginaler vi taler om . Du skal nyde din søn , din sommer og livet, prøve ikke at fokusere på den ulykke det ville være for jer 2 , mine 2 drenge er raske og ikke smittet. Ønsker det samme for dig og din søn , brug ikke din tid på bekymringer (ja det lyder så nemt …ved det godt !)men på glæden ved livet og din dejlige lille skat .Håber dette kan hjælpe og trøste dig lidt , skriv her når du er ved at spekulere dig vanvittig .De varmeste tanker og ønsker for dig . Kram til dig .

Kære Jane .

Griner det er helt ufatteligt med de sammenfald der er i vores adfærdsmønster , hvor er det ærgerligt vi ikke har mødt hinanden for 100 år siden , helt sikker på vi ville kunne have underholdt en hel by med sjov og spas og især hinanden !Det er da så meget øv med al den energi der bare bliver væk og aldrig kommer når man skal bruge den ,- Ja det anede mig det hænger sådan sammen , må nok bare lære at leve med det og så indse jeg ikke har en ski. til gode , men trist syntes jeg det er – nok lige så meget forbudet der piner mig – elsker frit valg på alle hylder og har altid skulle udfordre det forbudte kommer også til at køre 135 på motorvejen bare fordi jeg ikke må ,skal også lige mærke om det er rigtigt når der står nymalet osv osv pokkers til uorden med mig .Måske bliver jeg voksen og en ansvarlig bedstemor engang ??? Kan du prøve på at have det godt min ven .Håber du har en lige så smuk dag der, som der er her – er blevet så rød så rød så rød typisk – igen det der med ikke at stoppe i tide .Knus og kram

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Kære kære alle jer.

Tusind tak skal i ha alle sammen, ja overlægen er næsten sikker på at jeg ikke vil få virusen tilbage igen, og han ved forhåbentlig hvad han snakker om. ;-))) Et stort knus TIL ALLE.

Kære Gitte, Tak for din oplysning angåene Ribavirin,jeg viste ikke at der gik så længe før pillerne gik ud af kroppen, men det er godt at vide.

Jo Gitte, vi skal rejse den 14 maj til nordspanien(pyrenæerne) der er så utrolig smukt der, ;-)) Jeg måtte godt nok grine (le) af jeres ny købte alkotest, gad vide om det er sådan politiet alkotest virker. ;-)))

Ja hvor er verden lille,og det kan jo hænde at vi har set hinanden i Herfølge den gang ;-)), (og jeg er ældre end dig) ;-((( Gitte det ville være koseligt om vi kunne skrive mail til hinanden.;-)))

Et stort knus til dig. Bente

Jeg lurer på, hvordan går det med deg Elin 2? Håber att du er ved å komme deg igjen, tænker på deg;-))). Et stort knus her fra Bente.

Sender også varme tanker til 2rleif, og Morten. ;-)))

Veronika har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Hei hei alle sammen!

Fikk tatt blodprøver av barnet mitt for å se om han kan ha blitt smittet (hepC) ved fødselen (han er snart 7 mnd) ennå det egentlig ikke var noe poeng før han er hvertfall 1 år, i og med at spebarn gjerne har mødrenes antistoffer opp mot et år etter fødselen.

Fikk akkurat vite at svaret var litt uklart, ikke så mye som ved en aktiv infeksjon, men ikke så lite at det kan utelukkes…. Det er til å bli riv ruskende GAL av!!!! Kan enda gå et år før jeg får svaret, i mellomtiden håper jeg inderlig at han er negativ og slipper unna hele dritten hepatitt er! Ikke at resten av oss har fortjent det, men det ville vært en tragisk om min lille uskyldige baby skulle måtte gå gjennom så mye så tidlig…

Får vel velge å tro at det går bra inntil motsatt er bevist!

Hilsen håpefull mor 🙂

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

kæreste Gitte,,,bae lige et kotr svar på det med alkohol og min veninde der der virusfri nu på 4. år

hun siger hun får det dårligt af alkohol, har en enkelt nytårsaften haft en ordentlig “pind i øret” men

fik det vist så tilpas dårligt….at hun slet ikke gider drikke alkohol. Mon ikke det rækker med et glas vin til julegåsen…..

jeg er bare desværre sådan indrettet at et enkelt glas aldrig er nok for mig….

så jeg må indse at jeg er nød til at være helt afholdende. ;-((

din gamle trætte tvilling…jane

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Godmorgen I kære dejlige trofaste …..øh hvad , havde lige et godt udtryk ….det blev væk – så VENNER .

