maj 28, 2024

Corona gav mig en ny sport!  

2 min read

Corona gav mig en ny sport!  

Jeg elsker at dyrke sport! Det er uden tvivl noget af det bedste i verdenen, da jeg så kan komme ud og få motion med andre. Det er derfor virkelig træls, at det vores muligheder for at komme ud og være aktive er blevet begrænset utrolig meget af de landsdækkende restriktioner. Det har gjort det seneste år virkelig svært for mig, da jeg simpelthen ikke fungerer uden motion – bare spørg min kæreste derhjemme. Heldigvis er vi begyndt at kunne se lyset for enden af tunnelen i form af de mindre åbninger, som er ved at blive introduceret. Disse lempelser har givet mig en smule frihed, da jeg endelig kan dyrke fodbold med mine holdkammerater igen. Dette har været en kæmpe forløsning for mig, da jeg virkelig trængte til at se dem igen. Men denne nedlukning har faktisk også haft sine positive sidder af det hele, da jeg er blevet introduceret til en helt ny sport, golf. Golf har ikke været så slemt påvirket af alt det her, da der som følge af sporten, allerede forekommer stor afstand mellem deltagende spillere. Men jeg elsker denne sport! Jeg blev introduceret til den af min gode kammerat, som tog med mig ud i den lokale klub, hvor jeg fik lov til at svinge en kølle for første gang. Sikke en fed følelse. Nu handler det bare om at modtage en stor mængde træning samt finde det rigtige tøj til sporten. Jeg kan lige så godt sige det nu – jeg kommer ikke til at klæde mig som en normal golfer! Golf kan faktisk være en virkelig krævende sport, hvorfor jeg skal have fundet det helt rigtige træningstøj til netop golf! Heldigvis faldt jeg over BalderClothes, som faktisk har skrevet et opslag om deres træningstøj. Her oplyser de faktisk mange vigtige ting, som jeg faktisk ikke var opmærksom på. Efter at have kigget hjemmesiden igennem fandt jeg flere gode produkter til min nye sport. Her kan jeg især godt lide deres træningstrøjer som egner sig perfekt til den danske sommer. Ligeledes er jeg også helt vild med deres friske polo shirts. Her kan man finde gode udgaver af deres poloer, hvor der indgår xtreme stretch, så jeg stadig kan være fleksibel!  

Copyright © Hepatitisforeningen | Newsphere by AF themes.