Så mange 1000 tak for jer !

Bente tillykke tillykke med virusfrihed , vi krydser da alle på det fortsætter sådan , griner tænk nu skal man ikke længre kigge tilbage på sine kun lykkelige barndomsår (?) hæ man får dem jo nok igen og om ikke andet så en dejlig alderdom …friske som havørne og spillopper . Bente min ven det gav et gib da jeg læste du gik i Herfølge skole , jeg gik i Egøje lilleskole …måske har vi gået til gymnastik ell dans sammen ???? Nå jeg er jo ældre end dig så nok ikke , men jeg føler alligevel jeg ville kunne kende dig på gaden .Dejlig det går så meget bedre for dig .Du må aldrig tvivle – du sårer ingen , fortsæt med at skrive “frit fra leveren” !!!!!!

Elin 1 jeg blev så glad da jeg læste dine indlæg , det er så velfortjent du er så meget i bedring – jeg glæder mig sådan på dine vegne over din frihed der starter nu , må du bevare din positive energi , tak også for dit svar mht.læge snak .

Jane …min tvilling – så herligt med et godt og langt indlæg fra dig ,uha hvor er det dejligt for dig – nu er der kun 19dage tilbage , forstår så udmærket du næsten ikke kan vente på smide kassen væk . Din veninde ikk – hvor normalt lever hun , kan hun drikke et glas rødvin af og til , bliver man social igen osv osv Ej altså det lyder jo som om jeg er en rigtig alkoskade , det er ikke tilfældet men jeg sætter bare så stor pris på livets goder , syntes ikke det bliver rigtig jul hvis jeg skal spise velduftende gås og bælle vand osv osv .Jeg savner sådan min dejlige , kendt længst veninde …vi har altid haft herlige weekends med det hele , jeg orker bare ikke tage op til hende ell hun kommer her , hun får stadig rødvin til , jeg kan jo ikke pålægge andre afholdenhed , tyndt hår , eksem , minus energi (ville gerne). Jeg har en veninde fra det Jyske på weekend , hun er gravid og afholden så vi råhygger sammen og sundt , det er dejligt for mig , hun er iøvrigt noget af en nethaj så hun ved det godt nok ikke endnu men jeg må have et lynkursus ang. blog (ved ikke hvad det er , har set Allans men tør ikke bare surfe vidre /gå ind i den ????)er bange for at lave noget forkert .

Allan Allan , vil bare fortælle dig jeg er så imponeret over dig , du er en ufattelig stor hjælp og tro væbner !!!Må altså være fantastisk at være i sådan et overskud som dig , gu`ved hvor meget mere du klarer når du også om snart er færdig med behandling , håber du har nogle rigtige hurtige løbesko – det kræves vist hvis de skal følge med dig !

Nu er klok snart 8 og hoved er ved at falde af må igang med morgenmad osv ; men vil lige fortælle en sjov ting .

Jeg købte sådan en smart alkotester til min mand(joke) med lommelygte og nøglering osv osv .Da vi endelig fik den til at virke , ja så var der udsving på mig ….enten er den fandens fintfølende ,jeg mener kan den virkelig måle det glas rødvin jeg drak i januar ??? eller også er det noget dyrt bras , ja den bliver afleveret retur en af nærmeste dage ,- vi fik et godt grin .

Iøvrigt grunden til jeg har spurgt jer om lægesamtaler , er at jeg har forstået på Susan det er noget vi SKAL have og vores kontakt sygeplejerske blir småmopset (det er hende der fraråder snak om bivirkniger og dyrkelse af sygdom !)når man vil tale med lægen , jeg har besluttet mig til ikke at bruge mere krudt på det ,- ligenu kan jeg mærke det snart er august , det er bare noget andet for Am der har lang tid tilbage , uanset er det ikke tilfredsstillende at man nærmest skal undskylde at man forstyrre Dem ,- når der er noget man er ked af , bange for og i tvivl om !

Nå jeg vil nyde dagen og glæde mig til min genoptræning til livet . KRAM KNUS og så meget mere til JER .

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 04.05.2007

Tillykke kære Benre med at du fortsat er virusfri…:-))))) og tak for dig i det hele taget, jeg syns alle på denne side har så kvalifiserede evner til at sankke fra et åbent hjerte….jeg bliver tit “skrivelam” og nu hvor vi er så mange…. men det er jo bare herligt jo flere vi er jo bedre kan vi.

Allan min kære hjælpende sjæl…tak for dig….jeg fik ikke ringet til Susan, men vil gøre det på mandag.

Gitte din livskraft skinner altid igennem…også når du er ked

Elin 1 Tak min søde skat….Og hvor sejt og flot du klarer det hele…det var pudsigt at du fortalte om en der havde drukket alkohol i løbet af sin beh. og er blevet fri af virus……..jeg behøver vist ikke være så bange for min lille smutter for et par måneder siden……men jeg har selvefølgelig da tænkt på om det har ødelagt noget…..

Jammen Kæreste venner, jeg kan også fortælle noget positivt….jeg har en veninde der nu har været virusfri i 4 år….og det hun beretter om….er at det virkeligt bliver bedre og bedre og helt fantastisk at blive fri….hun har det som om hun har fået et helt nyt liv…….og hun er altså også over 50….

Så Bente og os andre der er håb forude selvom det jo helst ikke skulle vare 4 år.

Det får vi også…..et nyt sundt og raskt liv hvor vi kan se tilbage på vores tid i beh.

Når vi skal til Bentes 30 års fødselsdag;-)))) engang til vinter så er vi alle virusfri…..

Dejligt at du snart er ved vejs ende Allan kun 8 uger!!!! skønt…. ja den kære professor kan nok ikke tænke så langt, selvfølgelig er din infektion ikke aktiv når du er i en så skrap beh….

det er så dejigt at høre du vil kæmpe for de svage…. og jeg har læst din BLOK det er alle tiders.

Kæreste Gitte, Tak for din utrættelige livsglæde….min er på pause…..men den kommer frygteligt tilbage…lover jeg.

Det er vist blevet til lidt af en gang rod dette indlæg….men jeg kunne ikke undvære jer længere..

søde Gitte jeg snakker altså heller ikke med en læge når jeg får taget prøver og henter medicin…

jeg er tilknyttet skejby, har kun fået taget virustest tre gange…..forhåbentlig får jeg taget en test..

d.22 maj når jeg skal aflevere hele medicinkassen….

Det glæder jeg mig fanme (sorry )til

knus og sov rigtigt godt allesammen. jane

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Tillykke Bente mange knus allan

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Gratulerer Bente så mye….det gjør så godt også inni oss andre når det lykkes,må du få en riktig god natt.Klems

Andre siden av fjorden er mitt hjem..med båtforbindelse til T.berg

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Jeg glemte jo at fortælle at jeg forsat er virusfri HURRA, den næste virustest bliver igen den 9/8.

Ha en god aften alle ;-)))

Bente

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Kære kære alle sammen ;-))

Kære Elin1, GRATULERE så mye, endelig er du også i mål ;-))) og hjertelig velkommen ute på den annen side. Dejligt å høre at det jeg skriver ikke sårer nogen, og att andre også kan være i tvil, KÆRE Allan tak ;-)), tak til deg også Elin ;-))). Elin det kan ikke være langt vækk fra meg du bor, jeg bor i Larvik, så det kan jo hænde att vi en dag mødes ;-))).

Håber att vi høre fra deg selv om du er færdig med din behandling;-)))

Masser af knus fra meg

Bente.

Kære Allan, Tak for din beretning om dit tidliger liv, det rørte mit hjerte meget, du kan være utrolig stolt over dig selv, du klarede at komme ud af dit misbrug, flot gjort af dig Allan ;-))). Godt at din nervebetændelse er væk nu, håber da ikke at den kommer tilbage når du slutter din behandlingen, vi få krysse fingere at det ikke vil sker, ja der er nogen læger som ikke vil høre på os patienterne, så er vi nødt til at råbe højt.

Idag har jeg været i Oslo hele dagen, pu ha, jeg var godt stresset da jeg kom hjem, så jeg er ikke så sikker på min alder idag, men igår var følte jeg mig 2 år yngre,så det må vel blive 38år nu HA HA, på et tidspunkt kan jeg sku nok ikke finde ud af hvor gammel jeg egentlig er, nå spøg til side. må hellre slutte nu,ha en fin aften.

Et kæmpe knus fra mig Bente.

Gitte jeg skriver til dig imorgen, glemte at svare dig på dit spørsmål som du stilede mig forleden dag. knus knus fra mig.

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Hei søte Bente…jeg tror aldri du har såret noen her inne med hva du har skrevet..du er jo kun søt og snill.At vi alle er redd for det når vi vet at medisinene gjør oss sårbare og at våre celler leker gjemsel med oss og da er det vanskelig å uttrykke seg slik vi pleier..jeg er også bedre muntlig hahaha skravla går….ikke prøv å bli borte nå nei….da kommer jeg å tar deg…det er ikke så langt mellom oss :))kun en båttur.

Gitte:jeg har kun hatt kontakt med s.pl.og en legetime siden jan…og jeg bor i Norge,men jeg har ringt om det var noe jeg lurte på og hun er kjempesøt.

Har tatt nye prøver idag og får svar på mandag…men regner jo med at v.test er neg.

Idag har jeg fått unna endel og føler meg faktigst ganske fornøyd med meg selv.

Allan…det er jo godt at de mener at betennelsen er borte…takk for dine fine svar….

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Hej Bente jeg har lovet dig at når jeg fik svar ang. min nervebetændelse ville jeg give et referat.

Jeg har idag modtaget brev fra neurologen Han skriver at der ingen påvirkning ses på undersøgelsen,og at sagen nu er afsluttet Det er da noget han tror jeg har jo hele tiden sagt at det gik over når jeg var i behandling for min hep.c men det nævner han ikke med et ord,så ved jeg ikke om det er fordi han er professor og jeg ikke skal lærer ham noget.Men det korte og lange er at på nuværende tidspunkt har jeg ingen nervebætændelse,og det er jo godt.

Jeg skal nu den 15 maj til kontrol i odense og så er jeg spændt på hvad min læge siger han har jo også sagt at når smerterne er væk så må nervebetendelsen jo også værer væk.Men jeg håber da det er noget man vil undersøge nærmere da der jo er mange med hep.som døjer med det,så det er endnu et spændende projekt mange knuser herfra allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Kære Allan søde ven .

1000tak for dit hurtige svar – ja jeg tænkte det jo nok ….der er fan.. noget rotten hernede i bunden af Sydsjælland ,ja og så på Falster hvor hospi ligger .

Jeg høre også gerne fra jer andre om lægekontakten ?

Familie og venner siger altid når de skal beskrive hvor vi bor – det er afkørslen før Tyrkiet …de har vist ret . Vi skrives ved når solen er gået ned .

God dag .Kram

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Hej Gitte jeg går til kontrol hver 4 uge jeg starter så altid med at komme ind til min læge hvor vi så snakker om der har været problemer,jeg har så mulighed for at stille spørgsmål til ham.Og jeg får svar om blodprøverne er ok.

Herefter når vi er færdig går jeg over og får taget blodprøver,jeg kommer så tilbage til sygeplejerskeren hvor jeg får udleveret min medicin,og jeg får så en hyggesnak med hende.Jeg kan fortælle hun har også været inde og kikke i gæstebogen og hun roste vores måde at skrive tingende ned på.Så det gjorde mig faktisk glad at hører at også de syndtes det er en god ide.Håber du har fået svar ellers må du spørge igen mange knuser allan

Gitte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Hej Allesammen.

Har lige et spørgsmål – er I i kontakt med lægen når I skal have ny medicin og svar på jeres prøver ? Ønsker alle en varm og solrig dag .Tanke fra Gitte

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 03.05.2007

Kære Bente det du skriver med at du er bange for at sårer det kender jeg godt det er også tit jeg skriver et indlæg men så kommer jeg i tvivl om det kan misforstås og det er en balancegang men jeg tror nu ikke at der er nogen herinde der på noget tidspunkt har følt sig såret.Jeg syndtes at vi har en god tone herinde jeg tror barer at vi jo ved hvor lidt der nogle gange skal til.Men kære du sårer ikke nogen sig du barer tingende som du plejer. forresten hvordan går det med alderen hvor gammel er du i denne uge ha ha ups det må må ikke spørge en kvinde om hav en rigtig god dag knuser til dig allan

Bente har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Kære alle sammen

Kære Gitte tusind tak for dine varme ord, igår prøvede jeg det råd som du fik af Elin1, fik lagt mig godt til rette og skulle til at begynde, så kom katten og ødelage det hele, fik den så ud af soverummet, begynte så igen, fik tændt det indre lys skulle til at tælle tær, så satte min mand igang med at snorke, stakkels han er alergisk over for pollen) men der fik jeg altså nok, tog min dyne og gik ind på gæsterummet, og tænk jeg kan slet ikke huske hvad tå jeg nået til, bare sov dejligt ;-))))))Så mange tak for de fine råd.

Et kæmpe stort knus fra mig. Bente

Kære Jane ;-)))

Tusind tak for dine varme ord, De gjore mig så glad, og hvorfor det, jo jeg er så bange for at jeg skal komme til at såre nogen med det jeg skriver, da jeg har problemer med at formulere mig på skrift, er meget bedre mundlig, derfor blev jeg så rørt over at du selv blev rørt. Jeg bør sku nok be Herfølge skole om at få mine dansk penge tilbage ha ha, men guskelov så fejler snakketøjet ikke noget bare spørg min mand ;-))

Skriver mere imorgen aften, har været hos tandlægen idag og nu har jeg ondt ;-((

Etkæmpe knus fra mig Bente.

Kæmpe stort knus til alle sammen ;-))))).

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Hej alle sammen jeg kan oplyse at jeg har oprettet en blog det nye på hovedsiden jeg syndtes det kunne værer rart hvis andre også ville gører det mit udgangspunk er hvordan jeg har fået min hep.c jeg tror på at det måske kan sætte nogle tanker igang,evt hjælpe nogle til at acceptere at vi er blevet smittet,for mange år siden og det kan vi ikke lave om på.

Jeg ved at nogle har problemer med den måde de er blevet smittet på,og tror at det er straffen,for noget man har gjort for mange år siden.

Jeg håber at rigtig mange vi støtte op om at fortælle sin historie for kun på den måde kan vi acceptere hvad der er sket,og min påstand er også at vi er lige gode mennersker selv om vi er hep.c bærer så uanset om vi bliver virusfrie eller ej så skal vi acceptere hinanden Mange knuser til jer alle allan

Elin 1 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Hei

en som hadde gått på behandling i 48 uker og hadde drukket alkohol hele tiden(ikke hver dag tror jeg,men hver helg)blei kvitt viruset.Kanskje en trøst for de som er redde for resultatet.Det tok også et halvt år før trøttheten ble borte og kroppen fungerte igjen.

Ellers så har jeg fortsatt hendene fulle og jeg føler at andre står i kø for at jeg skal stille opp.Jeg har jo bare fått 2 dager og for å være ærlig så føler jeg meg fortsatt like kjørt.Hodet er blitt litt klarere,men pusten er tung og jeg har fått en forferdelig hodepine/skallebank.(stress)

Jane som du forklarer så var jo jeg like fortvilet når jeg nærmet meg slutten på behandlingen og dagene var laaaange…det går mange tanker igjennom hodet.

Uansett så har jeg det bedre nå enn på behandling….klems

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Kære Elin2 det gør mig ked af at hører at du lider håber snart det vender for dig ja det er ikke altid let som vi må slide men kære hvis jeg kan gøre noget for dig må du sige til jeg er her for det samme.mange knus og kram allan

Elin 2 har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Hei alle sammen!

Jeg har ikke skrevet så mye på sidene her i det siste, det har flere årsaker. Jeg skal nok innrømme at jeg ikke har det så bra, livsmotet er heller dårlig for tiden, er lei av å være trøtt, hodepine og dårlig humør, dette livet er en stor kontrast til hvordan jeg levde tidligere, og selv om det høres selvmedlidende ut så føler jeg at så mye er tapt for meg nå, heldigvis har jeg fortsatt mine to friske barn, og det er jo det viktigste.š

Jeg tar en dag om gangen, og på de gode dager husker jeg at: Ja, det er sånn livet er vanligvis.. Jeg prøver bare holde ut denne periode, så kommer livet en dag i gjenge igjen, om det blir som virusfri eller ikke spiller så stor rolle akkurat nå. Apatien og likegyldigheten har rammet meg, så smerter det heller ikke så mye om jeg ikke skulle bli virusfri.

Ellers er min internettlinje meget ustabil, svært ofte komer jeg ikke inn i gjesteboken i det hele tatt, og gjør jeg det blir jeg ofte kastet ut igjen før jeg rekker å få skrevet ferdig, idag er jeg dog heldig. Så vet dere hvorfor jeg er stille her inne for tiden.

Har mistet litt oversikten over innleggende, men ser det er mange modige, flotte mennesker her inne.

Stor klem Elin 2

Allan har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Kæreste Jane du skal ikke værer så trist det piner mig at hører at du er så ked af det,du skal prøve at tænke positivt,jo merer vi spekulerer jo værrer bliver det Jane må jeg give dig et godt råd jeg syndtes du skal ringe til susan imorgen jeg er sikker på det vil hjælpe dig,lov mig at gører det mange knuser allan

jane har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Kæreste Alle i dejlige medfølende Buddhaer….

Kære Bente….jeg måtte lige snøfte lidt, du ramte lige hovedet på sømmet, det blev jeg rørt over

tak søde bente….jo jeg har det desværre af h…… til, jeg har tilbøjelighed til at isolerer mig meget….

måske er jeg bange for at jeg skal ud i verden igen efter endt beh. de fleste forventer jo at når jeg ikke længere får den giftige medicin, ja så er jeg goe gamle mormor eller ven igen….fuld af krudt og…..

åhhh jeg kan bare ikke holde mig selv ud længere….

Kæreste Allan og Gitte tak for jeres dejlige ord….

jeg vil skrive igen lidt senere…..

kærlige tanker jane

Birte har skrevet i Hepatitis Foreningen’s Gæstebog den 02.05.2007

Hej Allan

Har lige læst dit indlæg, om hvordan vores dejlige land Danmark behandler syge mennesker.

Det er aldeles ikke sure opstød du får, du er bare menneskelig……. som jeg tidligere har skrevet en RIGTIG GUTTERMAND *G*, med hjertet det rette sted. Hvorfor er du ikke politiker *S*.

Jeg er selv personlig hårdt ramt af deres umenneskelighed, de skulle selv prøve at gennemgå en lignende behandling ”undskyld” det ville jeg ikke ønske for nogen som helst, jeg kan også få sure opstød *G*.

Men vi kan roligt sige at vi er flere som arbejder på sagen, uden at sige for meget *S*. Det skal jo gerne komme som en overraskelse for politikerne, de skal ikke have mulighed for at se vores strategi *G*.

STORT knus fra Birte

Til alle jer andre *S*, I skal nok blive orienteret når lavinen begynder at rulle, tror at det bliver inden længe TAK FOR HJÆLPEN SUSAN & ALLAN. Som mange af jer nok har fundet ud af, er Allan bare alle tiders guttermand med 2 familier, jeg vil opfordre jer alle til at kontakte Susan, hvis I mangler svar om sygdommen, eller i det hele taget mangler støtte på den ene eller anden måde *S*.

Jeg har efterhånden talt meget i tlf. med Susan, jeg fik mulighed for at træffe Susan personligt, den dag hun fejrede at hun blev voksen *G*.

Susan er en ren engel….. Susan som sætter en ære i at være noget for os andre, som har det dårligt.

På trods af sin egen sygdom, og uden at få noget for det, det rystede mig at høre at Susan gør det af næste kærlighed, STORT kram til Susan fra mig *S*.

Jeg skulle selv have startet en 48 uger behandling den 21.03.07 på Herlev., 3 kvarter før jeg skulle indlægges ringede min kommune og fortalte at de ikke kunne forlænge mine sygedagpenge.

Der gik jeg helt i sort ”psykisk tortur” kalder jeg det, men…. jeg kan få sygedagpenge igen den 01.08.07, tak for det siger jeg bare.

Det er ikke kun os med hepatitis der ryger ned mellem to stole, som Overlægen sagde på Herlev, det er landets love som er helt urimelige, for alle syge mennesker.

Som Allan skriver, alle alvorlig syge mennesker skal i arbejdsprøvning, det hører ingen steder hjemme.

Jeg kan fortælle jer at min sag ligger på Claus Hjort Frederiksen skrivebord, Birthe Skaarup vil i dag rykke for et svar hos Ministeren, så der sker heldigvis noget.

Hepatitis Foreningen ”Susan” kæmper allerede en brav kamp for os alle, Allan er også meget aktiv i den forbindelse ”som altid” *S*.

Det er dejligt at læse at der er lys forude efter en behandling, selv om det måske ikke går så hurtigt, som man ønsker/håber. Jeg har ikke været så aktiv med at skrive i gæstebogen, men læser det hele.

Velkommen i familien til jer der er nye herinde…… jeg har selv meget glæde af at være en del af familien, selv om jeg først skal starte min behandling den 12.09.07. nction(

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.